Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 18 tema

QUOTE(DuoDuo @ 2013 05 29, 13:18)
nesusikalbėjimas smile.gif

Jūs apie laikymą rankose, o jau po to ne rankose... smile.gif
Aš atsakinėjau į Jūsų klausimą "kodėl neleis laikyti rankose?", o ne į tą, kad pakuoti ir dėti į lagaminą smile.gif Ir tiek...

sorry tikrai nesusikalbejimas. As rasiau ir minty turejau, kad nieko blogo ta orchideja veztis, jei tik turi tam vietos wink.gif

4u.gif
Atsakyti
Labas.
labai prasau jusu patarkite.pirma karta nusipirkome bilietus su ryanair
1.mes skrendame tryse.as mano vyras ir sunelis (5 metai).man ir mano vyrui priklauso po 10 kg rankinio bagazo.o kaip del sunelio.Jis irgi gali tureti 10 kg?
2.gal kas galetu paaiskinti.as siandiena nusipirkau bilietus online.atejo man i emaila laiskas.ka turiu dabar daryti? ji atsispauzdinti ir paskui vestis i orouosta? o kaip del to cheking? nieko nesuprantu,kaip ji daryti.... doh.gif mes skrendame 13 birzelio
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2013 05 29, 19:25)
Labas.
labai prasau jusu patarkite.pirma karta nusipirkome bilietus su ryanair
1.mes skrendame tryse.as mano vyras ir sunelis (5 metai).man ir mano vyrui priklauso po 10 kg rankinio bagazo.o kaip del sunelio.Jis irgi gali tureti 10 kg?
2.gal kas galetu paaiskinti.as siandiena nusipirkau bilietus online.atejo man i emaila laiskas.ka turiu dabar daryti? ji atsispauzdinti ir paskui vestis i orouosta? o kaip del to cheking? nieko nesuprantu,kaip ji daryti....  doh.gif  mes skrendame 13 birzelio

1. Rankinis bagazas priklauso vaikui nuo 2 metu.
2. gavotte laiska su skrydzio info, ten taip pat yra jo numeris: FLIGHT RESERVATION NUMBER, sita numeri ivedate darydami check'ina ryanair puslapyje, bet ne anksciau nei 14 dienu iki skrydzio, o tada jau atsispausdinate bilietus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2013 05 29, 19:25)
2.gal kas galetu paaiskinti.as siandiena nusipirkau bilietus online.atejo man i emaila laiskas.ka turiu dabar daryti? ji atsispauzdinti ir paskui vestis i orouosta? o kaip del to cheking? nieko nesuprantu,kaip ji daryti....  doh.gif  mes skrendame 13 birzelio

Ka daryti: zingsnis po zingsnio
Atsakyti
FLEXE, Zilvinas75 labai labai aciu jums uz atsakymus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 05 29, 11:54)
Ta pati orchideja jei telpa i lagamina, kad ir prasegta, tai kodel negali buti?

jei prasegtas lagaminas su kysanciu krumu virsys ismatavimus, tai nelabai praleis i lektuva
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2013 05 30, 01:57)
jei prasegtas lagaminas su kysanciu krumu virsys ismatavimus, tai nelabai praleis i lektuva

o bet taciau viska isgelbes maximos maisiukas lotuliukas.gif
Atsakyti
laba, ar yra skrydis is vilniaus ar kauno i manchersteri? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2013 05 30, 10:05)

Nuo birželio vidurio pradeda skraidyti iš Rygos... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2013 05 30, 09:05)

Mes nusipirkome is Rygos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gurmano @ 2013 05 26, 21:06)
Siandien atsakant i mano klausima ir apie tai minejo..
jei tas "atgal" yra ES, tai g b isduotas laikinas rastas apie ID korteles pratesima. Bet man nebuvo aktualios detales, nes situacija kita - tai nebesigilinau...skambtelkit i pasienio tarnybas.

Skambinau siandien I Ryanair, jie pasake, kad pakeitus pasa reikia jiems paskambinti ir pakeisti duomenis. Bet kaip suprantu uz tai reikes moketi.
Kazin ar kitokio budo nera?
Atsakyti
nieko ten keisti nereikia. eilinis ryanair issidirbinejimas
Atsakyti