Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

QUOTE(neatleidziu @ 2014 07 04, 15:41)

Del peledu rankiniu, tai skonio reikalas...Man asmeniskai tashes grazesnes...
As nesu tasiu gerbeja, tikrai... Ir susidomejau jom tik pries keleta menesiu.. Nesupratau to pamisimo visiskai ju... Girl berods maciau deriniuose, bet taip pat vau nebuvo jokio...
Man gal baisus noras lietuviska tashe turet yra labiau...
Ir su jusu postu ne visai sutinku. Na aisku patarti galejo daugiau del tu pamusalu, is odu paletes nelabai eina ka suprast ir paiskinimai galetu but issamesni. As taip pat kazkiek nusivyliau, nes isivaizdavau, kad odu pasirinkimas bus didesnis, nes mano isivaizduojamai rankinei (kuri nebutu subliuskus) odu pasirinkti gal is 3 turejau (juoda, ruda ir aubergine) Ir detalem 3 odu butent kuriu norejau arba nebebuvo ir nebus arba per skysta oda ir mano pasirinktam modeliui netinka. Tai is mano susidaryto rankines vaizdo turesiu visai kitokia(apie odos spalvas cia as)
Na o del nuolaidos drauges, tai as jas suprantu, ne jus rankine pries tai pirkot ne jusu ir nuolaida ax.gif As jusu vietoj nieko nebuciau sakius ir prasius draugei tartis del visko, kad visgi ta nuolaida gaut ax.gif
Na man irgi jos patare, kad butu geriau, jei pati gyvai matyciau pavyzdzius, bet as pabreziau, kad man tokios galimybes nera todel man reikia ju issamaus aprasymo ir patarimo apie kiekviena. Na as negaliu del to skustis, tik sunervino del tu odu nebuvimo (kurios paletej pazymetos) o is tikruju neturi, na bet ir del sito atsiprase.

Del velavimo, tai man baisiausias cia dalykas, manau mazu maziausiai ka jos galetu padaryt tai duot ta 5% nuolaida rankinei (uzsakytai) Nesuprantu tu 2 menesiu laukimo (min 2 menesiu doh.gif ) Ir tikrai nusivyliau, jei is tikruju jas kinijoj gamina verysad.gif Suprantu, kad pacios tu tasiu nesiuna, bet vat as vien ta ideja gyvenu, kad LT mano produktas gamintas, o kadangi as ne LT tai zinau tikrai, kad antros tokios nesutiksiu tongue.gif
O kaina tai sakyciau irgi yra toks salyginis dalykas. Kas vienam 300lt yra daug, kitam ir 2000 normalu tongue.gif Na as neradau sau uz tokia kaina nieko kas tiktu ir patiktu (aisku ne ispardavimuose ir ieskojau)
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2014 07 04, 21:15)
QUOTE(neatleidziu @ 2014 07 04, 15:41)

Del peledu rankiniu, tai skonio reikalas...Man asmeniskai tashes grazesnes...
As nesu tasiu gerbeja, tikrai... Ir susidomejau jom tik pries keleta menesiu.. Nesupratau to pamisimo visiskai ju... Girl berods maciau deriniuose, bet taip pat vau nebuvo jokio...
Man gal baisus noras lietuviska tashe turet yra labiau...
Ir su jusu postu ne visai sutinku. Na aisku patarti galejo daugiau del tu pamusalu, is odu paletes nelabai eina ka suprast ir paiskinimai galetu but issamesni. As taip pat kazkiek nusivyliau, nes isivaizdavau, kad odu pasirinkimas bus didesnis, nes mano isivaizduojamai rankinei (kuri nebutu subliuskus) odu pasirinkti gal is 3 turejau (juoda, ruda ir aubergine) Ir detalem 3 odu butent kuriu norejau arba nebebuvo ir nebus arba per skysta oda ir mano pasirinktam modeliui netinka. Tai is mano susidaryto rankines vaizdo turesiu visai kitokia(apie odos spalvas cia as)
Na o del nuolaidos drauges, tai as jas suprantu, ne jus rankine pries tai pirkot ne jusu ir nuolaida ax.gif As jusu vietoj nieko nebuciau sakius ir prasius draugei tartis del visko, kad visgi ta nuolaida gaut ax.gif
Na man irgi jos patare, kad butu geriau, jei pati gyvai matyciau pavyzdzius, bet as pabreziau, kad man tokios galimybes nera todel man reikia ju issamaus aprasymo ir patarimo apie kiekviena. Na as negaliu del to skustis, tik sunervino del tu odu nebuvimo (kurios paletej pazymetos) o is tikruju neturi, na bet ir del sito atsiprase.

