Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 18 tema

QUOTE(whitey @ 2013 06 13, 17:23)
sorry, bet su tokiu nicku net nelipciau i lektuva. baisoka g.gif

Į lėktuvą esu lipus ne kartą smile.gif ir nieko nenutiko, matyt, dėl to, kad tik nickas toks wink.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2013 06 12, 11:24)
As skambinciau i LT Litcargus, viska paaiskinciau. Manau, pagelbetu, o ir zymiai pigiau kainuotu skambutis smile.gif Bet reikia skambint i Kauna, ne i Vilniu. Ten irgi gali kokia lenkaite pakliut, tai bus mazai naudos wink.gif Juolab, Vilniuj nemoka dirbti ir nieko neismano  blush2.gif megsta tik be reikalo kabinetis. Sekmes

Nu va, o pas mane visiskai priesinga patirtis-Vilniuje viska sutvarke, o Kaune tik nervus pratampe smile.gif
Atsakyti
Sveiki, keliautojai smile.gif Tikriausiai klausimas pasirodys kvailokas, tačiau pirmą kartą keliausiu su tuo tikruoju rankiniu bagažu (lagaminu mažu) tad kyla klausimas, ar galima turėti tik jį? Ta prasme jokios rankinės? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretoootia @ 2013 06 15, 22:12)
Sveiki, keliautojai smile.gif  Tikriausiai klausimas pasirodys kvailokas, tačiau pirmą kartą keliausiu su tuo tikruoju rankiniu bagažu (lagaminu mažu) tad kyla klausimas, ar galima turėti tik jį? Ta prasme jokios rankinės? smile.gif

galima turėti viską kas leidžiama ir kas telpa rankiniame bagaže.
Bagažas yra 1 vienetas. Rankinė tai jau antras vienetas, o su 2 vienetais 1 asmeniui draudžiama. Tad grūdate rankinę į bagažą ir viskas.
Atsakyti
Kas cia per pletkai del ryanair skrydziu nutraukimo is kauno nuo lapkricio?!?!??! g.gif Tikiuos, eilinis ju bajeris. O siaip, gali is vilniaus perkelt viska atgal, man tiktu wink.gif
Atsakyti
Nu sveiki dar karta 4u.gif
Norejau uzklaust, jei vaiko skrydis yra prikabintas prie musu skrydzio ir internetu check in pasidaryti negalesim, ar yra kitas budas padaryt check in, ne orouoste?
Ir jei kito budo nera, ar padare check in dar galesim iseit is oro uosto, ar jau teks laukimo salej sedet?
Atsakyti
Sveiki, visi,
pasidalinkit patirtimi, ar pavyko kam nors realiai susigrąžinti permoką už bilietus?
Pirkau bilietus, turėjau mokėti 1461,23 Lt. (Užfiksuotas valiutos kursas 3.460994, nurodomas išraše). Banko išrašuose rodo, kad rezervuota suma 1560 Lt. Pirkau litais iš litinės kortelės.
Gavus confirmation į e-meilą jame nurodoma:
Mokėtina suma: 1461,23Lt
FX rate 0.30862 EUR
Ir nuskaičiuojama suma 450,96 euru

Confirmation atrodo taip:
PAYMENT DETAILS
Total Fare 770.00 LTL
Taxes, Fees & Charges 214.78 LTL
EU 261 Levy 38.00 LTL
Web Check in 108.00 LTL
ETS 3.80 LTL
Administration Fee 108.00 LTL
Checked Bag(s) 190.00 LTL
Credit Card Fee 28.65 LTL

Payment amount 1461.23 LTL
Total paid 1461.23 LTL
FX rate 0.30862 EUR
Total paid
in card holders currency 450.96 EUR

Kaip beskaičiuočiau 1461,23Lt / 3.460994=422.19951 + FX rate (0.30862 EUR) = 422.50813
Skirtumas, kuris rezervuotas sąskaitoje 450,96 – 422,50 = 28,46 Eurai
Kur kreiptis dėl to tiesiogiai ir kaip susigrąžinti pinigus. Ar kam nors pavyko? (P.S. jokių more information nebuvo, varneliu nuimti nereikėjo...)
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2013 06 01, 11:30)
pas mus buvo vienam biliete vardas su klaida- raidė netinkama buvo parašyta ketvirtoji ,  niekam ten neįdomu-  praleido net nepastebėjo  gal , o gal jiems visai vienodai ? Nes mes to neakcentavom žiūrėjom ką sakys tikrinant , o taip nk ir nepasakė , o praleido į lėktuvą smile.gif

O mūsų nepraleido, liepė eiti prie kasos langelio, kad pataisytų vardą ir uždėtų antspaudą ant bilieto, kad vardas taisytas - taip liepė daryti tiek Vilniuje tiek grįžtant Paryžiuje.
Vardas buvo parašytas PAUIUS (praleista L raidė).
Nieko sudėtingo, bet papildomas lakstymas buvo, geriau prieš registruojantis pataisyti.
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2013 06 17, 23:47)
Nu sveiki dar karta 4u.gif
Norejau uzklaust, jei vaiko skrydis yra prikabintas prie musu skrydzio ir internetu check in pasidaryti negalesim, ar yra kitas budas padaryt check in, ne orouoste?
Ir jei kito budo nera, ar padare check in dar galesim iseit is oro uosto, ar jau teks laukimo salej sedet?

Jeigu dar aktualu: kito būdo kaip ir nėra, jeigu bilietus pirkote atskirai. Iš oro uosto galima išeiti, kol nepraeinate aviacinio saugumo patikros.
Atsakyti
QUOTE(lakas*plaukams @ 2013 06 20, 17:53)
Jeigu dar aktualu: kito būdo kaip ir nėra, jeigu bilietus pirkote atskirai. Iš oro uosto galima išeiti, kol nepraeinate aviacinio saugumo patikros.

Aciu smile.gif
Atsakyti
Laba vakarą, gal kas galit pasakyt konkrečiai kaip čia man daba elgtis, su ryanairais skraidau jau ne pirmą kartą, bet tokioj situacijoj pirmą ax.gif , gavau kelis laiškus į emailą, kad pakeistas skrydžio laikas į Koso salą, nu mano atostogų tai nesugadino, tai ir paspaudžiau ten visus I ACCEPT... ryanairų puslapyje, o kaip su registracija? Man ir ją reikia daryt iš naujo? Bilietus pirkau per Skrendu.lt. Gal kas galit pasakyt kaip man elgtis toliau? Skrydis dar kažin kur...liepos 27 d., ačiū 4u.gif
Atsakyti
O kokia jau cia tu esi registracija pasidarius, kuria noretum kartot? Check in dar neleis daryt, tad nesuvokiu apie ka kalba g.gif Gal ten lupikautojai savivaliauja, tai reiktu pas juos ir klaust. Ir apskritai, i visus rupimus klausimus butent jie ir turetu tau atsakinet. Juk pinigus mokejai, tegul atidirbineja dabar wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 21 birželio 2013 - 23:24