Pasikeisti dokumento duomenis nėra mokama, galima netgi jau registracijos metu oro uoste pasakyti, kad pasikeitei dokumentą ir agentai viską sutvarko, arba dar paprasčiau ir greičiau užeiti tiesiai į bilietų ofisą, nes jie tuos duomenis sistemoje keičia.
Kas dėl klaidų varde/pavardėje, jeigu kaip ir buvo minėta, tai ne pirma raidė ir nekeičia esmės, viskas tvarkoma taip pat. Kitas reikalas, jeigu vietoj -aitės parašėte -ienė, arba vietoj Audrius - Andrius ir pan., šitą sprendžia ne Litcargus, o pagrindinis help deskas Dubline. Jeigu jie pasakys, kad reikia mokėti už vardo keitimą, reiškia reikės mokėti, o jeigu palaimins ir pasakys, kad užteks komentaro rezervazicoje, vadinasi pasisekė.
Aciuu labai visiems uz atsakymus
Labas. Si penktadieni turim skristi i Lietuva tryse, bet vienas zmogus nesbeskris( staiga atsidure ligonineje) Kaip man dabar daryti ir kur kreiptis? Ar uzteks pasakyti tiems ,kur tases tikrina ,ar reikia eiti i ryanair ofisa ir pasakyti ,kad skrisim tik dviese? Aciu
QUOTE(dado @ 2013 06 01, 09:39)
Labas. Si penktadieni turim skristi i Lietuva tryse, bet vienas zmogus nesbeskris( staiga atsidure ligonineje) Kaip man dabar daryti ir kur kreiptis? Ar uzteks pasakyti tiems ,kur tases tikrina ,ar reikia eiti i ryanair ofisa ir pasakyti ,kad skrisim tik dviese? Aciu
Kiekvienas asmuo turi atskira bilieta. Jus isvis galite niekam nieko nesakyti.
QUOTE(Elvita @ 2013 05 30, 20:30)
Suprantu, kad klausimas nevertas demesio, nes ne apie bankuchenus, cigareciu blokus ar silkes Tai tada man pasakykit is praktikos, ar nieko baisaus, jei klaida padaryta pavardeje, bet pirmos 3 raides yra teisingos. Zinau, kad ryanair leidzia padaryti 3 klaidas, svarbiausia, kad pirmos 3 raides atitiktu, bet ar praktikoje tai pasiteisna?
pas mus buvo vienam biliete vardas su klaida- raidė netinkama buvo parašyta ketvirtoji , niekam ten neįdomu- praleido net nepastebėjo gal , o gal jiems visai vienodai ? Nes mes to neakcentavom žiūrėjom ką sakys tikrinant , o taip nk ir nepasakė , o praleido į lėktuvą
nu radot prie ko kabintis ,
Prasau pasakyti ar turi reiksmes adresas , ta prasme,kai pirkom bilietus,gyvenom vienoj vietoj,o dabar esam persikele i kita vieta,tad savaime aisku ir adresas yra pasikeites.( ta pati salis,miestas tik keitesi gatve ir namo numeris) Dabar ruosiuosi cheki-in. Gal as cia per daug panikuoju ? aciu is anksto uz atsakymus
cia tas pats lyg butu skirtumas, su kokiais kedais as buvau, uzsisakinedamas bilietus ir su kokiais planuoju skrist
QUOTE(whitey @ 2013 06 01, 21:34)
cia tas pats lyg butu skirtumas, su kokiais kedais as buvau, uzsisakinedamas bilietus ir su kokiais planuoju skrist
Aaaaa,tai gerai.Aciu uz atsakyma.
QUOTE(Aguonytė @ 2013 06 01, 11:30)
pas mus buvo vienam biliete vardas su klaida- raidė netinkama buvo parašyta ketvirtoji , niekam ten neįdomu- praleido net nepastebėjo gal , o gal jiems visai vienodai ? Nes mes to neakcentavom žiūrėjom ką sakys tikrinant , o taip nk ir nepasakė , o praleido į lėktuvą
Aciu uz atsakyma, bet jau klaida istaise ir parasiau info i tema, kuriuo telefonu reikia kreiptis
Kūdikiui galima paimt arba vežimėlį arba kūdikio tašę, arba vieną arba kitą??
SVeiki
Planuojame šeštadienį skristi į Maljorką su 9 mėn kūdikiu.
Žadu į vidų pasiimti vaikui pagamintos košės su Avent indeliu 200 ml, niekas man jos neišmes iš tašės ?
Ar labai tikrina, ką paimi kūdikiui ? Turiu omeny iš skysčių ?
Ačiū už atsakymus.
Planuojame šeštadienį skristi į Maljorką su 9 mėn kūdikiu.
Žadu į vidų pasiimti vaikui pagamintos košės su Avent indeliu 200 ml, niekas man jos neišmes iš tašės ?
Ar labai tikrina, ką paimi kūdikiui ? Turiu omeny iš skysčių ?
Ačiū už atsakymus.