sveikutes...
na ka artėjame prie trečios klasės jau...aš pasikeičiau nicka buvau
jitute sakau mokslo metai artėja reikia grįžti į namus...jau viska susipirkom...tik batus vaikiui per didelius užsakiau...blyn blyn...
per vasara nieko neskaitėm beveik, o taip skaitydavo, nu bet patys kalti..kompa nupirkom, išmanųjį padovanojom...
o taip skaitydavo domėdavosi ...dabar tik minercraftai tanki visokie, pavadinimus net sunku ištarti, nu nieko prasides mokslo metai baigsis visi kompai...ai beje 2 klasę baigėm su pagyrimu...visi dalykai aukščiausiu lygiu...didžiuojuosi savo vyruku..žiūrėsim kaip bus šiemet...
kas dėl užklasinės veiklos tai lankė šachmatus ...labai patinka...lankys ir šiemet. bet aš jam sakau dar ka nors pasirink...bet nieko neįkalbu nesuprantu...norėčiau kad palankytų karate gal kokį na kad pasitikejimo savimi truputį įgautų..nes matau kartais truputį save nuvertina...nenori, sako aš bijau skauda ten..sakau tai išmoksi, bet ne ir viskas...sakau gal nori su gitara kokia groti nu ar dainuoti, tai pasižiūrėjo iš vis kaip į durną
...nežinau kur dar bandyti nukreipti...jis nori į tuos policininkus jaunuosius ar kaip ten, yra toks mačiau būrelis, bet ten nuo vyresnių priima...nu žiūrėsim gal ką pats sugalvos