QUOTE(lindrukas @ 2014 07 04, 18:26)
Peledu man nera ne vieno modelio grazaus
Priedo ta istorija su Jurgita, is principo pas ja nesisakyciau...
O tashes merginoms del bendravimo priekaistu neturiu (buvo labai daug diskusiju apie atsainu bendravima). As maziausiai 5 email'us siunciau su visokiausiais klausimais, visada pagarbiai (ir greit) atrasydavo.
Beje jos irgi nori visu pinigu is karto, jei rankine reiks siust pastu, avansu sutinka tik tada, jei pati tashe pasiimsi.
Beje strictly Business ir some like it hot kainos 650lt.
Man labiausiai pas jas nepatinka laukimo terminai ir labai neapibreztas tas terminas. Jeisako 7 savaites, tai kaip dar 3 savaites galima taip uzdelst? suprantu +3 dienos, bet ne 3 savaites
Man peledu delnines zymiai grazesnes uz tasiu, o is rankiniu kviestiniai pietus visai nieko, lutute (bet ne visiems tinkanti turbut) ir tobula diena.
Del tos istorijos su Jurgita tai taip, negraziai ten pasielge.
Del tashes merginu atsakymo greitumo priekaistu neturiu, bet del pacio bendravimo.. Kadangi Klaipeda=provincija, tai beveik visada viska internetu perku, bet su tokiu atsainiu bendravimu susiduriau pirma karta.
Rasau, kad nezinau ar noriu pamusalo rankinei ar ne, mol gal ka patartu(kad ir pagal savo patinka/nepatinka), tai vietoj patarimu atsiuncia viena faila su pamusalais (lygegreciai kolege gavo kitu pamusalu pavyzdzius, tai reiskia net neatsiuncia viso galimo paisrinkimo).
Perkant antra rankine taiko 5% nuolaida. Mano pazistama turi tashe rankine, sakau man per ja uzsakinet, kad nuolaida gaut ar ir taip susitarsim. Sako rankine bus jusu, o ne drauges, tad ir nuolaidos nebus. Nu uz atviruma netekau nuolaidos, nors ta nuolaida mizeris, palyginus su ju velavimo terminais ir jokios paguodos (net tu 5% uz tai). Nors jos juk iskart zino, kad veluos(sioj vietoj as pagalvociau, veluoja, uzknisa, bet va nors nuolaida gavau...). Kolege issirinko rankine Batman, klausia ismatavimu, sako visi ismatavimai puslapyje. Tai pries nukreipiant i puslapi gal tegu pasitikrina kokios rankines ten aprasytos, nes Batman ten ne su ziburiu nerasi. Paprase odos pavyzdziu, gavo faila su kvadratukais, is kuriu oda detalems! galima pasirinkt, o is tu kvadratuku net odos teksturos neina suprast, o pacia rankine is kokios odos rinktis ieskot internete? As vistiek buvau pasiryzus pirkti, bet labiausiai pritrenke paciu siulymas nepirkti internetu, jei man TAIP SUNKU ISSIRINKTI, o atvaziuot i studija, nors jau pacioj pradzioj dvejose zinutese rasiau, kad man i Vln nepakeliuj ir neplanuoju artimiausiu metu vaziuot. Vat tokia ir pagarba. Bendrauja graziai, bet informacija pati turi susirankiot ir dar pacios ikvepia entuziazmo nepirkti. Kai papasakojau vyrui, sako busi durna, jei pirksi, gi paciu mandagi potekste "nenori-nepirk"...
Akropoly batus uz 360lt pirkau, dvi pardavejos aplink kojas sokinejo, vaika gyre, is kailio neresi(matyt nuo apyvartos komisinius gauna). O cia matos, kad klientu nereikia. Nereikia to lipsnumo, ir sypseneliu nereikia, reikia tik informacijos, o ne varinejimo pasiziurek ten, pasiziurek sen. Mano galva, jei jau uzsakymu zavalom ir nespeji suktis, tai sakyk, kad siuo metu uzsakymu nepriimam arba, kad terminas 13 sav, o ne zadetosios 7, kurios gal pries metus buvo. O ne tokiu atsainumu klientus atsimetinek, kad paskui bloga zinia skleistu...
O del pinigu, minejo, kad jei rankine reikia siusti, noretu visu pinigu is karto, bet sutiko ir su avansu. Cia pliusas, nes sumoket 700lt ir laukt virs termino dar kelias savaites tai ...
Realiai terminas tikrai nesveikai ilgas. Sakykit ka norit, tashiu gerbejos, bet vasara prekes ziemai perku tik per sale, nes kainos geros. O cia.... Leisti sau veluoti vos ne menesi virsaus? Kokia kompensacija uz tai? Kiek cia merginos raso, tai pacios net nesivargina pranesti, turi pati lyst i akis, ieskot ir klausinet
be kita ko, merginos labai gudrios. Jos gi ir neraso, kad terminas 7 savaites, o prideda zenkliuka ~ "apie", tik turbut nei viena nepagalvojam, kad tas ~ gali dar antra tiek laukimo dadet, o ne 3-4 dienas. Antras gudrumas, tai del rankines grazinimo. Nors ir renkiesi ju sukurta modeli, nieko nekeiti, bet grazint ar pasikeist i kita vistiek negalesi, nes pati pasirenki pamusala ir uztrauktuko spalva
Nieko sau individualus uzsakymas.
p.s. Pabreziu, kad bendravimas tikrai mandagus ir greitas. Bet labai saltas ir visiskai neikvepiantis pirkti. Cia panasiai, kaip su troliais ir pasikeitusiais ju savininkais, bei poziuri i klienta. Rankine uz 700lt musu visuomenej yra pakankamai prabangos preke, tad ir bendravimas kiek malonesnis turetu buti.
p.p.s. velavo man Flaxkidas siuntini issiusti, tai sekanciam apsipirkimui 20% dave. O del bendravimo net nera ko lyginti. Kaip diena ir naktis.