Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 18 tema

QUOTE(Saga @ 2013 09 21, 18:21)
Sveiki, perskaiciau siandien straipsni KELEIVIAI NETILPO I LEKTUVA  blink.gif dar ir taip gali buti? tai gal ne be reikalo lietuvaiciai lekia kaip akis isdege  g.gif .... as visada tikra budavau kad kiek lektuve vietu yra tiek ir bilietu parduota  blink.gif

Aš esu girdėjusi tokių istorijų, nors sunku buvo patikėti. Bet štai straipsnyje pateikti faktai, kad visgi avialinijos bilietų parduoda daugiau nei yra vietų g.gif
Atsakyti
Kadangi taip atsitiko stanstede, tai papasakosiu kaip ten viskas vyksta, mano manymu. Triukas toks- atidaromi vartai i Milana, zmones atsistoja i eile, pradeda juos suleidinet. Dar suleidimui nepasibaigus ir esant nemazai eilei, ekranuosi tie patys vartai paleidziami Kaunui. Pradeda plusti lietuvaiciai ir uzkemsa praejima. Ateina nuolankus italai, skrendantys i Milana, ir stoja paskui lietuvaicius. Juk vartai tie patys, o kas vyksta eiles pradzioj, nieko nemato. Taip jie eina eina, ir supranta, jog jau ne i Milana, o i Kauna 'skrenda'. Jie 'paveluoja'. Vat ir visas bajeris. Ar cia specialiai Ryanair taip daro ar ne, nepasakysiu, bet labai jau keistai atrodo. Esu mates kruvas italu, likusiu be skrydzio. Turbut panasiai atsitiko ir lietuvaiciams, jei ant tu paciu vartu po Kauno uzmete kita skrydi blink.gif Tad dabar jau neuztenka vien i eile stotis, reikia zinot, ar esi tinkamos eiles gale rolleyes.gif ir jei pries jus stovi lietuviai, dar nereiskia, jog jie zino, kur ir del ko atsitojo- gal busit drauge tarp 20 laiminguju lotuliukas.gif

O del isaugusiu checkine mokesciu, tai nesitiki, kad nieko papildomo neuzsisakyta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 22 rugsėjo 2013 - 09:34
QUOTE(Saga @ 2013 09 21, 17:21)
Sveiki, perskaiciau siandien straipsni KELEIVIAI NETILPO I LEKTUVA  blink.gif dar ir taip gali buti?

Manau, kad negali. Nes ne karta esu macius, perkant bilietus ar siaip ieskant, raudonai pazymeta, kad lektuve liko 4, 3 ir t.t. vietu.
Logiskesnis butu whitey paaiskinimas.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 09 22, 09:35)
Manau, kad negali. Nes ne karta esu macius, perkant bilietus ar siaip ieskant, raudonai pazymeta, kad lektuve liko 4, 3 ir t.t. vietu.

visgi ne karta teko girdeti apie tai, jog bilietu parduodama daugiau. cia aprasomos keleiviu teises tam tikrais atvejais. paminetas ir tas, kai bilietu parduodama daugiau. vadinasi ne is pirsto jis islauztas. o tas vietu skaicius kur nurodytas, tai juk mes nezinome, pradinio skaiciaus, tai nera pagrindo manyti, kad ir nurodyti like vietu skaiciai kazka realaus reiskia.

http://europa.eu/you...ir/index_lt.htm

cia irgi mini ta atveji. todel manau, kad cia iprasta avieliniju praktika.
http://ec.europa.eu/...el_lt.print.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 22 rugsėjo 2013 - 09:44
QUOTE(Alenzi @ 2013 09 21, 14:54)
Dėl bagažo-prieš kelias dienas grįžom iš Alikantės.

nemažai teko skristi iš Ispanijos, tai jie kažkokie pakvaišę. Po kelis kartus liepia kišti lagaminą į rėmus ir dar prieš lipant į lėktuvą būtinai turi patikrint doh.gif

