Labukas.norejau paklausti.tai jei as nesuosi 10 kg rankinio bagazo.tai jau nebegaliu tuesti atskirai prie saves rankinuko???
tureti gali, tik pries einant i lektuva teks ji ideti i rankini bagaza, nes one bag per passenger, o kiek tam rankiniam bus maisiuku/rankinuku prideta- nelabai svarbu. kad tik atitiktu jam nustatytus standartus
O as dariau bandyma, ir rankinuka, jei galima ji taip pavadinti, nesiausi ant peties maciau, ziurejo i mane, bet nieko nesake. Vietos buvo lagamine, tad nebutu buve problemu, o ir.rankinulas toks mazas, kad.ten tik pinigine, telefonas, serveteles. Tiek i Bremena, tiek is jo, neprikibo geros nuotaikos personalas matyt pasitaike
QUOTE(FLEXE @ 2013 06 09, 22:10)
O as dariau bandyma, ir rankinuka, jei galima ji taip pavadinti, nesiausi ant peties maciau, ziurejo i mane, bet nieko nesake. Vietos buvo lagamine, tad nebutu buve problemu, o ir.rankinulas toks mazas, kad.ten tik pinigine, telefonas, serveteles. Tiek i Bremena, tiek is jo, neprikibo geros nuotaikos personalas matyt pasitaike
pataikete. nes daugybe kartu maciau, kaip buvo liepta susipakuoti. siaip tokie eksperimentai nieko neirodo. as anksciau budavau megeja skyscius i maiseli susideti, taciau jo netraukti is lagamino. tai po to, kai pora katu pakrate mano lagamina, taip daugiau nebedarau nieko neivyko blogo, taciau daug smagiau, kai eini ir praeini niekam nekliudamas.
Vakar savo akimis mačiau, kaip skrendant London-Kaunas viena moterytė gražiai praėjo pro vartus ant rankinio bagažo lagamino viršaus užkrovusi nemažą rankinuką, maždaug pusės rankinio bagažo dydžio, tai ji buvo tik nužvelgta, daugiau niekas nieko nesakė. Bagažo niekas nesvėrė.
QUOTE(Griaustinė @ 2013 06 10, 10:56)
Vakar savo akimis mačiau, kaip skrendant London-Kaunas viena moterytė gražiai praėjo pro vartus ant rankinio bagažo lagamino viršaus užkrovusi nemažą rankinuką, maždaug pusės rankinio bagažo dydžio, tai ji buvo tik nužvelgta, daugiau niekas nieko nesakė. Bagažo niekas nesvėrė.
bet ka duoda kitiems tokia informacija? siulymas pazaisti kate-pele? dukra sake, kad Lutono oro uoste dar nei karto nepataike nei ji, nei kiti jos pazistami, kad svertu. bet tai juk nereiskia, kad nera pataike kiti, arba, kad nuo rytojaus ims ir prades sverti visus is eiles.
Aisku kad nieko neirodo ir pati niekad nerizikuociau nestis rankinuko, neturedama jam vietos lagamine. Pasidalinau tik savo patirtimi ir tiek, bet kitiems to nerekomenduoju
As turbut i skraidyma ziuriu kaip i pramoga man net idomu eiti security check'a, skambes neskambes )) gal del to, kad as tik pramogaut skrendu, o ne darbo reikalais, tad ir smegenys jau atostogaujti pradeda oro uoste
As turbut i skraidyma ziuriu kaip i pramoga man net idomu eiti security check'a, skambes neskambes )) gal del to, kad as tik pramogaut skrendu, o ne darbo reikalais, tad ir smegenys jau atostogaujti pradeda oro uoste
Gal kas galite padeti. Bandziau chekintis online ir kai suvedu asmenine informacija, man ismeta toki langeli:
Once your document details have been entered here they cannot be modified online.
If you need to update your document details prior to your flight departure, please contact our call cetre.
kas cia blogai ir ko jie nori is manes?
Once your document details have been entered here they cannot be modified online.
If you need to update your document details prior to your flight departure, please contact our call cetre.
QUOTE(D'esire @ 2013 06 10, 19:59)
Gal kas galite padeti. Bandziau chekintis online ir kai suvedu asmenine informacija, man ismeta toki langeli:
Viskas gerai, elementarus ispejimas, kad suvedus dokumentu duomenis ju koreguoti nebebus galima internetiniu budu, jei atsiras poreikis kazka koreguoti, susisiekite su ju pagalbos centru.
QUOTE(Jurgiukste @ 2013 06 10, 19:09)
kas galetu patarti, skrydis 0701-15 ar pavyktu 0701 uzsicekinti i abu galus ar reikes atskirai?
pavyks ir anksciau uzsicekinti i abu galus
QUOTE(FLEXE @ 2013 06 10, 14:27)
Aisku kad nieko neirodo ir pati niekad nerizikuociau nestis rankinuko, neturedama jam vietos lagamine. Pasidalinau tik savo patirtimi ir tiek, bet kitiems to nerekomenduoju
flexe, jei nori 'nuotykiu' ir neisdildomu ispudziu bei 'pramogu', galeciau tau nemaza patarimu sarasiuka surasyt, kad adrenalina pavaikyti po kuna. tik kazin, ar sutiktum bent ka isbandyt tad kur kur, bet sioj vietoj nuo pramogu susilaikyciau. o jei sutiksi, galesim koki youtube.com kanala atidaryt tavo 'pasirodymams' bei pasekmems. bus pamokanciu istoriju nemazai