Sveiki, atsiprasau, jei apie tai neseniai kalbejote, bet gal zinote ar galima pasiimti automobiline kedute vietoj vezimelio vaikui iki 2 metu? Aciu uz atsakyma.
Ar seb mylimiausia debetinė mastercard tinkama apmokėjimui?
QUOTE(xde @ 2013 07 08, 15:03)
Ar seb mylimiausia debetinė mastercard tinkama apmokėjimui?
Taip
Labas vakaras,man reikia pagalbos Esu uzsiregistravus skrydziui Kaunas-Edinburgas, Edinburgas-Kaunas, dabar bandau vis uzregistruot bagaza iki 15 kg,bet man niekaip neleidzia.. Bandau moketi kortele,kuria atsiskaitinejau uz bilietus,nezinau kame problema.. Oro uoste nesinori moket 300 lt...
QUOTE(dute_a @ 2013 06 27, 22:56)
panasu kad teks...stikline dilde matyti siuksliu dezeje butu labai gaila
Kaip idomiai jus cia...matote problema ten,kur jos praktiskai nera...
QUOTE(KaRiNooTeA @ 2013 07 09, 00:24)
Labas vakaras,man reikia pagalbos Esu uzsiregistravus skrydziui Kaunas-Edinburgas, Edinburgas-Kaunas, dabar bandau vis uzregistruot bagaza iki 15 kg,bet man niekaip neleidzia.. Bandau moketi kortele,kuria atsiskaitinejau uz bilietus,nezinau kame problema.. Oro uoste nesinori moket 300 lt...
Einate "MANAGE MY BOOKING", renkatės "ADD BAGS", pasižymite viršutinę eilutę ir prisijungiate. Toliau renkatės bagažą, apmokate, o paskui darote Reprint.
Bet kiek supratau Jūs iki mokėjimo prieinate, tada gal kažkas su kortele, pvz. trūksta pinigėlių
QUOTE(whitey @ 2013 06 15, 23:17)
Kas cia per pletkai del ryanair skrydziu nutraukimo is kauno nuo lapkricio?!?!??! Tikiuos, eilinis ju bajeris. O siaip, gali is vilniaus perkelt viska atgal, man tiktu
Ar absoliuciai vissu ryanair skrydzius zada nutraukti, ar tik apie gatvika kalbat? Man irgi taip mama sake, bet apie gatvika. Praejusiais metais jie taip ir buvo padare, ir atgal skrydzius tik balandi sugrazino. Dabar vel nutrauks, tik neaisku, ar su visam ar ne.
Man irgi tktu, jei viska sugrazintu , kaip buvo. Bet ir kaineles is uk i Lietuva... "Pigiu" skrydziu avialinijos...
QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 05 29, 20:46)
pirmą kartą pati nusipirkau bilietus internetu keliausime su ryanair trise-2 suaug ir 1 šešiametis.
Labai šauni nuoroda "žaliai", didelis ačiū.
Visgi iškilo klausimukas: kaip supratau 4 žingsnyje suvesiu visų mūsų trijų duomenis ir viska pabaigus atsispausdins visų trijų bilietai? ta prasme nebereikės daryti chek-in kiekvienam žmogeliukui atskirai?
Dar vienas klausimukas dėl atgalinio skrydžio (mano bilietų užsakymas į abi puses): jeigu tuo metu kai darysiu chek-in išskridimui bus mažiau nei 15 dienų iki atgalinio skrydžio, kaip supratau, galėsiu padaryti chek-in ir pasiimti bilietukus su savim atgaliniam skrydziui?
Ar chek-in atgalinei kelionei reikės pakartoti viską iš naujo? o gal darant chek-in į priekį atsispausdina bilietukai ir atgalinei kelionei(jeigu lieka iki atgalinės kelionės mažiau kaip 15 d)
Be to, pirkdama bilietus uzsisakiau transferį, gal kas buvote taip užsisakę?. Ar transferio vaučeris atsispausdina kartu su bilietais?
QUOTE(gatinha2 @ 2013 07 12, 16:18)
Ar absoliuciai vissu ryanair skrydzius zada nutraukti, ar tik apie gatvika kalbat? Man irgi taip mama sake, bet apie gatvika. Praejusiais metais jie taip ir buvo padare, ir atgal skrydzius tik balandi sugrazino. Dabar vel nutrauks, tik neaisku, ar su visam ar ne.
Man irgi tktu, jei viska sugrazintu , kaip buvo. Bet ir kaineles is uk i Lietuva... "Pigiu" skrydziu avialinijos...
Nu šakės, negąsdinkit manęs tokiais pletkais, nes aš iš gatwicko rugpjutį skrendu į kauną.. Praeitą kartą, kai supermamoj pasiskaičiau tokių pletkų, tai ryanairas perkėlė skydžius į lutoną iš vilniaus į kauną ir kėlionė nuplaukė, o dabar ką, namo nebesugrįšiu? Kur jūs tokią informaciją randate? Įdomu būtų šaltinius sužinot, ar jie tikrai patikimi
As kalbejau apie naujus tvarkarascius is kauno nuo lapkricio 6d., nes, regis, politikai priskaldys nemazai malku, noredami kauno oro uosta isbraukt is ryanair zemelapio
Visgi iškilo klausimukas: kaip supratau 4 žingsnyje suvesiu visų mūsų trijų duomenis ir viska pabaigus atsispausdins visų trijų bilietai? ta prasme nebereikės daryti chek-in kiekvienam žmogeliukui atskirai?
teisingai supratote
Dar vienas klausimukas dėl atgalinio skrydžio (mano bilietų užsakymas į abi puses): jeigu tuo metu kai darysiu chek-in išskridimui bus mažiau nei 15 dienų iki atgalinio skrydžio, kaip supratau, galėsiu padaryti chek-in ir pasiimti bilietukus su savim atgaliniam skrydziui?
aš dar nesu pirkusi į abi puses iš karto,visada perku one way, bet manau , kad galesite pasidaryti check in ir pasiimti bilietus su savim atgaliniam skrydžiuiQUOTE
Ar chek-in atgalinei kelionei reikės pakartoti viską iš naujo? o gal darant chek-in į priekį atsispausdina bilietukai ir atgalinei kelionei(jeigu lieka iki atgalinės kelionės mažiau kaip 15 d)
atgalinei kelionei kartoti viską iš naujo.
Be to, pirkdama bilietus uzsisakiau transferį, gal kas buvote taip užsisakę?. Ar transferio vaučeris atsispausdina kartu su bilietais?
man neteko, bet turėtų ko gero atsispausdinti kartu
QUOTE(Alenzi @ 2013 07 12, 19:40)
galit iskart uzsiregistruoti ir pasiimti bilietus kartu