UpeJura, gal galima Jūsų turimos rankinės foto?
Labai svarsčiau apie šitą modelį, atidėjau kol kas ateičiai, įdomu, kaip realiai atrodo Spalvos standartinės?
QUOTE(raudoni bateliai @ 2013 05 06, 17:09)
O dar jei kažkokie pageidavimai, tai jau tada reikia primokėti, taip supratau. galima, pvz., prašyti kilpelių raktams.
Niu va. Dar viena praleista detalė. Apie žiedą raktam nieko nežinojau. O tikrai būčiau papildomai primokėjus.
Yra dabartinėje turimoje rankinėje, tai nepakeičiama smulkmena man. Ech...
Oj, panos: vienos pafantazuoja, kitos uzsikabina, nuo realybes jau tukstantis kilometru, bet kad varo Suprantu, jog dauguma tiesiog nesat susidure su tokiais dalykais Su tashe tashe nedirbusi ir as, bet jau daug metu sukuos lengvosios pramones labirintuose. Vejai ir principai cia visur tie patys.
Vienos rankines 2-3 dienas jie nesiuva. Tiek ilgai daromu rankinuku apskritai buna, buna dar sudetingesniu - kur tikrai vienetiniai (tai ne spalva pakeisti), kur tikrai vieno zmogaus ranku darbo. Tashes techniskai paprastutes, suma darbo valandu prie vienos tashes dienos nesiekia - skaiciai valandom.
Ir vis del to, dazniausiai odine galanterija nepagaminama vienu prisedimu. Ploninami krastai, klijuojama, formuojama, krastai dazomi ir dar ten visko buna su ta oda. Tarp tokiu etapu kartais turi buti pertraukos. Vat del to jiems tikriausiai viskas issitesia iki keliu dienu.
Bet zodziu, per savaite padaromos ne 2-3 tashes tikrai pas juos, nejuokaukit. Varo didesniais mastais ir nera tu tashiu tiek mazai
Dar ka norejau pasakyt - abejoju, kad tashe turi savo siuveju komanda.
Nenoriu isisplesti, bet daug smulkmeniu ta pasako: biznio pradzia butu kitokios eigos; tu dvieju merginu patirtis ne tokiam verslo modeliui pradeti; investiciju butu reikeje milzinsku ir nelabai realiu be patirties gamybiniam versle. Buvo interviu, kad tashe iforminta kaip individuali veikla. Jei siutu pilnai jie, po tokia veiklos forma nebepalystu - ir neapsimoketu lyst. Greiciau jie perka gamyba kazkokioje imoneje . Lietuvoj yra ne viena is odos siuvanti imone, dauguma gauna uzsakymus ir didesniu prekiniu zenklu ir parduoda tokias paslaugas i uzsieni. Mineta Sirena siuna pati ir dar salia parduoda tokias paslaugas.
O jau tai paaiskintu, kodel tashei sunku buti lankstiems su pagaminimo terminai, operatyviai prisitaikyti, kai ten kazkuriuo metu padaugeja uzsakymu. Juk jie patys teikia uzsakymus siuvimo imonei kazkokiai, kuri salia Tashes turi ir kitu darbu, o darbus planuojasi pagal ilgalaikes sutartis. Velavimai tarp ''fabriko'' ir ''kurejo/pardavejo'' - patikekit, greiciau taisykle, nei isimtis
Ir dar, tai dalinai paaiskintu, kodel tashei nera naudinga issiulyti viska, kas imanoma - ta per sudetinga sukontroliuot. Bet cia ir daugiau veiksniu turetu groti.
Ale ir prirasiau
Vienos rankines 2-3 dienas jie nesiuva. Tiek ilgai daromu rankinuku apskritai buna, buna dar sudetingesniu - kur tikrai vienetiniai (tai ne spalva pakeisti), kur tikrai vieno zmogaus ranku darbo. Tashes techniskai paprastutes, suma darbo valandu prie vienos tashes dienos nesiekia - skaiciai valandom.
Ir vis del to, dazniausiai odine galanterija nepagaminama vienu prisedimu. Ploninami krastai, klijuojama, formuojama, krastai dazomi ir dar ten visko buna su ta oda. Tarp tokiu etapu kartais turi buti pertraukos. Vat del to jiems tikriausiai viskas issitesia iki keliu dienu.