Del velavimo, tai man baisiausias cia dalykas, manau mazu maziausiai ka jos galetu padaryt tai duot ta 5% nuolaida rankinei (uzsakytai) Nesuprantu tu 2 menesiu laukimo (min 2 menesiu doh.gif ) Ir tikrai nusivyliau, jei is tikruju jas kinijoj gamina verysad.gif Suprantu, kad pacios tu tasiu nesiuna, bet vat as vien ta ideja gyvenu, kad LT mano produktas gamintas, o kadangi as ne LT tai zinau tikrai, kad antros tokios nesutiksiu tongue.gif
O kaina tai sakyciau irgi yra toks salyginis dalykas. Kas vienam 300lt yra daug, kitam ir 2000 normalu tongue.gif Na as neradau sau uz tokia kaina nieko kas tiktu ir patiktu (aisku ne ispardavimuose ir ieskojau)

Cia Lietuvoj tai tikrai pasirinkimas menkas, bet.... Turint omeny bendravima ir terminus, bei devejimosi kokybe, tuomet kaina ir gaunasi neadekvati. Gal i Lietuvos rinka nebelabai ir orientuojasi, kas cia zino. Nes Lietuvoj tikrai ne kiekvienas ir ne kas antras gali sau leisti pirkti rankine arti 1000lt, kitam gi tai viso menesio pajamos. Bet duotuoju atveju labiau kalba eina apie pati marketinga, jis tikrai apgailetinas.
As pati buvau baisiai uzsidegus bet kokia kaina isigyt sia rankine, bet butent tos odos, kurios nebeturi. Masciau dar apie ta jearmaine rankine, bet pagalvojau, kad negerbciau saves isigydama ju rankine, nes poziuris i klienta man pasirode nenormalus. Nu negerbia jie savo klientu su tokiu velavimu ir saltu veidu, sakykit ka norit.
Cia viena mama, kuri pirko rankine dukrai, jau buvo issakius panasia nuomone, bet daugelis suprato lyg norejima isskirtinio demesio. O as ja suprantu, nereikia isskirtinio demesio, reikia bent jau normalaus bendravimo gaunant visa informacija, o ne paciai ja renkant nardant po ju FB ir pan. Cia jau gaunas is tos serijos "prasau prasau, parduokit man rankine, nu bukit geros"... doh.gif Lyg tai butu vinetinis gaminys, kuris atiteks vienai isrinktajai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neatleidziu: 04 liepos 2014 - 20:46
QUOTE(neatleidziu @ 2014 07 04, 18:31)

Cia Lietuvoj tai tikrai pasirinkimas menkas, bet.... Turint omeny bendravima ir terminus, bei devejimosi kokybe, tuomet kaina ir gaunasi neadekvati. Gal i Lietuvos rinka nebelabai ir orientuojasi, kas cia zino. Nes Lietuvoj tikrai ne kiekvienas ir ne kas antras gali sau leisti pirkti rankine arti 1000lt, kitam gi tai viso menesio pajamos. Bet duotuoju atveju labiau kalba eina apie pati marketinga, jis tikrai apgailetinas.
As pati buvau baisiai uzsidegus bet kokia kaina isigyt sia rankine, bet butent tos odos, kurios nebeturi. Masciau dar apie ta jearmaine rankine, bet pagalvojau, kad negerbciau saves isigydama ju rankine, nes poziuris i klienta man pasirode nenormalus. Nu negerbia jie savo klientu su tokiu velavimu ir saltu veidu, sakykit ka norit.

