Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 18 tema

Ne ten parašiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnedz: 22 liepos 2013 - 17:16
QUOTE(mama_x2 @ 2013 07 22, 10:43)
4u.gif sveiki. prašysiu patarimo.
Situacija tokia: mano sūnus turėjo su mano mama skristi į Dusseldorf. Gavos taip, kad mama neskris, skrisiu aš. Dabar yra bilietai mano mamai su mano sūnum ir kitas pirkimas - man.
Jei aš check in padarysiu juos ir save, o oro uoste vaiko parodau bilietą ir savo - praleis mus? ar vaiko viename lape būna su suauguiu? Nes wizz tai atskiri lapai...

dasibeldžiau į ryanair.
jei vaikui bilietas su vienu žmogum nupirktas, o po to vaikas keliaus su kitu, su senuoju užsakymo nr - viskas tvarkoje smile.gif
Atsakyti
Šiandien užsisakantiem skrydį su Ryanair, kūdikis skrenda nemokamai smoke.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2013 07 23, 16:10)
Šiandien užsisakantiem skrydį su Ryanair, kūdikis skrenda nemokamai  smoke.gif  thumb_yello.gif

ooo, iš kur čia kūdikį gavus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, kokios stebuklingos kortelės reik atsiskaitymui? Turiu paprastą Swed Maestro.. galimybės atsiskaityti ja- nėra... doh.gif doh.gif Jau per visus n kartu formu pildymus (kaskart vis kitą errorą mesdavo) pigiausius bilietus pravėplinau, bet kaip bebūtų gaila, vis tiek ir kiti pigiausi Ryanairo yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2013 07 31, 13:27)
Sveikos, kokios stebuklingos kortelės reik atsiskaitymui? Turiu paprastą Swed Maestro.. galimybės atsiskaityti ja- nėra... doh.gif  doh.gif  Jau per visus n kartu formu pildymus (kaskart vis kitą errorą mesdavo) pigiausius bilietus pravėplinau, bet kaip bebūtų gaila, vis tiek ir kiti pigiausi Ryanairo yra  doh.gif

aš esu pirkus su SEB Visa Virtuon ir Swed Masterkard kreditine
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2013 07 31, 13:54)
aš esu pirkus su SEB Visa Virtuon ir Swed Masterkard kreditine

Vat čia sh. Nesuprantu kodėl rašo kainą mokant su debeto kortele, jei ja atsiskaityt negalima... Kreditinės išsiimti negaliu- esu studentė, be oficialių fiksuotų pajamų. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2013 07 31, 13:57)
Vat čia sh. Nesuprantu kodėl rašo kainą mokant su debeto kortele, jei ja atsiskaityt negalima... Kreditinės išsiimti negaliu- esu studentė, be oficialių fiksuotų pajamų. unsure.gif

Ten surašyti variantai kortelėms išduotoms ne tik LT... Jus galite išsiimti Visa Virtuon, Visa Classic be kredito limito, čia aš rašau apie SEB banko korteles, kiti bankai ko gero irgi turi alternatyvų...
Atsakyti

QUOTE(Tete2006 @ 2013 07 31, 14:11)
Ten surašyti variantai kortelėms išduotoms ne tik LT... Jus galite išsiimti Visa Virtuon, Visa Classic be kredito limito, čia aš rašau apie SEB banko korteles, kiti bankai ko gero irgi turi alternatyvų...

pirkti galima su SEB Mylimiausia (išbandyta ne kartą), vesdami rinkitės Master Card Debit
be to
nuo liepos 9 d. internetu atsiskaityti galima visomis debetinėmis kortelėmis (gavau SEB pranešimą, bet nebandžiau)
Atsakyti

Kreditinę galite išsiimti, kaip jau minėjo - be banko kredito. Joje laikote savo nuosavas lėšas - kiek įdedate tiek ir yra. yra tokia SEB banke - visa (eurai valiuta), yra swedbanke, ten jei turite paprastą sąskaitą ir bankomatinę kortelę išduoda tos pačios sąskaitos (kur laikomi tik jūsų nuosavi pinigai) kreditinę, kuria galite pirkti lėktuvo bilietus, nuomotis auto užsienyje ir t.t. Smarkiai skiriasi kortelių išdavimo ir administravimo įkainiai. SEB minėtos kortelės mokestis už kortelės išdavimą 50lt, metinis mokestis už kortelę 50lt. swedbanko duoda kretitinę dykai jei jau turite sąskaitą, mėnesinis mokestis už ją 2lt. skirtumas akivaizdus. be to seb kortelėje matysite tik eurus, šalyje kur valiuta ne eurai negalite atsiskaityti, o swedbank valiuta litai, galite atsiskaityti visur ir jie korvertuoja pagal savo kursą.
Tikiuosi ką nors suprasite 4u.gif beje čia šitus reikalus išsiaiškinau bankuose per vakar ir šiandien, taigi atkartoju šviežias žinias 4u.gif
p.s studentai gali išsiimti abi korteles, nes jose nėra banko kredito, čia buvo mano klausimas nr.1 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2013 07 31, 14:57)

tinka DNB debetine Visa Electron, isbandyta.
Atsakyti
Gal jau kas ir buvot įmetę nuoroda, tai atsiprašau, jei kartosis
http://verslas.delfi...a.d?id=61980471
Atsakyti