Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 18 tema

Gal kas turite idėjų kodėl man Ryanair viduryje skrudžio užsakymo pakimba? Taip jau trečia diena... Bandžiau ir kitu kompiuteriu naudotis ir kitu internetu, vis tas pats. Bilietas net spėjo pabrnagti dvigubai, o jo labai reikia...
Atsakyti
http://tv.lrytas.lt/...081681378788135
Atsakyti
juokas juokais bet šį karta aplodismentai skambėjo net ir lėktuvui pakilus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 09 26, 20:58)

Labai taiklu thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monekita @ 2013 09 26, 10:48)
Gal kas turite idėjų kodėl man Ryanair viduryje skrudžio užsakymo pakimba? Taip jau trečia diena... Bandžiau ir kitu kompiuteriu naudotis ir kitu internetu, vis tas pats. Bilietas net spėjo pabrnagti dvigubai, o jo labai reikia...

Gal pabandyk per kitą naršyklę. Pvz., jei netinka per Internet Explorer, bandyk per Mozillą Firefox ar per Google Chrome. Man kartą tai padėjo, buvo panaši situacija.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 09 26, 21:30)
juokas juokais bet šį karta aplodismentai skambėjo net ir lėktuvui pakilus smile.gif

gal ir keista , bet aš asmeniškai pirmą kartą (jau senokai ax.gif )plojimus išgirdau tolimoje nuo Lietuvos šalyje. Ten tikrai anei vieno lietuvio nebuvo biggrin.gif na gal buvo keli. Dar nusistebėjau, kas čia per plojimai? Tėvas man paaiškino, kad tai lyg padėka pilotui ir džiaugsmas sėkmingai nusileidus biggrin.gif
O stovi tikrai ne vien lietuviai, kitų šalių piliečiai lygiai taip pat stovi, keliasi lėktuvui vos nusileidus, kalbasi telefonu, kiek man teko skraidyti, toks elgesys plačiai paplitęs ir tikrai ne vien tik tarp lietuvių.
...bet filmukas tai geras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 09 27, 09:18)
Labai taiklu  thumbup.gif  biggrin.gif

Fainas filmukas, bet jis tikrai tinka ne tik lietuvaiciams. Ir man teko nekarta keliauti lektuvukais kur nebuvo nei vieno tautiecio, bet vaizdas visur vienodas biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
kaip manote, ar sausą žele pakeliuose reikia pakuoti prie skysčių ir tada reiktų žiūrėti pakelius iki 100 g (kaip pvz. biri pudra eina prie skysčių) ar galima vežti laisvai be apribojimų?
user posted image
kalba apie rankinį bagažą.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2013 09 28, 09:16)
Sveiki,
kaip manote, ar sausą žele pakeliuose reikia pakuoti prie skysčių ir tada reiktų žiūrėti pakelius iki 100 g (kaip pvz. biri pudra eina prie skysčių) ar galima vežti laisvai be apribojimų?
user posted image
kalba apie rankinį bagažą.

nu cia dabar? cia gi milteliai? Nuo kada biri pudra prie skysciu?
Atsakyti
Merginos patarkit dėl skysčių rankiniame bagaže, ar visi turi būti supakuoti į vieną maišelį, ar kiekvienas atskirai į maišelį ?
Atsakyti
QUOTE(Luna888 @ 2013 09 28, 10:59)
Merginos patarkit dėl skysčių rankiniame bagaže, ar visi turi būti supakuoti į vieną maišelį, ar kiekvienas atskirai į maišelį ?

Visi į vieną maišelį, kurio matmenys 20cmx20 cm. Skysčių bendra talpa nedaugiau 1 litro. O kiekvienas buteliukas- ne didesnis 100 ml.

O aš noriu paklausti, kaip šiuo metu tikrina darbuotojai prie Ryanair vartų Vilniuje: tikrina dar su deže kiekvieną rankinį ar jau nebe?
Skrendu su kuprinyte, atitinka standartus ir svorį. Bet jei vis dar smulkeniškai kiekvieną tikrina, bandysiu tvarkyti diržiukus, kad koks kur neišlįstų.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2013 09 28, 12:29)
Visi į vieną maišelį, kurio matmenys 20cmx20 cm. Skysčių bendra talpa nedaugiau 1 litro. O kiekvienas buteliukas- ne didesnis 100 ml.

O aš noriu paklausti, kaip šiuo metu tikrina darbuotojai prie Ryanair vartų Vilniuje: tikrina dar su deže kiekvieną rankinį ar jau nebe?
Skrendu su kuprinyte, atitinka standartus ir svorį. Bet jei vis dar smulkeniškai kiekvieną tikrina, bandysiu tvarkyti diržiukus, kad koks kur neišlįstų.

4u.gif

dėkui Jums 4u.gif
Atsakyti