QUOTE(gretuxxx @ 2013 05 13, 15:08)
Yoox siuncia is Italijos, pasikeiskit apacioj sali, kainas rodys eurais, ir be muitu parsisiusit. Jei is US, reiks susimoketi
Kiek esu tikrinus kainas, pigiausiai gavosi siustis per UK adresa.
Kiek esu tikrinus kainas, pigiausiai gavosi siustis per UK adresa.
Laaabei ACIU!
Labas merginos
patarkit kaip kovot su fragrancedirect.co.uk. kovo 28d. padariau uzsakyma. Iki siol negaunu. Paste teiravausi jau keleta kartu - nieko. Praejus kazkur 3 savaitems , rasiau jiems laiska, liepe laukti. Geguzes pirmomis dienomis parasiau dar karta, tuomet liepe laukti iki geguzes 10. Ta diena issiunciau dar viena laiska - tyla iki siol..
patarkit kaip kovot su fragrancedirect.co.uk. kovo 28d. padariau uzsakyma. Iki siol negaunu. Paste teiravausi jau keleta kartu - nieko. Praejus kazkur 3 savaitems , rasiau jiems laiska, liepe laukti. Geguzes pirmomis dienomis parasiau dar karta, tuomet liepe laukti iki geguzes 10. Ta diena issiunciau dar viena laiska - tyla iki siol..
Jei paypalu mokėta, tada paprasčiau kovoti
QUOTE(me2za @ 2013 05 13, 15:21)
Jei paypalu mokėta, tada paprasčiau kovoti
jei gerai pamenu (nes jau nemazia laiko praejo) , tai berods kad paypalu, reikia pasitikrinti
Sveikos,
Gal kas nors norėtų jungtis prie Bartek batukų užsakymo iš Bartek parduotuvės Lenkijoje.Labai didelis kokybiškų batukų pasirinkimas ir siųstis pigiau nei Lietuvoje parduotuvėje pirkti. Siuntimo kaina apie 34Lt dalintumėmės po lygiai. Užsakinėsiu Klaipėdoje, bet galėčiau ir persiųsti į kitą miestą. Zloto kursas šiuo metu apie 0,85.
Gal kas nors norėtų jungtis prie Bartek batukų užsakymo iš Bartek parduotuvės Lenkijoje.Labai didelis kokybiškų batukų pasirinkimas ir siųstis pigiau nei Lietuvoje parduotuvėje pirkti. Siuntimo kaina apie 34Lt dalintumėmės po lygiai. Užsakinėsiu Klaipėdoje, bet galėčiau ir persiųsti į kitą miestą. Zloto kursas šiuo metu apie 0,85.
QUOTE(ToBeOrange @ 2013 05 13, 11:16)
mano išsiųstas 04.02, šiandien gavau. atvežė kurjeris LP Express - tai čia išeina pašto kurjeris. užsakyme buvo kvepalų, tai tikrai buvau nusiteikusi laukti ilgiau. suma buvo apie 150 svarų, tai fragrancedirect mane tikrino, ar čia tikrai aš neišsigąskite, jeigu ir Jums taip bus
gal 05.02 nes jei 04.02 tai ilgokai ir taip lauket
VILNIECIU MEETAS, 05.15, LA CREPE LAUKO KAVINEJE, PC "PANORAMA". 17.45-18.00. OLGOS VARDU STALIUKAS.
QUOTE(smiltute11 @ 2013 05 13, 18:27)
gal 05.02 nes jei 04.02 tai ilgokai ir taip lauket
aga, tikrai 05.02 per 8 dienas atkeliavo siuntinukas su kvepalais, t.y žeme atkeliavo
O kodėl kažin kaunietės nedaro meeeeto