Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 18 tema

QUOTE(linole @ 2013 09 28, 11:29)

O aš noriu paklausti, kaip šiuo metu tikrina darbuotojai prie Ryanair vartų Vilniuje: tikrina dar su deže kiekvieną rankinį ar jau nebe?
Skrendu su kuprinyte, atitinka standartus ir svorį. Bet jei vis dar smulkeniškai kiekvieną tikrina, bandysiu tvarkyti diržiukus, kad koks kur neišlįstų.

4u.gif

Pasirinktinai ir kiek maciau, tai kelionines tases ir lagaminus. Kas buvo su kuprinem, nei vienas nekiso.
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2013 09 28, 12:29)
Visi į vieną maišelį, kurio matmenys 20cmx20 cm. Skysčių bendra talpa nedaugiau 1 litro. O kiekvienas buteliukas- ne didesnis 100 ml.

O aš noriu paklausti, kaip šiuo metu tikrina darbuotojai prie Ryanair vartų Vilniuje: tikrina dar su deže kiekvieną rankinį ar jau nebe?
Skrendu su kuprinyte, atitinka standartus ir svorį. Bet jei vis dar smulkeniškai kiekvieną tikrina, bandysiu tvarkyti diržiukus, kad koks kur neišlįstų.

4u.gif

kupriniu nelabai kisa, labiau lagaminus ir tuos i metalinius remus, nors atsinesa ir deze.
Atsakyti
4u.gif
Nezinau ar cia pateikiau, bet paklausiu smile.gif

Pirma karta pirkau bilieta lektuvui tai nelabai gaudausi biggrin.gif

Pirkau per Tiesiai.lt, Rairair kompanijos skrydis

Gavau toki atsakyma:
Negavome iš aviakompanijos užsakymo patvirtinimo. Tačiau šis užsakymas gali pasitvirtinti ir šiek tiek vėliau. Jeigu negausite aviakompanijos patvirtinančio laiško, pinigus grąžinsime per 1 darbo dieną.

Pagarbiai,

Tiesiai.lt

Kodel galejo nepatvirtinti uzsakymo, gal, kad savaitgalis g.gif (pirkau vakar vakare) ? Kiek tas "siek tiek veliau" gali trukti?

Aciu uz bet koki patarima 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
pirkit tiesia iis ryanair ir nebus problemu, nesuprantu kam moketi tarpininkam g.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 09 29, 10:51)
pirkit tiesia iis ryanair ir nebus problemu, nesuprantu kam moketi tarpininkam  g.gif

Kad tik mokeciau taip ir daryciau biggrin.gif Pirma karta perku, todel man taip paprasciau, cia iskart viska paskaiciuoja (skydis su persedimu) per rainair kaip suprantu reikia pirkitis atskirus du bilietus g.gif Labai bijau nupirkta ne ta ka reikia netycia biggrin.gif Na bet jei grazins pinigelius bandysiu tiesiai per rainair pirktis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AisLu @ 2013 09 29, 11:02)
Kad tik mokeciau taip ir daryciau biggrin.gif  Pirma karta perku, todel man taip paprasciau, cia iskart viska paskaiciuoja (skydis su persedimu) per rainair kaip suprantu reikia pirkitis atskirus du bilietus  g.gif  Labai bijau nupirkta ne ta ka reikia netycia biggrin.gif Na bet jei grazins pinigelius bandysiu tiesiai per rainair pirktis  unsure.gif

jus ir iš tarpininko gausite taip pat atskirus bilietus, be to mokėsite daugiau nei perkant tiesiai iš ryanair. Manau kad Jūsų atveju tarpininkas laukia kol į sąskaitą įkris jūsų pervesti pinigai, kai įkris tada ir nupirks. Bet kol įkris (tikriausiai rytoj) gali pasikeisti bilieto kaina. O jei į google įvestumėte "kaip pirkti ryanair bilietus" rastumėte n+k informacijos step by step smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AisLu @ 2013 09 29, 10:02)
Kad tik mokeciau taip ir daryciau biggrin.gif 

Visada buna pirmas kartas mirksiukas.gif Stai cia pasiskaitykit ir nusipirksit smile.gif
Ryanair bilietu pirkimas
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 09 29, 11:09)
jus ir iš tarpininko gausite taip pat atskirus bilietus, be to mokėsite daugiau nei perkant tiesiai iš ryanair.  Manau kad Jūsų atveju tarpininkas laukia kol į sąskaitą įkris jūsų pervesti pinigai, kai įkris tada ir nupirks. Bet kol įkris (tikriausiai rytoj) gali pasikeisti bilieto kaina. O jei į google įvestumėte "kaip pirkti ryanair bilietus" rastumėte n+k informacijos step by step smile.gif

Siaip gavau laiska, kad mokejimas atliktas, tai kaip supratau ir pinigelius turejo jau gauti g.gif

QUOTE(Elvita @ 2013 09 29, 11:31)
Visada buna pirmas kartas  mirksiukas.gif Stai cia pasiskaitykit ir nusipirksit  smile.gif
Ryanair bilietu pirkimas

Aciu, jei grazins pinigelius bandysiu pirkti tiesiai is rainair

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Dar klausimas smile.gif

Perkant per rainair galima atsiskaityti per internetine bankininkyste?
Atsakyti
QUOTE(AisLu @ 2013 09 29, 11:40)
Perkant per rainair galima atsiskaityti per internetine bankininkyste?

Sakyčiau, ne.

Wizzair galima pirkti darant internetinį pavedimą.
Atsakyti
Norėčiau pirkti bilietus per įmonę kurioje dirbu, tad man reiktų sąskaitos faktūros. Gal galite patarti kaip tą sąskaitą gauti, nes nieko nerandu apie tai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laaila: 01 spalio 2013 - 12:09
QUOTE(Laaila @ 2013 10 01, 13:08)
Norėčiau pirkti bilietus per įmonę kurioje dirbu, tad man reiktų sąskaitos faktūros. Gal galite patarti kaip tą sąskaitą gauti, nes nieko nerandu apie tai  4u.gif

Lietuvis iš pigių skrydžių bendrovės „Ryanair“ neišpešė net sąskaitos už bilietus
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2013 10 01, 14:08)
Norėčiau pirkti bilietus per įmonę kurioje dirbu, tad man reiktų sąskaitos faktūros. Gal galite patarti kaip tą sąskaitą gauti, nes nieko nerandu apie tai  4u.gif

buhalterijai pakaks jeigu pristatysite užsakymo patvirtinimą su bilietų kainą ir likusią dalį biletų (boarding pass). Su užsieniečių dokumentais yra šiek tiek paprasčiau smile.gif
Atsakyti