Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 18 tema

QUOTE(Elvita @ 2013 09 22, 12:46)
Aciu uz paaiskinimus  4u.gif Kadangi siomis avialinijomis skrendam tik atostogu kryptimis, tai visu niuansu nezinau  4u.gif
P.s. Tai ka, dabar reiks begt  g.gif  lotuliukas.gif

juokas juokais, o man neramu... na nesigirdejo, kad kada atostogu kryptim butu buves toks atvejis, bet ka gali zinoti g.gif ..... va pagoolinau, tai pas lenkus buvo palike pries kelis metus apie 20 zmoniu.... nepardave pakankamai bilietu ir atsiunte mazesni lektuva, o i mazesni visi nusipirke netilpo..... nu prisigazdinsiu as cia pries atostogas.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2013 09 22, 13:20)
nu prisigazdinsiu as cia pries atostogas....  g.gif

Vadinasi gerai startuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2013 09 22, 14:20)
juokas juokais, o man neramu... na nesigirdejo, kad kada atostogu kryptim butu buves toks atvejis, bet ka gali zinoti  g.gif ..... va pagoolinau, tai pas lenkus buvo palike pries kelis metus apie 20 zmoniu.... nepardave pakankamai bilietu ir atsiunte mazesni lektuva, o i mazesni visi nusipirke netilpo..... nu prisigazdinsiu as cia pries atostogas....  g.gif

viskas bus gerai, nuvykit į oro uosta šiek tiek ankščiau, atsistokit prie vartų ir tikrai tilpsit. mes šį kartą į Vilniaus oro uosta nuvykom 1,5val ankščiau ir prie vartų jau visai nemenka eilė buvo doh.gif
Atsakyti
O jus galvojot, jog esat protingiausi/-os? visi siais laikais gudrus. tuoj eile is vakaro uzsiimines biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2013 09 22, 09:18)
Kadangi taip atsitiko stanstede, tai papasakosiu kaip ten viskas vyksta, mano manymu. Triukas toks- atidaromi vartai i Milana, zmones atsistoja i eile, pradeda juos suleidinet. Dar suleidimui nepasibaigus ir esant nemazai eilei, ekranuosi tie patys vartai paleidziami Kaunui. Pradeda plusti lietuvaiciai ir uzkemsa praejima. Ateina nuolankus italai, skrendantys i Milana, ir stoja paskui lietuvaicius. Juk vartai tie patys, o kas vyksta eiles pradzioj, nieko nemato. Taip jie eina eina, ir supranta, jog jau ne i Milana, o i Kauna 'skrenda'. Jie 'paveluoja'. Vat ir visas bajeris. Ar cia specialiai Ryanair taip daro ar ne, nepasakysiu, bet labai jau keistai atrodo. Esu mates kruvas italu, likusiu be skrydzio. Turbut panasiai atsitiko ir lietuvaiciams, jei ant tu paciu vartu po Kauno uzmete kita skrydi  blink.gif Tad dabar jau neuztenka vien i eile stotis, reikia zinot, ar esi tinkamos eiles gale  rolleyes.gif ir jei pries jus stovi lietuviai, dar nereiskia, jog jie zino, kur ir del ko atsitojo- gal busit drauge tarp 20 laiminguju  lotuliukas.gif

skridom iš Brėmeno, tai darbuotoja perėjo eilę ir spec susirinko visus pasiklydėlius į Gironą iš Vilniaus eilės...

beje, dėl to bėgimo... tai paskutinio laipinimo metu matytumėt kaip bėgo pagyvenę norvegai į lėktuvą... beveik per galvas... net ant trapo bandė užlįsti...
Atsakyti
Cia jau nuo darbuotoju priklauso. Mano matytam pvz nieks nesivargino rankioti pasiklydeliu. Tik pasake per mikrofona apie vartu uzdaryma uz 2min ir viskas, Isgirdai/neisgirdai, supratai/nesupratai- labai nesigilino blink.gif

