Įkraunama...
Įkraunama...

Aš jau beveik trečiaklasis :)

QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 05 13, 09:21)
tai aisku jos, ar as sakau, kad mano  g.gif ?

piktiniesi taip, lyg tai liestų tave asmeniškai.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 05 13, 10:26)
piktiniesi taip, lyg tai liestų tave asmeniškai.

Karusia, as nesipiktinu user posted image cia Tau, jau kuris laikas, visi mano postai kelia kazkoki pasipiktinima.
nebedaryk isvadu uz mane ir nebebandyk ivardint mano emociju, nes nelabai pavyksta smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Manau,kad be reikalo gincyjates del tu kisenpinigiu. Viskas priklauso nuo vaiko ir pati mama mato duoti ar neduoti. Maniskis dar tikrai nepasiruoses,nevertina ir netinkamai elgiasi su pinigais,todel kol kas kisenpinigiu neduodu ir nesuku galvos del to. Jei papraso duodu ledui ar kokiam kitam skanestui,kartais praso sokinejimui ant batuto,taciau skirti pinigu kasdienai ar kassavaitei nematau reikalo.Ir siaip taupumas tikriausiai yra igimta savybe,arba turi arba ne.
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2013 05 13, 10:57)
Ir siaip taupumas tikriausiai yra igimta savybe,arba turi arba ne.

idomu ar tikrai igimta g.gif ? ar imanoma ismokyti vaika taupyti ar ne? galu gale ar imanoma paciam ismokti rolleyes.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 05 13, 11:19)
idomu ar tikrai igimta  g.gif ? ar imanoma ismokyti vaika taupyti ar ne? galu gale ar imanoma paciam ismokti  rolleyes.gif ?

tai mano asmenine nuomone,niekam jos nepersu. Padariau tokia isvada is mane supanciu zmoniu,giminiu,draugu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2013 05 13, 11:45)
tai mano asmenine nuomone,niekam jos nepersu. Padariau tokia isvada is mane supanciu zmoniu,giminiu,draugu  4u.gif

ne ne , as nieko nesakau smile.gif man tikrai idomu ar tai yra igimta, ar ismokstama ( ir jei ismokstama, tai kaip biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 05 13, 12:39)
ne ne , as nieko nesakau  smile.gif  man tikrai idomu ar tai yra igimta, ar ismokstama ( ir jei ismokstama, tai kaip  biggrin.gif ).

ir taip,ir taip tikriausiai biggrin.gif Juk vieni is prigimties yra taupus,kazkaip intuityviai moka elgtis su pinigai,tinkamai juos paskirstyti,isleisti ir sutaupyti,o kiti amzinai "susivele" siuo klausimu,pirma isleidzia,paskui likucius bando taupyti biggrin.gif O ismokti taupyti daznai pats gyvenimas privercia smile.gif Taciau,kaip ismokyti taupyti vaika,neisivaizduoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2013 05 13, 11:52)
vieni is prigimties yra taupus,,o kiti amzinai "susivele" siuo klausimu O ismokti taupyti daznai pats gyvenimas privercia  smile.gif
Iš patirties galiu pasakyti,kad kiti niekados neišmoksta.Nejaučia jokios atsakomybės net už vaikus.Tai gal visgi atsineša gimdami tokią savybę?Nes toj pačioj šeimoj du visiškai skirtingi vaikai.
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 05 13, 14:05)
Iš patirties galiu pasakyti,kad kiti niekados neišmoksta.Nejaučia jokios atsakomybės net už vaikus.Tai gal visgi atsineša gimdami tokią savybę?Nes toj pačioj šeimoj du visiškai skirtingi vaikai.

na apie tai ir kalbu,kad vistik tai tikriausiai igimta savybe,nors tikrai yra zmoniu,kurie ismoksta taupyt,kaip ir tokiu,kurie gyvena sia diena smile.gif
Atsakyti
"Baigiamasis žinių patikrinimo testas 82/88.Klydo spalvinant minkštumo ženklus, dvibalses, įrašant praleistas raides."

verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Apie baigiamuosius žinių patikrinimo testus nieko nežinau. Reikės pasiklausti,nes kai atšilo oras , dingo bet kokia informacija apie mokslus. Giržiu tik apie kamuolius, futbolą, medžius doh.gif

Maniškis keliauja daug. Baigiamoji kelionė bus link Varėnos traukiniu, programa "Grikio kelias". Kartu važiuoja daug tėvų, bet šį kartą aš nevažiuosiu. Kainos neužfiksavau, nes viskas pasidengia iš klasės fondo.

Skaito maniškis nelabai daug. Žiemą daugiau, dabar galima sakyti, kad visai neskaito. Pas juos buvo kažkokia motyvacinė sistema įvesta. Nepamenu tiksliai kokia, bet kažkaip skaičiuodavo puslapius. Tai jis save sumotyvuodavo , kad būtų kažkur ties viduriuku abra šalia savo draugo doh.gif

Su pinigais bandom visokių dalykų. Duodavom reguliariai. Paskui susitarėm, kad tada kai jam reikės, nes nebuvo poreikio. Dabar jau vėl lyg atsiranda noras turėti savo pinigėlių. Manau, kai prasidės atostogos vėl tarsimės.

Atsakyti
QUOTE(sause @ 2013 05 17, 22:10)
Apie baigiamuosius žinių patikrinimo testus nieko nežinau.

Maniškis taip pat apie tai nieko nesakė. Žinau tik tiek, kad pastaruoju metu jie rašo daug diktantų. Gal tai ir yra baigiamasis lietuvių k. žinių patikrinimas g.gif
Atsakyti