Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 18 tema

Kas žinot - patarkit : esu nupirkus bilietus sau ir vaikui, bet jis skris kita diena, nes pasikeitė planai. Ar reikia kazkaip apie tai pranesšti Ryanairui ? Ačiū
Atsakyti
Ar galima už bilietus ryanair.com mokėti Visa Virtuon kortele?

Beje, ar visada lietuviškam ryanair puslapyje (www.ryanair-skrydziai.lt) tie patys bilietai brangesni?

Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *~sniege~*: 19 liepos 2013 - 13:45
QUOTE(*~sniege~* @ 2013 07 19, 15:45)
Ar galima už bilietus ryanair.com mokėti Visa Virtuon kortele?

Beje, ar visada lietuviškam ryanair puslapyje (www.ryanair-skrydziai.lt)  tie patys bilietai brangesni?

Ačiū.

Taip, ši kortelė tinka... 4u.gif
Ryanair neturi lietuviško puslapio mirksiukas.gif , jų oficialus puslapis yra www.ryanair.com/ ir visada reikia juo vadovautis... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(JOVITA A. @ 2013 07 19, 13:26)
Kas žinot - patarkit : esu nupirkus bilietus sau ir vaikui, bet jis skris kita diena, nes pasikeitė planai. Ar reikia kazkaip apie tai pranesšti Ryanairui ?  Ačiū

Jei neskrenda, tai nieko ir nereikia pranešinėti... 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

O plauku kirpimo masinele praeina rankiniam bagaze? biggrin.gif ir plauku tiesinimo znyples?
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2013 07 21, 20:02)
Sveiki,

O plauku kirpimo masinele praeina rankiniam bagaze? biggrin.gif ir plauku tiesinimo znyples?

aisku kad praeina, gi nera draudziamu daiktu sarase. Kartais zmones kai interpretuoja, tai juokas ima. Mano sese nenorejo skecio veztis, sako negalima, nes gi su skecio strypu gali zmogu nudurt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 07 21, 20:05)
aisku kad praeina, gi nera draudziamu daiktu sarase. Kartais zmones kai interpretuoja, tai juokas ima. Mano sese nenorejo skecio veztis, sako negalima, nes gi su skecio strypu gali zmogu nudurt smile.gif

Dar negalima dirzo veztis, nes galima pasmaugti
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 07 21, 22:35)
Dar negalima dirzo veztis, nes galima pasmaugti

nu tikrai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Todel ir liepia dirzus nusiimti pries patikra bei pakisa po svietimo aparatu, kur juos paveikia spinduliuote, veliau neleidziancia stipriai uzsiverzt, tad pasmaugimas atpuola biggrin.gif
Atsakyti
po vienos patikros diržą tiesiog pamiršau oro uoste.... tad buvau visiškai nepavojinga...... lotuliukas.gif
Atsakyti
Priminkte, prašau, kuriuo momentu reikia suvesti keliautojo dokumento duomenis?
Ar galima dabar pirktis bilietą, jei naujas asmens dokumentas bus atsiimtas po 2 savaičių, o skrydis po tarkime 3-4 savaičių? Ar visgi reikia laukti naujojo dokumento duomenų?
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, nuobodi ir Lauručiuk už atsakymus, dabar drąsiau laukiu tos chek-in procedūros 4u.gif 4u.gif

QUOTE(syri @ 2013 07 22, 10:36)
Priminkte, prašau, kuriuo momentu reikia suvesti keliautojo dokumento duomenis?
Ar galima dabar pirktis bilietą, jei naujas asmens dokumentas bus atsiimtas po 2 savaičių, o skrydis po tarkime 3-4 savaičių? Ar visgi reikia laukti naujojo dokumento duomenų?

manau kad keliautojo dokumento duomenis reikia suvesti darant chek-in, jau norint atsispausdinti bilietukus. ryanair'e tai padaryti reikia kai iki skrydžio lieka nuo 15dienų iki 4 valandų biggrin.gif
Pati turiu nusipirkusi (pirmą kart pati pirkau biggrin.gif ) rugsėjui bilietukus ir keičiame vaikui pasą. Perkant bilietukus dokumento duomenų nereikėjo, reikėjo tik teisingai suvesti keliautojų vardus ir pavardes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alenzi: 22 liepos 2013 - 10:14
4u.gif sveiki. prašysiu patarimo.
Situacija tokia: mano sūnus turėjo su mano mama skristi į Dusseldorf. Gavos taip, kad mama neskris, skrisiu aš. Dabar yra bilietai mano mamai su mano sūnum ir kitas pirkimas - man.
Jei aš check in padarysiu juos ir save, o oro uoste vaiko parodau bilietą ir savo - praleis mus? ar vaiko viename lape būna su suauguiu? Nes wizz tai atskiri lapai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_x2: 22 liepos 2013 - 10:47