Bet zodziu, per savaite padaromos ne 2-3 tashes tikrai pas juos, nejuokaukit. Varo didesniais mastais ir nera tu tashiu tiek mazai
Dar ka norejau pasakyt - abejoju, kad tashe turi savo siuveju komanda.
Nenoriu isisplesti, bet daug smulkmeniu ta pasako: biznio pradzia butu kitokios eigos; tu dvieju merginu patirtis ne tokiam verslo modeliui pradeti; investiciju butu reikeje milzinsku ir nelabai realiu be patirties gamybiniam versle. Buvo interviu, kad tashe iforminta kaip individuali veikla. Jei siutu pilnai jie, po tokia veiklos forma nebepalystu - ir neapsimoketu lyst. Greiciau jie perka gamyba kazkokioje imoneje . Lietuvoj yra ne viena is odos siuvanti imone, dauguma gauna uzsakymus ir didesniu prekiniu zenklu ir parduoda tokias paslaugas i uzsieni. Mineta Sirena siuna pati ir dar salia parduoda tokias paslaugas.
O jau tai paaiskintu, kodel tashei sunku buti lankstiems su pagaminimo terminai, operatyviai prisitaikyti, kai ten kazkuriuo metu padaugeja uzsakymu. Juk jie patys teikia uzsakymus siuvimo imonei kazkokiai, kuri salia Tashes turi ir kitu darbu, o darbus planuojasi pagal ilgalaikes sutartis. Velavimai tarp ''fabriko'' ir ''kurejo/pardavejo'' - patikekit, greiciau taisykle, nei isimtis
Ir dar, tai dalinai paaiskintu, kodel tashei nera naudinga issiulyti viska, kas imanoma - ta per sudetinga sukontroliuot. Bet cia ir daugiau veiksniu turetu groti.
Ale ir prirasiau
grazi rankine,nors as perdegiau - ma nebereik,tik nubuko oda rankenom - peilis
Kai užsakinėjau, be patirties, net nepagalvojau apie rankenų teplumą. Bet nešioju jau gal daugiau nei pusmetį, kol kas negaliu skųstis, kad reiktų šveisti. Žinoma, jei ryte patikrinčiau mašinos tepalo lygį ir tepaluotom rankom čiupčiau tašę... Žmonės šviesius nubuko / zomšo batus nešioja, nuvalo ir nieko
"Standartinės" spalvos, tai maniau, kad šios, bet ir Jūsiškė super labai graži rankinė, labai tik vat, man nelabai patinka nubukas, nes jis kaprizingas, ypač rankenom
saulitta, ačiū, kad apšvietėt turėjau minčių, kad tashe tashe kažkur užsako savo rankinių gamybą, bet šiaip nieko neišmanau apie tai
saulitta, ačiū, kad apšvietėt turėjau minčių, kad tashe tashe kažkur užsako savo rankinių gamybą, bet šiaip nieko neišmanau apie tai
as bijojau nubuko, bet kadangi lb norejau butent tos spalvos, tai visgi rankenas palikau nubukines. nzn, kol kas skundu neturiu. o ir tashe tashe merginos, kai parasiau savo baimes del nubuko, patare nebijoti ju rankenoms. kaip jos rase, pacios nepataria imti nubukinio pagrindo, bet rankenoms ta oda tinka ziuresiu kaip bus po dar kokio pusmecio.
Aš praktiškai būtent dėl nubuko atsisakiau savo rankinei mėlynos spalvos nes detalėm kažkaip nebaisu, bet, kad visa rankinė, tai ujjj, ne...
O Small Crime kelių spalvų man kažko nesižiūri, vienspalvė geriau... gal dėl gabaritų taip
Parašė, kad užteks man salotinio pamušalo, valio!
O Small Crime kelių spalvų man kažko nesižiūri, vienspalvė geriau... gal dėl gabaritų taip
Prisiskaičiau čia apie tą reguliuojamą rankena ir pati prisiminiau, kad nepasakiau apie tai Tai ką tik parašiau joms ir po kelių minučių gavau atsakymą, kad įtraukė į užsakyma tą "reguliatorių" (pačią rankinę praeitą savaitę užsisakiau)
QUOTE(raudoni bateliai @ 2013 05 06, 18:51)
Aš praktiškai būtent dėl nubuko atsisakiau savo rankinei mėlynos spalvos nes detalėm kažkaip nebaisu, bet, kad visa rankinė, tai ujjj, ne...
kokia kaina siule small crime? Gundaus