Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 18 tema

QUOTE(eglute320 @ 2013 07 31, 18:57)
Kreditinę galite išsiimti, kaip jau minėjo - be banko kredito. Joje laikote savo nuosavas lėšas - kiek įdedate tiek ir yra. yra tokia SEB banke - visa (eurai valiuta), yra swedbanke, ten jei turite paprastą sąskaitą ir bankomatinę kortelę išduoda tos pačios sąskaitos (kur laikomi tik jūsų nuosavi pinigai) kreditinę, kuria galite pirkti lėktuvo bilietus, nuomotis auto užsienyje ir t.t. Smarkiai skiriasi kortelių išdavimo ir administravimo įkainiai. SEB minėtos kortelės mokestis už kortelės išdavimą 50lt, metinis mokestis už kortelę 50lt. swedbanko duoda kretitinę dykai jei jau turite sąskaitą, mėnesinis mokestis už ją 2lt. skirtumas akivaizdus. be to seb kortelėje matysite tik eurus, šalyje kur valiuta ne eurai negalite atsiskaityti, o swedbank valiuta litai, galite atsiskaityti visur ir jie korvertuoja pagal savo kursą.
Tikiuosi ką nors suprasite 4u.gif  beje čia šitus reikalus išsiaiškinau bankuose per vakar ir šiandien, taigi atkartoju šviežias žinias 4u.gif
p.s studentai gali išsiimti abi korteles, nes jose nėra banko kredito, čia buvo mano klausimas nr.1  biggrin.gif

nežinau kaip swed, bet SEB tokios kreditinės dar vienas pliusas - metinis sveikatos draudimas kelionėse kortelės savinikui ir visai jo šeimai vykstančiai kartu.
O čia netiesa - puikiausiai atsiskaitoma ir Lietuvoje, ir Lenkijoje, ir Vokietijoje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 31 liepos 2013 - 18:41
„Ryanair“ drastiškai padidino mokestį už bagažą

Kaip smagu
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 07 31, 18:23)

Taigi ką tik įmečiau biggrin.gif prieš syri žinutę mirksiukas.gif biggrin.gif aš nors kelis puslapius pražiūrėjau ar niekas neįmetė, kad nesikartoti biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2013 07 31, 13:57)
Vat čia sh. Nesuprantu kodėl rašo kainą mokant su debeto kortele, jei ja atsiskaityt negalima... Kreditinės išsiimti negaliu- esu studentė, be oficialių fiksuotų pajamų. unsure.gif

tikrai galima atsiskaityti debetine

QUOTE(mam2ka @ 2013 07 31, 19:15)
tinka DNB debetine Visa Electron, isbandyta.

ir as mokejau DNB debetine Visa elektron jau 4 kartus, ir dar keli litai susitaupo, nes pirkau Visa kreditine tai gavosi 10 lt brangiau, nes Ryaanir dadejo kakzoki kreditines mokesti kazkoki doh.gif
Atsakyti
jau antra diena man neina pirkti bilietu, suvedus viska ir paspaudus galutini mygtuka ismeta erora unsure.gif man vienai cia taip?
Atsakyti
Gal jums neduoda pirkti su debetine kortele ar panasiai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2013 08 01, 01:45)
jau antra diena man neina pirkti bilietu, suvedus viska ir paspaudus galutini mygtuka ismeta erora unsure.gif man vienai cia taip?

gal nebegalioja, gal pinigų ten nėra?
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2013 08 01, 01:45)

Gali būti kad tinklapis "durniuoja", nes prieš kokį mėnesį aš pirkau, tai irgi tik iš kažkelinto sykio pavyko.
Arba kitas variantas - kortelė neužregistruota internetiniams pirkiniams.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2013 07 31, 19:39)
nežinau kaip swed, bet SEB tokios kreditinės dar vienas pliusas - metinis sveikatos draudimas kelionėse kortelės savinikui ir visai jo šeimai vykstančiai kartu.
O čia netiesa - puikiausiai atsiskaitoma ir Lietuvoje, ir Lenkijoje, ir Vokietijoje...

Man taip sakė banko darbuotoja blink.gif atsiprašau jei suklaidinau

Iškilo klausimėlis, kuris neramina,tiek banke klausiau tiek žmonių perkančių bilietus, ar galima pirkti bilietus su DNB visa electron kortele( mano tokia mėlyna su mergina fone), galvojau su electron negalima (taip ir banke sakė), bet va matau žmonės perka, o kaip žinoti ar ji debetinė.. jau nieko nesuprantu..kortelės išdavimo dokumentų neturiu prie saves - jie kitam mieste, padėkit išsiaiškinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute320 @ 2013 08 01, 12:10)
Man taip sakė banko darbuotoja  blink.gif  atsiprašau jei suklaidinau

Iškilo klausimėlis, kuris neramina,tiek banke klausiau tiek žmonių perkančių bilietus, ar galima pirkti bilietus su DNB visa electron kortele( mano tokia mėlyna su mergina fone), galvojau su electron negalima (taip ir banke sakė), bet va matau žmonės perka, o kaip žinoti ar ji debetinė.. jau nieko nesuprantu..kortelės išdavimo dokumentų neturiu prie saves - jie kitam mieste, padėkit išsiaiškinti 4u.gif

pvz. Lt išduotoms kortelėms aš skiriu taip - jei debetinė - tai ji yra lygi, be iškilusių raidžių ir skaičių, jei kreditinė - tai duomenys apčiuopiami, iškilę. Čia mano atveju, kaip kitais - gal kitaip? Kita vertus, bet kuriamo jūsų banko skyriuje jums suteiktų info
Atsakyti
nebepamneu kaip lt, bet diabetines cia su iskilusiom, o kreditines, lygios.

aciu uz atsakymus, klaida buvai ju puslapyje, nes siandien jau leido pirkti smile.gif
Atsakyti
O gal žinot ar vykstant su vaiku virš 2 metų galima imti nemokamai vežimėlį?
Atsakyti