Dabar lyg ryanair zada gerinti bendravima su klientais/keleiviais. Bus matyt, kas is tu experimentu gausis
Atsakyti
na joooo, "gerų" aš čia naujienų sužinojau prieš atotogas doh.gif na, budrumo prarast negalėsim- reiks eiles stebėti, klausyti,kad ko nepražiopsoti, o į lėktuvą skuosti ne tik norint užsiimt šalia esančias vietas, bet kad apskritai tilpt doh.gif reiks kedukus patogesnius užsidėt unsure.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ajuni: 23 rugsėjo 2013 - 07:17
Ne taip supratai. Kai jau leidzia i lektuva, tada begti nebereikia. Svarbiau, eile tinkama ir laiku pasirinkt. Juk ileidziamu keleiviu skaiciu kontroliuoja prie vartu stovintis personalas, o ne lektuve pilotai su stiuardesem wink.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2013 09 23, 09:32)
Ne taip supratai. Kai jau leidzia i lektuva, tada begti nebereikia.

Whitey, tai supratau ir kalbejau su ironija smile.gif ironija paciai sau, nes tikrai nemazai perskaiciau apie pigiu skrydziu bendroves,nes su jomis skrisiu pirma karta. Todel is pradziu kiek nugasdino bagazo apribojimai, vietu nesuzymejimas, pasakojimai apie grudimasi prie trapo ir pan....bet paskui juokas paeme paciai is saves- juk tukstanciai zmoniu skrenda, atsiliepimu ( ir atsitikimu) zinoma bus visokiu.....na, neskuosiu as i ta lektuva wink.gif
ech, dar savaite atidirbu, ir atostogos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajuni @ 2013 09 23, 13:57)
Whitey, tai supratau ir kalbejau su ironija smile.gif  ironija paciai sau, nes tikrai nemazai perskaiciau apie pigiu skrydziu bendroves,nes su jomis skrisiu pirma karta. Todel is pradziu kiek nugasdino bagazo apribojimai, vietu nesuzymejimas, pasakojimai apie grudimasi prie trapo  ir pan....bet paskui juokas paeme paciai is saves- juk tukstanciai zmoniu skrenda, atsiliepimu ( ir atsitikimu) zinoma bus visokiu.....na, neskuosiu as i ta lektuva wink.gif
ech, dar savaite atidirbu, ir atostogos  rolleyes.gif

tai gal kartu leksim i ta pati lektuva, kad nepaliktu biggrin.gif ...... o jei rimtai tai turiu pazytama kuris visada ilipa i lektuva paskutinis..... skraido daug darbo reikalais (pora kartu per savaite) kartais ir su ryanair...... nu nera nei karto netilpes...... cia be reikalo prisibaiminau
Atsakyti
QUOTE(Ajuni @ 2013 09 23, 13:57)
Whitey, tai supratau ir kalbejau su ironija smile.gif  ironija paciai sau, nes tikrai nemazai perskaiciau apie pigiu skrydziu bendroves,nes su jomis skrisiu pirma karta. Todel is pradziu kiek nugasdino bagazo apribojimai, vietu nesuzymejimas, pasakojimai apie grudimasi prie trapo  ir pan....bet paskui juokas paeme paciai is saves- juk tukstanciai zmoniu skrenda, atsiliepimu ( ir atsitikimu) zinoma bus visokiu.....na, neskuosiu as i ta lektuva wink.gif
ech, dar savaite atidirbu, ir atostogos  rolleyes.gif

Nusipirkite priority boarding ir bus ramu, nes aš tikrai buvau pakraupus savo tautiečių elgesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2013 09 24, 13:07)
Nusipirkite priority boarding ir bus ramu, nes aš tikrai buvau pakraupus savo tautiečių elgesiu biggrin.gif

priority reiskia nebent tai, kad nereiks prie vartu stovet pora valandu. O i lektuva leksit su visais ar priority ar ne priority smile.gif vienintele iseitis - nusipirkti sedimas vietas.
Atsakyti