QUOTE(Birbiziukas @ 2013 05 06, 08:38)
vietoje *infected* įrašykit skelbiu. lt ir viskas atsidarys
labai atsiprasau kad dingau cia yra svoriui mesti tabletytes drauge uzsisakius ir jie pamaciau is kinu galvoju reik as protingas mamytes paklausti...
"Riebalu degintojas-,,Lishou,,papildas"
Papildyta:
QUOTE(lolanta @ 2013 05 06, 15:11)
Sakykite pirma karta pirkau iš 5pounds gavau prekes bet truksta vienu batu, aš jiems parašiau laišką (Nelabai draugauju su anglu kalba
) ir gavau tokį atsakymą:
Thank you for your enquiry.
Please be advised that this item was checked as being despatched within your parcel.
Kindly check through your enquire order again for this items that you state to be missing.
Regards
Everything5pounds.com
Sales Team
0208 997 3331
sales@everything5pounds.com
Sakykite ką aš turiu daryti?
Pinigai saskaitoje vis dar rezervuoti, bet nenuskaičiuoti aš galvojau kad gal jie nuskaičious mažiau. tiesa mokėjau per paypala.
ir as noriu pasidalinti su savo klaidom ir nepasisekimais is to tinklapio..uzsakiua prekes ir gaunu laiska kad neisius prekiu nes kazkoks saugos kodas netinka..nors pinigelius rezervavo..rasiau jiems laiska kad grazintu pinigus tai parase kad nueiti y banka nuejau parasiau prasyma tai is to tinklapio mano nuemem pinigus daugiau nei meneis laukiau pinigu kol grazino..nesuprantu kodle as negalejau apsipirkti nors ten raso kad ir paypal galiu atsiskaityti...gal zino kur as klaida padariau