Na nelabai mums suprast del ju tos marketingo politikos, idomiai, atrodo, kad klientu joms uztenka, tai gal galetu pasisamdyt zmogu, kad su klientais bendrautu biggrin.gif Arba bent issamu email'o sablona pasidaryt, kuris +- visus klausimus padengtu smile.gif
Velavimai ir tiksliu gamybos terminu nenustatymas neatleistinas dalykas, bet pasirodo, kad pirkeju tai neatbaido (manes taip pat neatbaide biggrin.gif )
Na jei ziuresim i lietuviskus atlyginimus, tai zinoma, kad jei 1000lt uzdirbi, tai tikrai tokios rankines nepirksi smile.gif Na ir as noreciau, kad padoriai atrodytu ne metus ax.gif

Atsakyti
Nu aš vis prisiduodu, laukiu jau lygiai 14 sav., t.y. dvigubą terminą. biggrin.gif
Sakiau neklibinsiu, bet jaučiu užklausiu įdomumo dėlei smile.gif
Atsakyti
Gaila, kad tashe tashe ehopo neturi. Būtų galima pagamintas rankines nusipirkti, nes tas laukimas atbaido. Aš 14 savaičių neišlaukčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2014 07 13, 13:54)
Nu aš vis prisiduodu, laukiu jau lygiai 14 sav., t.y. dvigubą terminą.  biggrin.gif
Sakiau neklibinsiu, bet jaučiu užklausiu įdomumo dėlei  smile.gif

O kosmaras doh.gif

O jums taip nebuna, kad labai ilgai laukiant tiesiog "atsinori" to daikto?
Pvz., kai man kartais buna, kad po menesio ar poros laukimo, kol parshippins is kokios Kinijos ar JAV ir siuntiniui pasimetus, pardavejui rasau, kad geriau tegul grazina pinigus, o ne siuncia is naujo.

Nezinau, kokia yra tashes praktika, bet jie turetu zinoti, kad egzistuoja toks psichologinis momentas pas zmones, jog ilgai belaukdami "atsipeikeja" tie, kuriems tas pirkinys buvo momentinis igeidis.
Atsakyti
Išprotėjusiųjų kampelis. Šitiek laukti tokios abejotinos rankinės, kuri neaišku kaip atrodys po kelių mėnesių. doh.gif
Jūs gal, merginos, nebesigirkit, kiek laiko laukiat tų rankinių. 4u.gif

Išsiblaškiusi, tai ne momentinis įgeidis. Panašu į maniją.
Atsiprašau. Įžeisti nieko nesiekiu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niedulis: 13 liepos 2014 - 19:49
QUOTE(niedulis @ 2014 07 13, 17:46)
Išprotėjusiųjų kampelis. Šitiek laukti tokios abejotinos rankinės, kuri neaišku kaip atrodys po kelių mėnesių. doh.gif
Jūs gal, merginos, nebesigirkit, kiek laiko laukiat tų rankinių. 4u.gif

Išsiblaškiusi, tai ne momentinis įgeidis. Panašu į maniją.
Atsiprašau. Įžeisti nieko nesiekiu. 4u.gif

biggrin.gif

Nu kaip kaip, ogi taip kaip ir isivaizdavai, juk FB pilnas fotkiu su visom spalvom biggrin.gif

As asmeniskai rankine dabar turiu ir man nedega ta nauja tuoj pat gaut biggrin.gif Bet viliuos kad 14 savaiciu nereiks laukt...
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2014 07 13, 11:54)
Nu aš vis prisiduodu, laukiu jau lygiai 14 sav., t.y. dvigubą terminą.  biggrin.gif
Sakiau neklibinsiu, bet jaučiu užklausiu įdomumo dėlei  smile.gif

Pasiaukokit eksperimento dėlei, manau, kad jeigu neužklausit, tai niekada nesulauksit smile.gif
Jas gal gamint pradeda tik tada kai žmogus ima spirgėt ir ieškot?
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2014 07 13, 21:07)
Pasiaukokit eksperimento dėlei, manau, kad jeigu neužklausit, tai niekada nesulauksit smile.gif
Jas gal gamint pradeda tik tada kai žmogus ima spirgėt ir ieškot?

Labai taikliai. Jaučiu taip ir vyksta. Gausiu sausą atsakymą - rankinė bus kitą savaitę.. Šiaip pasiaukočiau, nes man neskubu ta tašė absoliučiai. Bet va avansas tai sumokėtas, eksperimentai nuplaukia biggrin.gif

O kas čia rašė nesigirti dėl terminų, tai kaip tik tegu būsimi pirkėjai įsivertina savo laukimo kantrybę biggrin.gif aš jau antros neužsakinėčiau vien dėl tokio atsainaus požiūrio į klientą.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti