sakykit open24.lt, būna nuolaidų kodų???????
QUOTE(miegutis @ 2013 05 14, 16:55)
sakykit open24.lt, būna nuolaidų kodų???????
Man jie panašesni, kad labiau daro akcijas, o ne nuolaidų kodus skelbia... o akcijos tai tokios maždaug "Tik 125 Lt už 65 Lt vertės batus" Na bent jau man kelias poras teko iš crocs.co.uk pirkt, kad maždaug tokiu skirtumu gavos...
QUOTE(EliSla @ 2013 05 14, 17:47)
Man jie panašesni, kad labiau daro akcijas, o ne nuolaidų kodus skelbia... o akcijos tai tokios maždaug "Tik 125 Lt už 65 Lt vertės batus" Na bent jau man kelias poras teko iš crocs.co.uk pirkt, kad maždaug tokiu skirtumu gavos...
tai kur rast geresnėm kainom...?
Gal kas zinote sportsdirect.com koduka geguzes men.
QUOTE(saulutecool @ 2013 05 14, 17:53)
Priimciau pora merginu asda/george. Siuntimas per Tuki i LT pagal svori, naudosiu 10% koduka. Aciu anira12 Jei susirinks 29.50 siuntimas UK bus nemokamas. Kam tinka Kaunas Dainava rasyti saulutecool@gmail.com
Truputi ne taip parasiau, kadangi jau susirinko virs 29.50, siuntima UK 2.95 dalinsimes, o prekem bus taikoma 10% nuolaida.
QUOTE(saulutecool @ 2013 05 14, 16:35)
Klausimas mamoms kuriuos augina mazus vaikus, (iki metu ir virs) ar teko naudoti nuo saules apsauginius kremus cinko pagrindu? Ar jie geri? Perskaiciau kad tokiems mazyliams geriau naudoti kremukus su fizinia apsauga (pvz. cinko oksidas) o ne chemine. Ziuriu juos Iherbe siuo metu, vis neapsisprendziu. O gal ka kita pasiulytumet? Buciau dekinga uz info, nes jau galva sulauziau beieskodama gero kremo Reikia pasirupinti pries atostogas
Na, tie visi natūralūs, tai sudėtimi gal ir gerai, bet jie dažniausiai sunkiai tepasi, lieka tokia balta oda, didelėje kaitroje nebuvome mes, tai nenusivilome, bet ir taip gal būtumėm nenusvilę. Man tai nepatinka jie, bet vaikam tai sudėtis geresnės nei tų cheminių, pasibandykite kokį ir žinosite pati
QUOTE(saulutecool @ 2013 05 14, 16:35)
Klausimas mamoms kuriuos augina mazus vaikus, (iki metu ir virs) ar teko naudoti nuo saules apsauginius kremus cinko pagrindu? Ar jie geri? Perskaiciau kad tokiems mazyliams geriau naudoti kremukus su fizinia apsauga (pvz. cinko oksidas) o ne chemine. Ziuriu juos Iherbe siuo metu, vis neapsisprendziu. O gal ka kita pasiulytumet? Buciau dekinga uz info, nes jau galva sulauziau beieskodama gero kremo Reikia pasirupinti pries atostogas
Naudojam jau ne pirmus metus tokius, teko buti ir siltuose krastuose. Nei karto nenuvyle Tik reikia ziureti SPF dydi priklausomai nuo to kiek planuojat sauleje buti Ta kuri naudojam, nesitepa sunkiau nei kiti kremai
QUOTE(ree @ 2013 05 14, 19:45)
Naudojam jau ne pirmus metus tokius, teko buti ir siltuose krastuose. Nei karto nenuvyle Tik reikia ziureti SPF dydi priklausomai nuo to kiek planuojat sauleje buti Ta kuri naudojam, nesitepa sunkiau nei kiti kremai
O isduosit paslapti koks tai kremas ir kur pirkot? Nes tokio ir noreciau, daug rasoma kad cinko pagrindu sunkiai uzsitepa
As sita perku, LT, kitur neieskojau, man super, garai tepasi, atsparus vandeniui, tinka vaikams nuo 6 men., apie cinka ant ipakavimo nieko neradau
http://www.efarma.lt...is-kremas-spf50
http://www.efarma.lt...is-kremas-spf50
Gal kas perka Vilniuj Tesco rubus? Mielai prisijungciau. Dabar ten 50 off padare.