Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

QUOTE(UpeJura @ 2013 05 06, 18:26)
http://img580.images...0/img7126ud.jpg[/img][/url]

Mano tokia. Nežinau, ar čia standartinės spalvos, kažką lyg derinom dėl spalvų. Rankenos ir kišenėlė nubuko odos, šiek tiek baisu nuteplioti, bet yra nubukui valymo priemonių, tai tikiuosi tarnaus ilgai ir gražiai smile.gif

Balta spalva ne i tema---prastina labai tase
Atsakyti
Balta čia tik nuotraukoje. Šiaip yra light sand, maždaug nude spalva smile.gif
Atsakyti
Dėl to nubuko tai įdomiai, man labai patinka tos odos ''medžiagiškumas'', jaučiasi natūralumas, be to taip, matosi kiekvienas bryžtelėjimas, bet net ir didesnį įbrėžimą lengva pašalinti, tiesiog užpurški impregnatoriaus ir patrini kempinėle, ir vėl kaip nauja, o jei paprastoje odoje stipriai įbrėži, tai jau nieko ir nepadarysi.
Atsakyti

graži tašytė, labai smile.gif čia bordo ar rusva pagrindas?
Atsakyti
QUOTE(**Gin** @ 2013 05 07, 15:52)

graži tašytė, labai  smile.gif čia bordo ar rusva pagrindas?

Ačiū smile.gif Užsakyme spalvos buvo tokios: Pagrindas "chocolat" (šviesesnis). Kišenėlė "light sand", trumpos rankenos ir kišenės klapanas - "ginger", kaip "Clockwork orange" oda. Va ties tuo dabar ir mąstau... "Clockwork orange" rankinė lyg ir ne nubuko, nors gal aš ir klystu.

Bet kuriuo atveju, patinka man maniškė.
Atsakyti
Na žmogus sukritikavęs būtų teisus, jei kišenėlė iš tiesų būtų balta. Sunku namudinėm sąlygom pagauti tikras spalvas. Dėl to, galbūt, geriausia žiūrėti pačių Tashe tashe nuotraukas, kur išgautos realios spalvos. O tokios kaip mano foto gali ir kaip antireklama pasitarnauti...

Realiai tašiukai tokie pat gražūs kaip nuotraukose. Ir pasiuvimo kokybe esu patenkinta.
Atsakyti
Tada atsiprasau---jeigu smelio spalvos grazu,nuotraukoj matau balta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nutai: 07 gegužės 2013 - 17:54

Mano tokia. Nežinau, ar čia standartinės spalvos, kažką lyg derinom dėl spalvų. Rankenos ir kišenėlė nubuko odos, šiek tiek baisu nuteplioti, bet yra nubukui valymo priemonių, tai tikiuosi tarnaus ilgai ir gražiai smile.gif

o logotipas baltas? nes per ekrana atrodo jog rankineje vyrauja keturios spalvos,, kisenele atrodo balksva o logotipas baltutelis.. lens.gif bent jau per mano ekrana.. todel kazkaip per daug spalvu unsure.gif
Atsakyti
Ne, baltos spalvos ten išvis NĖRA. Logotipas realiai kaip ir kišenėlė. Žinom fotoaparatų pokštus smile.gif Visa kišenėlė su logotipu yra šviesaus smėlio spalvos - tai bus 3 spalvos smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 05 10, 12:40)
Ko taip tylu? Ne viena negavot savo tahes is laukianciuju? Mes irgi laukiam, smalsu gi biggrin.gif

aš užsisakiau dar vieną doh.gif , small crime nude spalvos, pamušalas mėtinis
Atsakyti
Ipatingos rankines, esu pirkusi, neatsidziaugiu. Gal koki modeli galetumete man patarti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gavau ranike tashetashe, nebezinau ar man ji tikrai patinka doh.gif kokios ten galimybes grazinti atgal ?
Atsakyti