Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 18 tema

QUOTE(Garmina @ 2013 09 09, 16:29)
čia dar nieko, baisiausia, kai skrendi su persėdimu ir, pakeitus vieną laiką, nebespėji į kitą skrydį.

Va sito as bijau, o manes tas laukia.. skrydis su persedimu.. unsure.gif Siaip tai butu ramu, bet tie neramumai visokie.. dar padazneje gedimai..
Atsakyti
dariau ryanair biletu check-in'a. ir siule rezervuot vietas uz pinigus. Nerezervavau. tikiuosi cia nebus kokia naujove kad butina rezervuoti, kitaip neisskrisi?
nes neprisimenu, kad anksciau butu mete toki pasiulyma, atrodo tik priority boarding buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(emelina @ 2013 09 13, 22:28)
dariau ryanair biletu check-in'a. ir siule rezervuot vietas uz pinigus. Nerezervavau. tikiuosi cia nebus kokia naujove kad butina rezervuoti, kitaip neisskrisi?
nes neprisimenu, kad anksciau butu mete toki pasiulyma, atrodo tik priority boarding buvo g.gif

Tikrai rezervuoti vietu nereikia, jei tau tinka sesti ten kur bus vietos.. cia jie meta papildomus pasiulymus, kad per neapsiziurejima, o kartais ir nemokejima is taves daugiau pinigu isvyliotu, tik tiek 4u.gif
Atsakyti
Man turbūt vienintelei toks klausimas iškilo biggrin.gif
Kokios šalies laiku yra atgalinio bilieto išvykimo laikas?
Atsakyti
QUOTE(Laukineja @ 2013 09 14, 08:01)
Man turbūt vienintelei toks klausimas iškilo biggrin.gif
Kokios šalies laiku yra atgalinio bilieto išvykimo laikas?

Tos salies, is kurios isvyksti.
Atsakyti
Iškilo klausimas dėl bilietų kainų, gal kas atsakysite. Jei dieną buvo viena kaina, o vakare jau didesnė, ar galima tikėtis, kad kitą dieną vėl bus pigiau, ar jau tik dar labiau pabrangt gali? Žiūriu per avia.lt.
Atsakyti
QUOTE(Šimona @ 2013 09 16, 20:14)
Iškilo klausimas dėl bilietų kainų, gal kas atsakysite. Jei dieną buvo viena kaina, o vakare jau didesnė, ar galima tikėtis, kad kitą dieną vėl bus pigiau, ar jau tik dar labiau pabrangt gali? Žiūriu per avia.lt.

Visaip gali būti. Priklausomai nuo skrydžio artumo datos. Jei reikia tik pasižiūrėti, tai bandykite patys žiūrėti kelias dienas ir sekti kainas 4u.gif
Būna, per valandą 3 kartus pasižiūri kainas ir jos vis kitos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 16 rugsėjo 2013 - 19:27
QUOTE(syri @ 2013 09 16, 19:25)
Visaip gali būti. Priklausomai nuo skrydžio artumo datos. Jei reikia tik pasižiūrėti, tai bandykite patys žiūrėti kelias dienas ir sekti kainas  4u.gif
Būna, per valandą 3 kartus pasižiūri kainas ir jos vis kitos.

Dėkui už atsakymą, skrydis po dviejų mėnesių. Šiandien dieną buvo viena kaina, vakare jau brangiau. Tai dabar tikiuosi, kad ryt dieną vėl grąžins buvusią kainą, jei ne, tai jau pirksiu kaip yra, nes neramu, nepatyrus aš tuose kainų gaudymuose... blush2.gif O skrist į Londoną iš Kauno ruošiuosi, tai čia dar turbūt kryptis populiari, kaži ar nuleis dar labiau...
Atsakyti
Sakykit, turbūt yra normalu, kad nuo gruodžio antros pusės iki sausio pradžios yra labai brangūs bilietai (šventiniu laikotarpiu)? Ar čia tik man sutapimas toks.

Atsakyti
QUOTE(syri @ 2013 09 16, 22:00)
Sakykit, turbūt yra normalu, kad nuo gruodžio antros pusės iki sausio pradžios yra labai brangūs bilietai (šventiniu laikotarpiu)? Ar čia tik man sutapimas toks.

taip, normalu. visada praktiskai taip buna
Atsakyti
gal kas gali placiau apie tuos skyscio kiekius skrendant su kudikiu? ar galiu i savo bagaza pasiimti 2 tuos maiselius su sudetais skystais produktais? vienas butu mano, kitas vaiko?
Atsakyti
QUOTE(glolita @ 2013 09 17, 10:40)
gal kas gali placiau apie tuos skyscio kiekius skrendant su kudikiu? ar galiu i savo bagaza pasiimti 2 tuos maiselius su sudetais skystais produktais? vienas butu mano, kitas vaiko?

na kiek žinau, kūdikiams skysčiai nėra ribojami. Galima pasiimti ir vandenuko ir tyrelės indelį ar dar ko nors.
Šiemet skridom su 2 metų vaiku, rankiniam turėjau 0,5 talpos vandens buteliuką-niekas nieko nesakė. Pernai lygiai taip pat vežiausi 3 indelius tyrelių.
Atsakyti