QUOTE(Elvita @ 2013 09 22, 10:35)

raudonai pažymima, kad būtent už tą kainą liko kelios vietos, o ne apskritai kiek lėktuve laisvų vietų.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 09 22, 09:43)
visgi ne karta teko girdeti apie tai, jog bilietu parduodama daugiau. cia aprasomos keleiviu teises tam tikrais atvejais. paminetas ir tas, kai bilietu parduodama daugiau. vadinasi ne is pirsto jis islauztas.

g.gif

QUOTE(Forgete @ 2013 09 22, 09:43)

raudonai pažymima, kad būtent už tą kainą liko kelios vietos, o ne apskritai kiek lėktuve laisvų vietų.

Uz kokia ta? Ne paprastai, kai lieka 4 ir maziau vietu, tai bilietai buna daug pigesni, nei pradine kaina.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 09 22, 09:50)
Uz kokia ta? Ne paprastai, kai lieka 4 ir maziau vietu, tai bilietai buna daug pigesni, nei pradine kaina.

nera tokios tendencijos. kainos kaitaliojasi ir kai bilietai uz ta kaina, kokia ji bebutu eina prie pabaigos, tai ir paraso likusiu vietu skaiciu. aisku, gali buti, kad pakeis ta kaina bet kuriuo momentu. tarkim buna taip, kad vedi du asmenis. na ir raso, kad uz pvz 300 Lt/zmogui liko 2 vietos. jei keiti i 4 zmones, tai raso bilieto kaina tarkim 400litu asmeniui ir jokio prieraso, kad vietu truksta. Mes tryse skrendam, tai kartais pazaidziu ieskodama asmeniui, o ne vedu iskart visus tris. tarkim pernai drauge skambina, jog planuoti bilietai pabrango. as pripuoliau ziureti, nagi ziuriu kaina ta pati, bet like tik trys vietos. pasirodo ji vede iskart visus 4 seimos narius, todel taip ir gavosi. taip, kad mes tris bilietus pirkom pigiau, o ji pirko kiek veliau jau brangesnius.
Likus visai mazia laiko iki skydzio, bilietai buna brangus, niekas jau ju nepigina, visada atsranda tokiu, kam reikia skubiai skristi.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 09 22, 10:50)
g.gif

už būtent tą kainą kurią jums ir rodo. pvz perkant 1 bilietą į stansedą, rodo kainą 491,19 ir rašo kad tik 4 bilietai likę už šią kainą - Only 4 seats left at this fare . http://clip2net.com/s/5NDpby

jei pirktumėte 6 bilietus, rezultatas štai toks http://clip2net.com/s/5NDqDA
Atsakyti
Istrauka is vikipedijos (kainodara). viskas paprasta. tik dabar jau ir man gali kilti noras begti i lektuva lotuliukas.gif

Prognozuodamos, kad dalis keleivių, rezervavę bilietus, faktiškai rezervuotu reisu neskrenda, oro linijų bendrovės parduoda daugiau bilietų nei lėktuve yra vietų (overbooking). Jei papildomai parduotų bilietų skaičius mažesnis už neatvykusių keleivių skaičių, tuomet visi keleiviai, sumokėję už bilietus, į lėktuvą sutelpa

http://lt.wikipedia....nijų_bendrovė
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 09 22, 11:07)
Istrauka is vikipedijos (kainodara). viskas paprasta. tik dabar jau ir man gali kilti noras begti i lektuva  lotuliukas.gif

dabar jau visos supermamos ir visi supertečiai čia perskaitę lėks akis išdegę biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 09 22, 10:57)
dabar jau visos supermamos ir visi supertečiai čia perskaitę lėks akis išdegę biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

ne visi tokie protingi biggrin.gif
Atsakyti
Aciu uz paaiskinimus 4u.gif Kadangi siomis avialinijomis skrendam tik atostogu kryptimis, tai visu niuansu nezinau 4u.gif

P.s. Tai ka, dabar reiks begt g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 22 rugsėjo 2013 - 12:47