QUOTE(Murčikas @ 2013 05 08, 09:55)
PANOS SOS, ar ka jungesi, ar gavote kokiu ziniu? antras nusivilimas, nesuprantu ar uzsakyta, mano labiausiai reikiamos prekes jau dingusios, jokiu ziniu nesulaukiau ar uzsake, parinkciau pati, nu bet jei dubliuosis ka po to daryt. blin niu nesuprantu as tu merginu, visiskai. jei nesirenka ar sunku parasyti, sorry, niekaip nesusirenka ir t.t. ka darom, ar imam brangiau, ar padekit surast ir darinkt suma. nu gi reik kazkaip bendrauti. nusiunti uzsakyma ir sedi kaip durnelis
Va va, keistos mergaitės
Aš tai du kartus esu jungusis. Pirmą kartą prie Murashkės, tai viskas kaip per sviestą. Galvojau wow, super, kam aš durnė dar rinkdavau iki šiol, jei taip patogu ir paprasta prisijungti.
O po to bandžiau prie Mazhule SD prisijungti ir supratau, kad visai nieko gero... Po to pati užsakymą surinkau.
Šiaip tai manau, kad normalias užsakymus renkančias merginas reikia į raudonąją knygą įrašyti
Ir visaip kaip saugoti
Nors šiaip galvoju, kad didžioji dalis jų turbūt toj google grupėje (ar kažkokiu panašiu būdu) bendrauja, čia į forumą nelenda.
Dabar susimasčiau, o kodėl manęs nieks į tą google grupę nepriima, negi mažai užsakymų esu surinkus, kad nusipelnyčiau