Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 18 tema

Rankini bagaza, is bedos, galima detis po sedyne pries save. Aisku, jei ne ilgos kojos smile.gif Ir beda isspresta

Ar cia tik man nerodo skrydziu nuo lapkricio menesio is lt? Lyg vakar viskas ok buvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 09 rugsėjo 2013 - 08:37
QUOTE(whitey @ 2013 09 09, 09:36)
Rankini bagaza, is bedos, galima detis po sedyne pries save. Aisku, jei ne ilgos kojos smile.gif Ir beda isspresta

Ar cia tik man nerodo skrydziu nuo lapkricio menesio is lt? Lyg vakar viskas ok buvo

Nerodo sad.gif ne tik lapkričiui ,bet ir toliau.O aš atgalinius biletus lapkričiui kaip tik "gaudau" tai neramu kažko....
Atsakyti
Negirdejau, kad taip imtu ir staiga pasitrauktu is lt. gal kokia sistemine klaida ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(AgotaSimona @ 2013 09 09, 02:35)
Pries pora sav is Vilniaus visus svere.
Skridom is leeds pernai, puse keleiviu su didziausias dutyfree maisais  doh.gif ir nieko, praleido. Sia vasara jau labiau ziurejo, pilnu maisu neleido, tik jai labai maziukas, arba nemaciau su dideliais. Man tai pikta, nes visi maisus dedas i virsu, kur lagaminams vieta, gerai kai lektuvas nepilnas. O tai paskui ieskok vietos kitam lektuvo gale rankiniam, kai vien maisai visur. Jei zinau, kad reikes pirk kokia bonka ar dar ka, butinai 1-2kg pasilieku tam.

mat kaip.. g.gif mūsų skrydis gerokai vėlavau,tai greit greit visus suleido biggrin.gif
Nors pavasarį skridau,irgi nesvėrė,tik su dėže prabėgo.Gal kaip kada "užeina" ,tada ir sveria smile.gif
drinks_cheers.gif dėl pasilikimo svorio bonkai
Atsakyti
false alarm. Viska rodo dabar
Atsakyti
užkniso jau Raynar su skrydžių laikų kaitaliojimu..... ph34r.gif
pirminiu variantu turėjome kilti 7 ryto, vėliau pakeitė į 14.50.....
šiandien atsiverčiu - jau 15.45.............. mad.gif
iki kelionės dar porą savaičių.... čia su jais dažni tokie netikėtumai? huh.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2013 09 09, 09:36)

QUOTE(whitey @ 2013 09 09, 10:06)
Negirdejau, kad taip imtu ir staiga pasitrauktu is lt. gal kokia sistemine klaida ir tiek.

Matyt klaida, nes pati jau seniai turiu bilietus lapkričio mėn. iš LT.

QUOTE(Zylute1 @ 2013 09 09, 13:21)
užkniso jau Raynar su  skrydžių laikų kaitaliojimu.....    ph34r.gif
pirminiu variantu turėjome kilti 7 ryto, vėliau pakeitė į 14.50.....
šiandien atsiverčiu - jau 15.45..............  mad.gif
iki kelionės dar porą savaičių.... čia su jais dažni tokie netikėtumai?  huh.gif

O kur tą info gaunat - į paštą??? Nes aš suprantu, kad jie ten gali keisti ką nori kad ir kaip nori, bet jei nepraneša bent epaštu, tai skrendančiojo, kuris turi bilietus, tai neturėtų jaudinti. Teisybė?
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2013 09 09, 13:25)
, bet jei nepraneša bent epaštu, tai skrendančiojo, kuris turi bilietus, tai neturėtų jaudinti. Teisybė?

tikra teisybė ax.gif , nežiūri pašto, ateini skristi - o lėktuvas jau išskridęs schmoll.gif
o jei rimtai, kai darysi check-in, tai ir pamatysi pakeitimus, jei pašto neskaitai
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2013 09 09, 13:53)
tikra teisybė ax.gif , nežiūri pašto, ateini skristi - o lėktuvas jau išskridęs  schmoll.gif
o jei rimtai, kai darysi check-in, tai ir pamatysi pakeitimus, jei pašto neskaitai

na, skryžio tai nepražiopsosiu schmoll.gif
tik nesmagu, kai planuojiesi veiklą vienaip, o ji kardinaliai keičiasi....
nusigauti į viešbutį iki pietų ar vėlai vakare... skiriasi gi....
ir automobiliui parkingas jau nupirktas....

Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2013 09 09, 07:36)

taipogi dutyfree maisiukus, bet tai ne, butinai viska i virsu grust visiems reik ;]
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2013 09 09, 13:56)
nusigauti į viešbutį iki pietų ar vėlai vakare... skiriasi gi.... 
ir automobiliui parkingas jau nupirktas....

čia dar nieko, baisiausia, kai skrendi su persėdimu ir, pakeitus vieną laiką, nebespėji į kitą skrydį.
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2013 09 09, 16:29)
čia dar nieko, baisiausia, kai skrendi su persėdimu ir, pakeitus vieną laiką, nebespėji į kitą skrydį.

nedraugiška kompanija Raynar.... verysad.gif
Atsakyti