O as nebezinau ka daryti, jei tas nubukas nesiojant dar patamseja, bijau, kad chocolate nubuk bus per tamsi. Pasirodo istikruju norejau sios, bet sake nebeturi tokios odos ir nebetures
Labai butu idomu pamatyti jearmaine rankine, kaip atrodo siai dienai Gal atsilieps.
QUOTE(lindrukas @ 2014 06 19, 14:12)
Ai uzsisakiau Jei neveluos liepos pabaigot tureciau gaut
O kažin ar būna kam nevėluoja aš jau laukiu 10 savaičių, bet dar neklibinu. Pačiai net įdomus tas procesas, kai praneš
QUOTE(Rittule @ 2014 06 20, 06:52)
O kažin ar būna kam nevėluoja aš jau laukiu 10 savaičių, bet dar neklibinu. Pačiai net įdomus tas procesas, kai praneš
As sakiau kad man reikia tiksliai kiek max gali uztrukt, tai sake iki 10savaiciu (jei veluos odos) Na idomiai man irgi ten su tais odu velavimais
Na as daugiau ir neturesiu galimybes laukt, tai 9 -tai savaites prasidejus pradesiu visais varpais skambint
O Jus neklibinsit?
Oho, kokie terminai
Na taip terminai tai jooo
Bet baisiai norejau lietuviskos tases O ir dizainai patinka...
Svarbu tik kad gerai nesiotusi
Bet baisiai norejau lietuviskos tases O ir dizainai patinka...
Svarbu tik kad gerai nesiotusi
QUOTE(Rittule @ 2014 06 20, 08:52)
nevelavo tik tuomet, kaip pradėjop veiklą, pirmas savo tašes gavau lygiai po 4 savaičių, paskui terminai pailgėjo iki 7-8 savaičių , o dabar matau dar ilgiau
https://www.facebook.../...e=1 neatleidziu,
As kaip tik snd rasiau del sios rankines,butent irgi tokios noriu,nieko nesake,kad neturi tokios odos
As kaip tik snd rasiau del sios rankines,butent irgi tokios noriu,nieko nesake,kad neturi tokios odos
QUOTE(nekrioša @ 2014 06 23, 19:05)
https://www.facebook.../...e=1 neatleidziu,
Nu idomiai, jei jums sutiks pasiut is tokios odos, nes man pareiske, kad tokios odos neturi ir net nebetures.
Informuokit, kaip toliau bus
QUOTE(neatleidziu @ 2014 06 23, 21:34)
Nu idomiai, jei jums sutiks pasiut is tokios odos, nes man pareiske, kad tokios odos neturi ir net nebetures.
Deja,tokios odos neturi ,pasiule tamsiai ruda nabuka ale vintazine oda.rytoj vaziuoju i salona tai vietoje apziuresiu ir issirinksiu odyte bei modeli,apsisarvuosiu kantrybe ir lauksiu kol pasius
QUOTE(nekrioša @ 2014 06 26, 22:02)
Deja,tokios odos neturi ,pasiule tamsiai ruda nabuka ale vintazine oda.rytoj vaziuoju i salona tai vietoje apziuresiu ir issirinksiu odyte bei modeli,apsisarvuosiu kantrybe ir lauksiu kol pasius
Jum gerai, kad nors galit i vieta nuvaziuot.
QUOTE(neatleidziu @ 2014 06 26, 23:23)
Jum gerai, kad nors galit i vieta nuvaziuot.
Pabijojau internetu rinktis,visgi suma nemaza nenorėčiau,kad guletu spintoj nenesiojama
QUOTE(lindrukas @ 2014 06 20, 12:09)
As sakiau kad man reikia tiksliai kiek max gali uztrukt, tai sake iki 10savaiciu (jei veluos odos) Na idomiai man irgi ten su tais odu velavimais
Na as daugiau ir neturesiu galimybes laukt, tai 9 -tai savaites prasidejus pradesiu visais varpais skambint
O Jus neklibinsit?
O Jus neklibinsit?
ryt prasidės 13-ta savaitė