Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 18 tema

QUOTE(dute_a @ 2013 06 28, 10:56)
panasu kad teks...stikline dilde matyti siuksliu dezeje butu labai gaila unsure.gif

Man stiklines neateme (turiu mini, kelionine)
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2013 06 24, 16:23)
Ar RIMI akcijiniai rankinio bagažo lagaminai RYANAIR tinka?

Maciau su tokiais skrendanciu, neuzkliuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 06 29, 19:36)
Maciau su tokiais skrendanciu, neuzkliuvo  smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas susidurete su vaiku palyda.Kaip ja galima pasinaudoti? Mano merginai 13 metuir noriu ja iskraiidinti i Dublina.Dabar girdejau,kad norint su kitu zmogum skraidinti,turi buti tas pats bukingo numeris ,arba reikia skambinti i avialinijas ir pranesti su kuo skris.O kiek kainuoja avialiniju palyda(stiuardeses)?
Aciu uz atsakyma .
Atsakyti
QUOTE(FLAMEA @ 2013 07 01, 17:20)
Sveiki,
Gal kas susidurete su vaiku palyda.Kaip ja galima pasinaudoti? Mano merginai 13 metuir noriu ja iskraiidinti i Dublina.Dabar girdejau,kad norint su kitu zmogum skraidinti,turi buti tas pats bukingo numeris ,arba reikia skambinti i avialinijas ir pranesti su kuo skris.O kiek kainuoja avialiniju palyda(stiuardeses)?
Aciu uz atsakyma .

aš asmeniškai susidūriau taip:eilėje prie registracijos prie manęs priėjo moteris ir paprašė , kad aš paglobočiau jos dukrą. Aišku, bukingo numeriai mūsų buvo skirtingi , bet tai problemų nesudarė.Mergaitė neturėjo boarding pass, kadangi ji skaitosi prie child, tai checkin'o daryti internetu neleido, jai išrašė atskirą bilietą , mokėti nereikėjo.
Atsakyti
QUOTE(nuobodi @ 2013 07 01, 19:17)
aš asmeniškai susidūriau taip:eilėje prie registracijos prie manęs priėjo moteris ir paprašė , kad aš paglobočiau jos dukrą. Aišku, bukingo numeriai mūsų  buvo skirtingi , bet tai problemų nesudarė.Mergaitė neturėjo boarding pass, kadangi ji skaitosi prie child, tai  checkin'o daryti internetu neleido, jai išrašė atskirą bilietą , mokėti nereikėjo.

Bet jūs suprantatte, kad kai sujungia jūsų booking'us, nuo tos akimirkos jūs pilnai prisiimate atsakomybę už svetimą vaiką. Neduok Dieve, kad atsitiktų, aviakompanija neprisiima jokios atsakomybės, nes jūs buvote lydintis asmuo nepilnamečiui. wink.gif

O atsakymas į klausimą labai paprastas: Ryanair neteikia tokios paslaugos, kad lydėtu vaikus, nepilnamečiai gali keliauti vieni tik nuo 16 metų arba kartu suaugusiu.
Atsakyti
norit pasakyt, kad net igaliojimo nereikia, vezantis svetima vaika per siena??! g.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2013 07 02, 02:18)
norit pasakyt, kad net igaliojimo nereikia, vezantis svetima vaika per siena??! g.gif

Šiaip tai pagal viską nereikia, jei skrendi Šengeno ribose. Bet aš nerizikuoju niekad, ir kai vaikas skrenda su mano tėvais pasidarau įgaliojimą už 3 Lt. Pati notarė man jau ne kartą ir sakė, kad jo nereikia dabar.
O vat pvz. į Angliją skrendant (mano tėvai su mano vaiku) jo paprašė. Ir iš Anglijos į Ispaniją - irgi, net atsišvietė. Buvau net su vertimu padariusi tuomet, nors jau šito tikrai niekas neturi teisės reikalauti.
Atsakyti
Kadangi kalbejo apie dublina, tai ir pagalvojau, jog jam sengeno tvarkos nelabai galioja ir reiks igaliojimo, kurio tiek lietuviai, tiek airiai paprasys
Atsakyti
QUOTE(lakas*plaukams @ 2013 07 01, 21:20)
Bet jūs suprantatte, kad kai sujungia jūsų booking'us, nuo tos akimirkos jūs pilnai prisiimate atsakomybę už svetimą vaiką. Neduok Dieve, kad atsitiktų, aviakompanija neprisiima jokios atsakomybės, nes jūs buvote lydintis asmuo nepilnamečiui. wink.gif
Taip, prisiėmau, ėjom visur kartu , paėmau iš tėvų rankų atidaviau į tetos rankas, o kas tas "neduok Dieve" atsitikimas? g.gif

QUOTE(whitey @ 2013 07 02, 01:18)
buvo tėvų sutikimas, notaro patvirtintas.
Atsakyti
[quote=nuobodi,2013 07 02, 21:12]
Taip, prisiėmau, ėjom visur kartu , paėmau iš tėvų rankų atidaviau į tetos rankas, o kas tas "neduok Dieve" atsitikimas? g.gif

"Neduok Dieve" atsitikimų gali būti įvairių. smile.gif nusisukai, vaiko nebėr, skrydžiai gali būti atšaukti, veluoti ir reikia rūpintis ne tik savimi, o ir papildomu asmeniu. Lėktuvai būna nukreipiami į kitus oro uostus ir panašiai. Žinoma, aš tik džiaugiuosi, kad jūs kažkam padėjote, palydėjote vaiką, bet nereikia sakyti, kad viskas taip paprasta, pasakai du booking'us ir keliauji, visada reikia suprasti ir riziką. Aš asmeniškai nepriisimčiau tokios atsakomybės, jei nepažinočiau vaiko, kurį reikia lydėti, nežiania kuo jis gali sirgti, kas jam atsitiks ore ar kokiais tikslais jis ten išsiunčiamas, kaži ar kiekvienas sutikęs pervežti vaiką patikrina išlydinčiojo/pasitinkančio dokumentus ir panašiai. Bet čia tik mano nuomonė, nieko asmeniško. wink.gif 4u.gif
Atsakyti
niekur nerašiau, kad oi ,čia kaip paprasta ar nepaprasta ,tik papasakojau savo patirtį. Ramiai sutikau padėti, nes
tas "vaikas " buvo be kelių dienų daili , beveik už mane aukštesnė šešiolikmetė biggrin.gif nemanau ,kad tėvai kokį penkiametį su nepažįstamu žmogumi leistų.
Mama užgarantavo , kad mergaitė daug skraidžiusi ir netgi viena ( Wizzar nuo 14 galima)
Tiek daug "neduok Dieve" atvejų man net į galvą nebūtų atėję hihihi.gif
Atsakyti