Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

QUOTE(Rittule @ 2014 06 29, 21:05)
ryt prasidės 13-ta savaitė biggrin.gif

blink.gif Jus rimtai?

Na man tik 5 savaite prasidejo, LT busiu lygiai 10savaiciu suejus, ka reiks daryt, jei jos dar nebus???? doh.gif
Atsakyti
Tokiais tempais didejant siuvimo terminui tuoj tashes laukimas truks kaip ir nestumas 40savaiciu lotuliukas.gif toks ispudis kad kinijoj siuva lotuliukas.gif
Atsakyti
man jau 7 sav. praejo, mandagiai uzklausiau biggrin.gif kada bus, tai dar pora savaiciu reik laukti, nes veluoja odu siunta doh.gif Geguzes 12 uzsakiau smile.gif
Atsakyti
Žadėjau ir įkeliu savo tashe's foto. Nešiota 9 mėnesius beveik kasdien. Priežiūrai didelio dėmesio neskirta.

Tashe pakabinta

user posted image
user posted image

Tashe ant kėdės
user posted image
Atsakyti
Jearmaine, visai nieko dar atrodo smile.gif Maniske baisesne biggrin.gif Pas mane kampuciai nulinke buna, kai nesu... apie padeta nekalbu jau smile.gif
Atsakyti
„Visai nieko“ ? unsure.gif O tai kaip tada atrodo blogesnis variantas?
Nuotraukose defektai turi tendenciją išryškėti. Bet oda vis tiek negražiai nusidėvėjusi, o rankinės nešiojimo laikas dar „netraukia“ net metų.
Tik formą tai gražiai laiko.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2014 06 30, 08:50)
Tokiais tempais didejant siuvimo terminui tuoj tashes laukimas truks kaip ir nestumas 40savaiciu  lotuliukas.gif toks ispudis kad kinijoj siuva  lotuliukas.gif

Kinijoj ir siuva. cool.gif
Atsakyti
Nuotraukose, kur be blico, tai nelabai atrodo.. uz tokia kaina tikrai daug geresnes kokybes tikeciausi. Mano neodine, kuria tampau cirs 2 metu, atrodo graziau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 07 02, 11:09)
Kinijoj ir siuva. cool.gif

Rimtai? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2014 07 02, 08:46)
Žadėjau ir įkeliu savo tashe's foto. Nešiota 9 mėnesius beveik kasdien. Priežiūrai didelio dėmesio neskirta.

Na nekažką atrodo... unsure.gif
Atsakyti
O Man jearmaines rankines labai normaliai atrodo ax.gif

Nesubliuskus (ko as labiausiai bijau) Kad rankenos pasitryne tai nenuostabu, juk jos ir turetu apsitrinti.

Cia nubukas kaip suprantu?
Atsakyti
Nu ka, baisiai neatrodo, bet verta ji man nu maximum 400lt ax.gif Nes tikrai galetu geriau atrodyt, labai jau greit gerokai apsidevi g.gif
Atsakyti