Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 18 tema

QUOTE(Forgete @ 2013 09 24, 12:17)
priority reiskia nebent tai, kad nereiks prie vartu stovet pora valandu. O i lektuva leksit su visais ar priority ar ne priority smile.gif vienintele iseitis - nusipirkti sedimas vietas.

Mat kaip, nes skrendant bent jau iš Kauno tai mums būtų buvę naudinga smile.gif Žinosiu tuomet, reikės pirkti vietas tuomet, pagrinde užsakomaisiais skrydžiais keliaujam, tai ne viską žinau smile.gif
Atsakyti
na kaip, ne visur prioričiai bėga kartu su neprioričiais, pvz Kretoje iki lėktuvo vežė autobusu, susodino pirmiausiai į atskirą skyrių prioričius, tada visus kitus likusius, kai privažiavo prie lėktuvo, pirmiausiai atidarė duris tiems, jie ramiai įlipo, o tada jau paleido likusius
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2013 09 24, 13:07)
Nusipirkite priority boarding ir bus ramu, nes aš tikrai buvau pakraupus savo tautiečių elgesiu biggrin.gif

nelabai sutikciau, kad toks elgesys budingas tik tautieciams. esu maciusi tikrai kitu tautybiu ir kitomis kalbamis kalbanciu lekianciu iki lektuvo.
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2013 09 24, 14:19)
na kaip, ne visur prioričiai bėga kartu su neprioričiais, pvz Kretoje iki lėktuvo vežė autobusu, susodino pirmiausiai į atskirą skyrių prioričius, tada visus kitus likusius, kai privažiavo prie lėktuvo, pirmiausiai atidarė duris tiems, jie ramiai įlipo, o tada jau paleido likusius

Barselonoj irgi vežė, suleido pirmiausiai priority, o iš autobuso atidarė visas duris vienu metu smile.gif
Atsakyti
Kaip beziuresi, bet su priority didesne tikimybe lektuva gyvai pamatyt smile.gif aisku, jei paveluoji ar ne ten eile uzsiimi- tai nepades jis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2013 09 24, 15:56)
Kaip beziuresi, bet su priority didesne tikimybe lektuva gyvai pamatyt smile.gif aisku, jei paveluoji ar ne ten eile uzsiimi- tai nepades jis wink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Juokingiausia toj Barselonoj buvo, atveže du autobusus pilnus, visi susėdo, kai kur po vietą dar laisvą likę. Ir atvažiuoja trečią kart autobusas, su 10-15 žmonių, atsidaro durys, o jie , kad bėga, kad bėga... Ko jau ten bebėgt biggrin.gif
Atsakyti
Gal pagasdino, jog paliks biggrin.gif
Atsakyti
Labutis mergaitės, nupirkau biletus prieš savaitę iš Leeds Bradford į Rygą, skrydžio data buvo nurodyta 7,00-11,35, o dabar pasižiūrėjau,kad pardavinėja tą patį biletą jau data 7,00-9,35, tai nesuprantu kiek mes ten skrisim ???? ir kodėl man nepranešė,kad pasikeitė skrydžio laikas ir aplamai kaip gali skrydžio laikas patrumpėt ar pailgėt ?????
Atsakyti
QUOTE(Luna888 @ 2013 09 25, 09:54)
Labutis mergaitės, nupirkau biletus prieš savaitę iš Leeds Bradford į Rygą, skrydžio data buvo nurodyta 7,00-11,35, o dabar pasižiūrėjau,kad pardavinėja tą patį biletą jau data 7,00-9,35, tai nesuprantu kiek mes ten skrisim ???? ir kodėl man nepranešė,kad pasikeitė skrydžio laikas ir aplamai kaip gali skrydžio laikas patrumpėt ar pailgėt ?????

kokia skrydzio data? gal cia kalti laiko skirtumai? Laiko sukimai paskutini spalio savaitgali?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 09 25, 12:19)
kokia skrydzio data? gal cia kalti laiko skirtumai? Laiko sukimai paskutini spalio savaitgali?

Spalio 30d. išskridimas nesikeitė,tik pats skrydžio laikas, gal tikrai kažkas su laiko pakeitimu.
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2013 09 22, 09:18)
Kadangi taip atsitiko stanstede, tai papasakosiu kaip ten viskas vyksta, mano manymu. Triukas toks- atidaromi vartai i Milana, zmones atsistoja i eile, pradeda juos suleidinet. Dar suleidimui nepasibaigus ir esant nemazai eilei, ekranuosi tie patys vartai paleidziami Kaunui. Pradeda plusti lietuvaiciai ir uzkemsa praejima. Ateina nuolankus italai, skrendantys i Milana, ir stoja paskui lietuvaicius. Juk vartai tie patys, o kas vyksta eiles pradzioj, nieko nemato. Taip jie eina eina, ir supranta, jog jau ne i Milana, o i Kauna 'skrenda'. Jie 'paveluoja'. Vat ir visas bajeris. Ar cia specialiai Ryanair taip daro ar ne, nepasakysiu, bet labai jau keistai atrodo. Esu mates kruvas italu, likusiu be skrydzio. Turbut panasiai atsitiko ir lietuvaiciams, jei ant tu paciu vartu po Kauno uzmete kita skrydi  blink.gif Tad dabar jau neuztenka vien i eile stotis, reikia zinot, ar esi tinkamos eiles gale  rolleyes.gif ir jei pries jus stovi lietuviai, dar nereiskia, jog jie zino, kur ir del ko atsitojo- gal busit drauge tarp 20 laiminguju 

Jūs labai tiksliai apibūdinot situaciją, čia tikriausiai eina kalba apie tuos paskutiniuosius vartus- 55 56 57? sako, kiekvieną dieną pasitaiko tokių atsilupelių nuo reiso, . Galima netgi pagalvoti , kad rainiams visai tinka ta situacija, nes tas chaosas jau kurį laiką tęsiasi , o keleiviaams tenka kloti vėl pinigus už bilietą į sekantį reisą. savotiškas biznis
Atsakyti
Nebutinai. Tiems triukams yra tinkami ir 33-38 vartai wink.gif tad tenka stebeti, ar kazkas nesidubliuoja, nes kitaip liksi prie tu paciu vartu, bet kitos kripties. Vis tik nesuvokiu, kam daryt sumaisti prie vartu g.gif
Atsakyti