Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 18 tema

Vadinas, tikrai kazka papildomo paspaudei ar uzsisakei. Iprastai yra ismetami bilietai, o ne apmokejimas. Visur turi buti 0.00. Dabar ryanair gudrauja ir bando taip prigaudinet zmones, mesdami ta pati sh...., kaip ir uzsisakant bilietus. Anksciau uztekdavo pora kartu paspausti No thanks, darant check-in
Atsakyti
QUOTE(Abra ir Kadabra @ 2013 08 19, 16:07)
Gal kas esat pastebeje kaip keiciasi bilietu kainos? Laukiu pigesniu bilietu i Roda ir atgal rugsejo gale, bet jie vis po truputi brangsta, ar dar laukti pigesniu ar jau griebt?

Pirmyn kainos geros, bet jos jau seniai i prieki tokios. O vat atgal as nedeciau vilciu.. Galima grizti su persedimais, tik dabar nepamenu, per kur neblogai iseina.. Vokietija gal? g.gif Gavosi koks 3-4 valandus laukimas tarp skrydziu, pats tas.

O kas del bendru tendenciju - tai tikrai nesamone, kad nakti pinga.

Kas del poilsiniu krypciu, tai vienareiksmiskai pigiausiai kai tik pasirodo naujo sezono bilietai. O veliau jau tik laimes dalykas. Gan daznai atpinga likus mazdaug menesiui iki skrydzio.. bet irgi buna tik kelios datos..

Ir dar nuo krypties priklauso. Visa sezona Rodas lyderiavo del kainu brangumo. Kosas, Italija - pigiausiai.

O dabar mano klausimas del bagazo.

Lyg, kai brango vasara bagazas, straipsny rase, kad nuo rugsejo kainos vel bus mazesnes. Dabar man rugsejui bagazas 15 kg kainuoja 25 eu. Kai su persedimais, tai labai pasijaus kaina.
Gal kas zinot situacija? g.gif Dekui.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 08 27, 08:10)
O dabar mano klausimas del bagazo.[/u]

Lyg, kai brango vasara bagazas, straipsny rase, kad nuo rugsejo kainos vel bus mazesnes. Dabar man rugsejui bagazas 15 kg kainuoja 25 eu. Kai su persedimais, tai labai pasijaus kaina.
Gal kas zinot situacija?  g.gif Dekui.

Laikotarpis, kai bagazas kainuoja daugiau, vadinamasis High Season, yra nuo birzelio 1 iki rugsejo 30 mirksiukas.gif Dar High Season priklauso ir ziemos svenciu laikotarpis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2013 08 27, 12:44)
Laikotarpis, kai bagazas kainuoja daugiau, vadinamasis High Season, yra nuo birzelio 1 iki rugsejo 30 mirksiukas.gif Dar High Season priklauso ir ziemos svenciu laikotarpis  mirksiukas.gif

Hmz.. bet pas mane spalio 2, o vis tiek 25 eurai g.gif
Ar priklauso nuo bilietu uzsakymo laiko, o ne skrydzio? biggrin.gif

Pracekinau dar. Pirmyn, kadangi rugsejis - 152 lt.
Atgal gaunasi 20+25 eurai (dar ir skirtingai).
Virs 300 lt uz 1 lagamina... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 27 rugpjūčio 2013 - 12:19
oho kokios kainos, na matyt kad žmonės "neapkrautų" lėktuvų, ar ką. O gal čia į abu galus? nes per raynierį, tai mokėjau 190lt už 1 lagaminą, bet manau į abu galus?
Atsakyti
QUOTE(DRUNE @ 2013 08 27, 16:34)
oho kokios kainos, na matyt kad žmonės "neapkrautų" lėktuvų, ar ką. O gal čia į abu galus? nes per raynierį, tai mokėjau 190lt už 1 lagaminą, bet manau į abu galus?

i abu. rainiu vadovai tiesiai sviesiai sake, kelsim kainas tol, kol nebesivezios lagaminu.
Atsakyti
Bandyk taip tada
user posted image

biggrin.gif

Lietuviai gal ir juoksis, bet tu taupysi, ir gan nemazai. Manau, laisvai 15 kg susidesi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 27 rugpjūčio 2013 - 17:37
Dekui, visas sitas foto as macius.
Tiesiog rimtai norejau paklaust apie sezono ir ne sezono kainas.
aciu, kas atsake.
Atsakyti
As maniau, jog tu sutaupyt nori g.gif

O sezono/ nesezono bagazo kainos yra pateiktos ryanair puslapy 4u.gif Plius, pastebejimas, dabar yra kainos skirtumas (+5eur/sv), ar uzsakai bagaza iskart, pirkdamas bilietus, ar po to per my bookings. Gal tai klaidino bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 27 rugpjūčio 2013 - 17:49
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 08 27, 13:09)

Virs 300 lt uz 1 lagamina...  doh.gif

siaubas doh.gif
Atsakyti
whitey thumbup.gif
pakėlei nuotaiką.... lotuliukas.gif
reiks apie tai rimtai pamastyti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2013 08 27, 18:44)
As maniau, jog tu sutaupyt nori  g.gif

O sezono/ nesezono bagazo kainos yra pateiktos ryanair puslapy  4u.gif Plius, pastebejimas, dabar yra kainos skirtumas (+5eur/sv), ar uzsakai bagaza iskart, pirkdamas bilietus, ar po to per my bookings. Gal tai klaidino  bigsmile.gif

Bet kainos skirtumas ir priklausomai nuo krypties g.gif
Tai paciai dienai man meta is vieno miesto 20, is kito 25 unsure.gif
Atsakyti