Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 18 tema

I kur skrendi?
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2013 08 22, 22:21)
I kur skrendi?

Malta, ES narė...

Sienos reglamentus perverčiau, radau kad 6 mėn.
www.ryanair-skrydziai.lt radau kad tik kur vizos, ten 6 mėn, o ir mėn pakanka....

radau klausimą :"Ar galiu skrist su ATK jei jos galiojimas baigiasi 2013 12 04 , o skrydis bus 2013 11 05 ? per Ispanija (kanarų salos ), Belgija, ar būtina pasikeist.
o ats : Svarbu, kad asmens tapatybės kortelė galiotų jūsų kelionės per ES šalis metu."

nu susibalamutinau visai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2013 08 22, 22:12)
SOS, skubiai !!!

gal kas pakomentuotų - ar tikrai iki ID kortelė turi būti galiojanti 6 mėn dar?

sekmadienį išskrendu, ryanair leido chekiną padaryti, o po to kažkaio žiūriu kortelė ir pasas iki gruodžio 12-18 d.
AR MANE IŠLEIS???? g.gif  doh.gif

Išleis, išleis biggrin.gif
Jeigu ES, tai realiai pagal įstatymus turi dokumentas galioti grįžimo dieną, bet kartais gali susidurti su situacija, kad sakys jog turi galioti 3 mėn, bet tikrai nereikia, kad galiotų pusmetį... Tad būkite rami... 4u.gif
Atsakyti
Aciuuuu merginos, nuraminot
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2013 08 23, 07:15)
Aciuuuu merginos, nuraminot

Patare vyrai, o dekojate merginoms biggrin.gif Neignoruokite temeles vyru mirksiukas.gif
Atsakyti
SOS, skubiai !!!

sekmadienį išskrendu, ryanair leido chekiną padaryti, o po to kažkaio žiūriu kortelė ir pasas iki gruodžio 12-18 d.

būkit rami - ES ribose kortelė turi galioti tik iki kelionės pabaigos dienos 4u.gif
Papildyta:
p.s. įsigyjau bilietus su persėdimu. Dėl galimų streikų info žiūrėti pačiame ryanairo puslapyje kaskart, taip? Taip nesinori ant jų papulti ax.gif , bet turbūt Bremeno uostas nes tas lygis streikuoti, kaip kokia Barselona rolleyes.gif
Atsakyti
SOS, skubiai !!!

Kaip tik nesenai domėjausi šiuo klausimu.Tai visai nesenai yra išėjęs įstatymas, kad skrydžio datai asmens dokumentas turi galioti 3 mėnesius jei skrendama į/iš europos sajungai priklausančios šalies, į kitas šalis turi galioti 6 mėnesius, bet pasienio tarnyba bei ūkio ministerija man atsakė,kad praktiškai jei skrendama į europos sąjungai priklausančią šalį niekas nekreipia dėmesio ir užtenka ,kad dokiumentas būtų galiojantis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luna888: 23 rugpjūčio 2013 - 10:02
QUOTE(_Pandora_ @ 2013 08 23, 09:05)
Patare vyrai, o dekojate merginoms biggrin.gif Neignoruokite temeles vyru mirksiukas.gif

soriukas bigsmile.gif , neignoruoju... per tą strioką nebemačiau nei nick'ų nieko....
dėkinga labai už info 4u.gif
Atsakyti
Darant online-chek po bilietų atsispausdinimo nepaspaudžiau finish , o uždariau interneto langą. Ar nieko tokio? Ar būsiu užregistruota į skrydį?
Atsakyti
Man su Swedbanko Visa Electron neleido nusipirkti bilietų verysad.gif teks kulniuot į banką ax.gif
Atsakyti
Punkis, jei bilieta atsispausdinai, tai akivaizdu, jog registracija padaryta
Atsakyti
sos- patarkit: užsisakiau bilietus , jau ir nuo koretelės nuskaičiavo, ir ateina laiškas, kad reikia atlikti onlinu chekiną - praėjus visus žingsnius galiausiai vėl išmeta apmokėjimas?nedrįstu spaust, kad nesusidubliuotų ,nes lyg ir viskas apmokėta, o gal čia tik už papildomas paslaugas, kurias pakeliui paspaudžiau pvz. transfera?Gal žinote kokiu emailu kreiptis, ar tiesiog replay į laišką iš rayniero?
Atsakyti