QUOTE(neatleidziu @ 2014 07 04, 15:41)
Del peledu rankiniu, tai skonio reikalas...Man asmeniskai tashes grazesnes...
As nesu tasiu gerbeja, tikrai... Ir susidomejau jom tik pries keleta menesiu.. Nesupratau to pamisimo visiskai ju... Girl berods maciau deriniuose, bet taip pat vau nebuvo jokio...
Man gal baisus noras lietuviska tashe turet yra labiau...
Ir su jusu postu ne visai sutinku. Na aisku patarti galejo daugiau del tu pamusalu, is odu paletes nelabai eina ka suprast ir paiskinimai galetu but issamesni. As taip pat kazkiek nusivyliau, nes isivaizdavau, kad odu pasirinkimas bus didesnis, nes mano isivaizduojamai rankinei (kuri nebutu subliuskus) odu pasirinkti gal is 3 turejau (juoda, ruda ir aubergine) Ir detalem 3 odu butent kuriu norejau arba nebebuvo ir nebus arba per skysta oda ir mano pasirinktam modeliui netinka. Tai is mano susidaryto rankines vaizdo turesiu visai kitokia(apie odos spalvas cia as)
Na o del nuolaidos drauges, tai as jas suprantu, ne jus rankine pries tai pirkot ne jusu ir nuolaida As jusu vietoj nieko nebuciau sakius ir prasius draugei tartis del visko, kad visgi ta nuolaida gaut
Na man irgi jos patare, kad butu geriau, jei pati gyvai matyciau pavyzdzius, bet as pabreziau, kad man tokios galimybes nera todel man reikia ju issamaus aprasymo ir patarimo apie kiekviena. Na as negaliu del to skustis, tik sunervino del tu odu nebuvimo (kurios paletej pazymetos) o is tikruju neturi, na bet ir del sito atsiprase.
Del velavimo, tai man baisiausias cia dalykas, manau mazu maziausiai ka jos galetu padaryt tai duot ta 5% nuolaida rankinei (uzsakytai) Nesuprantu tu 2 menesiu laukimo (min 2 menesiu ) Ir tikrai nusivyliau, jei is tikruju jas kinijoj gamina Suprantu, kad pacios tu tasiu nesiuna, bet vat as vien ta ideja gyvenu, kad LT mano produktas gamintas, o kadangi as ne LT tai zinau tikrai, kad antros tokios nesutiksiu
O kaina tai sakyciau irgi yra toks salyginis dalykas. Kas vienam 300lt yra daug, kitam ir 2000 normalu Na as neradau sau uz tokia kaina nieko kas tiktu ir patiktu (aisku ne ispardavimuose ir ieskojau)