Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 18 tema

Skrisim 3 zmones su rankiniu bagazu. O jeigu vieno zmogaus bagaza padalinsim i du lagaminus. T.y. bus du, ismatavimus atitinkantys lagaminai, bet po 15kg. Ar taip galima? g.gif Ar skaitysis virssvoris? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikti @ 2013 08 17, 16:14)
Skrisim 3 zmones su rankiniu bagazu. O jeigu vieno zmogaus bagaza padalinsim i du lagaminus. T.y. bus du, ismatavimus atitinkantys lagaminai, bet po 15kg. Ar taip galima?  g.gif Ar skaitysis virssvoris?  g.gif

taisyklėse aiškiai parašyta - vienam keleiviui iki 10 kg rankinio bagažo.
Atsakyti
Norejau pasiteirauti, gal kas zino 4u.gif Uzsisakiau Ryanair bilietus ir pasiule uzsisakyti viesbuti Booking.com su vauceriu 10 Euru. Kadangi man viskas tiko, sakau ismeginsiu, bet niekur nesuprantu kur ta vauceri gausiu? ar pirkdama kita skrydi galesiu panaudoti? bet kaip tai padaryti? Gal kas paaiskins? Nes viska perziurejau, nesuprantu kaip cia viskas vyksta tongue.gif
Atsakyti
O as noreciau pasitikslinti ar tikrai nieko nereikia daryti, jei Ryanair atsiunte laiskiuka su skrydzio pakeitimu. Na man viskas tinka, tai kaip ir sedet ir laukt savo skrydzio ax.gif Ar vis tik reikia prisiduoti, kad informacija supratau. Nelabai man kaip su anglu kalba, nelabai suprantu ka jie ten raso blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ppavasariss @ 2013 08 19, 12:51)
O as noreciau pasitikslinti ar tikrai nieko nereikia daryti, jei Ryanair atsiunte laiskiuka su skrydzio pakeitimu. Na man viskas tinka, tai kaip ir sedet ir laukt savo skrydzio  ax.gif  Ar vis tik reikia prisiduoti, kad informacija supratau. Nelabai man kaip su anglu kalba, nelabai suprantu ka jie ten raso  blush2.gif

jei yra toks tekstas
"PLEASE CLICK HERE TO ACCEPT THIS FLIGHT CHANGE ONLINE", tai paspausk prie jo esančią nuorodą, kad sutinki su keitimu.

o jei nėra kažko panašaus, atkopijuok laišką čia, kas nors paaiškins
Atsakyti
4u.gif Sakykit, o su Swedbanko VISA ELECTRON kortele galiu pirkti bilietus Ryanair ?
Atsakyti
Gal kas esat pastebeje kaip keiciasi bilietu kainos? Laukiu pigesniu bilietu i Roda ir atgal rugsejo gale, bet jie vis po truputi brangsta, ar dar laukti pigesniu ar jau griebt?
Atsakyti
Kažkada skaičiau, kad naktimis bilietai pigesni. Bet manau tai buvo 2011 metais g.gif Ar dabar verta naktinėti, ar Ryanair jau nežaidžia taip ?
Atsakyti
QUOTE(vasilyysa @ 2013 08 19, 15:26)
Kažkada skaičiau, kad naktimis bilietai pigesni. Bet manau tai buvo 2011 metais  g.gif  Ar dabar verta naktinėti, ar Ryanair jau nežaidžia taip ?

kazkuri ryta vyras sako bilietu kainos nukrito (na mes turim bet kartais pasmalsaujam) ...... ir laikas skrydzio pasikeite...... prisijungiu paziureti ryte, o kaina tokia pati kaip buvus, laikas tik 20 min pasikeites..... taigi apie 12 val buvo apie 100-150 lt pigiau...... bet cia vienakrtinis papigimas ar nuolat jie pameto tu akciju nezinau
Atsakyti
Aciu parasiusioms 4u.gif Jau nusiunciau sutikima. Labai bijojau paspausti kazka ne taip ax.gif
Atsakyti
Mergaitės gal parekomenduotumėt pigų viešbutuką Briuselyje (Charleroi Airport)?
Atsakyti
SOS, skubiai !!!

gal kas pakomentuotų - ar tikrai iki ID kortelė turi būti galiojanti 6 mėn dar?

sekmadienį išskrendu, ryanair leido chekiną padaryti, o po to kažkaio žiūriu kortelė ir pasas iki gruodžio 12-18 d.
AR MANE IŠLEIS???? g.gif doh.gif
Atsakyti