lindrukas,
Juridiškai ir realiai turite tik vieną teisę, jeigu vėluoja. Ta teisė yra reikalauti, kad grąžintų avansinį mokėjimą.
Rašytinės pirkimo-pardavimo sutarties jie nesudaro.
QUOTE(lindrukas @ 2014 05 31, 14:24)
O kaip jus rankine kaip supratau vis dar patenkinta?
Aš tai patenkinta ir viskas su ja tvarkoje, atrodo kaip nauja bet maniškę nelabai išeina su kitom lygint, nes ji mažutė (Small Crime)
O spalva, kaip minėjau, ne visai kaip pas juos foto, skiriasi. Ir pradžioje norėjau nubuko odos, bet kai pamačiau, kad trinasi, braižosi, tai apsigalvojau
QUOTE(lindrukas @ 2014 05 31, 12:15)
Dar del spalvu tai visai susibalamutinau Ta pati cocoa at triju skirtingu rankiniu kaip skirtinga spalva atrodo. Vienoj fotkej grynai balintos kakavos (vos vos rozini atspalvi nesanti) Na pvz ant Milk sitoj fotkej tai man si spalva tobula
atspalviai daug priklauso nuo nuotraukos apdirbimo, nuo sviesos fotkinant, galu gale nuo jusu kompiuterio spalvu suderinimo ir t.t. Jos siuncia palete, ten realiau matos spalvos.
Maniske Take money and run pagrindas minkstos odos, nesioju virs metu, tai sudribus, kampuciai pasitryne, oda pasibraizius - zodziu, visa puokste bet nesioju ir nesuku galvos, kol geriau neturiu.
Dar turiu sviesia Small Crime, nesiota apie pora menesiu, pasidaze I velvetines melynas kelnes ta sviesi oda...
QUOTE(Pukė @ 2014 06 01, 11:13)
Dar turiu sviesia Small Crime, nesiota apie pora menesiu, pasidaze I velvetines melynas kelnes ta sviesi oda...
Gal jau bandei kažkuo valyti?
Aš kitą (ne tashe tashe) šviesią odinę rankinę, kuri pasidažė į džinsus, tiesiog su muiluotu skudurėliu nuvaliau kuo puikiausiai
QUOTE(Snobė @ 2014 05 31, 14:38)
lindrukas,
Juridiškai ir realiai turite tik vieną teisę, jeigu vėluoja. Ta teisė yra reikalauti, kad grąžintų avansinį mokėjimą.
Elektroninis laiskas gali but traktuojamas kaip legali pirkimo-pardavimo sutartis
QUOTE(raudoni bateliai @ 2014 05 31, 17:57)
Aš tai patenkinta ir viskas su ja tvarkoje, atrodo kaip nauja bet maniškę nelabai išeina su kitom lygint, nes ji mažutė (Small Crime)
O spalva, kaip minėjau, ne visai kaip pas juos foto, skiriasi. Ir pradžioje norėjau nubuko odos, bet kai pamačiau, kad trinasi, braižosi, tai apsigalvojau
O man nubukas visai net patinka (iki tam tikro lygio) Bijau tokio, kuris negraziai nusideves
QUOTE(Pukė @ 2014 06 01, 08:13)
atspalviai daug priklauso nuo nuotraukos apdirbimo, nuo sviesos fotkinant, galu gale nuo jusu kompiuterio spalvu suderinimo ir t.t. Jos siuncia palete, ten realiau matos spalvos.
Maniske Take money and run pagrindas minkstos odos, nesioju virs metu, tai sudribus, kampuciai pasitryne, oda pasibraizius - zodziu, visa puokste bet nesioju ir nesuku galvos, kol geriau neturiu.
Del situ skirtingu atspalviu sake, kad skirtingu siuntu odos, todel atspalviai net ir realybej skiriasi.
Ai nusprendziau, pirksiu Jau beveik viska susiderinom. Apie odu velavima is kart pranese, kad pagaminimo terminas min 7 savaites (o gali ir ilgiau but)
Nera is papigiu tos rankines, bet as vistiek uz mazesne kaina sau patinkancios nerandu
O cia dar lietuviu gamintoju, eisiu issisiepus
QUOTE(lindrukas @ 2014 06 03, 01:45)
Nera is papigiu tos rankines, bet as vistiek uz mazesne kaina sau patinkancios nerandu
as, nors ir prirasiau, kad nusidevejo, pirkciau ir trecia tashe tashe, tik rinkciaus standesnes odos si karta... nes maniskes ir nauja buvo minksta odyte, spalva patiko ir dar pliusas "I tema" Rankenos - labai labai tvirtos buna, kad is parduotuves pareinu prisikisus pilna tashe ir nieko
su muilu nevaliau, dar "nepriejau" prie vasarines tashytes
QUOTE(raudoni bateliai @ 2014 06 01, 10:56)
Gal jau bandei kažkuo valyti?
Aš kitą (ne tashe tashe) šviesią odinę rankinę, kuri pasidažė į džinsus, tiesiog su muiluotu skudurėliu nuvaliau kuo puikiausiai
O jei su paprastu muiliuku neina, tai su ūkiniu puikiai išsivalo! Mano tashe tashe kaip nauja! kolkas labai patenkinta ja
QUOTE(lindrukas @ 2014 06 03, 00:45)
Elektroninis laiskas gali but traktuojamas kaip legali pirkimo-pardavimo sutartis
Ir ką tame laiške jūs aptariate? Nustatote pirkėjo teises? Susitariate dėl netesybų (baudų, delspinigių) sutartinių įsipareigojimų įvykdymo uždelsimo atveju? Kokias teises įgyjate, kai užsakote el. laišku?
Galiu atsakyti. Turite tokią pačią teisę, kaip ir susitardama telefonu: reikalauti, kad grąžintų avansinį mokėjimą.
QUOTE(jearmaine @ 2013 09 04, 13:49)
Aš žmogus nefotografuojantis, bet padariau porą nuotraukų mobiliaku O ta pilkoji, tai gal Paris, Texas
Uzsisakineju ir as tokia rankine, bet labai neramu del to nubuko, nes pinigai tai nemazi.
Gal atsilieptu tos, kurios turi butent nubuko odos rankine, kaip devisi?
Beje, galiu pasidalint naujausia kaina.
Milk rankines kaina 650 Lt.
Milk rankine su inkaru 700 Lt.
Brangus tas inkaras, bet vistiek ji pasirinkau
Milk rankines kaina 650 Lt.
Milk rankine su inkaru 700 Lt.
Brangus tas inkaras, bet vistiek ji pasirinkau
Tokia ruda ir tokios formos ir butu mano trecioji tik rinkciaus standzia oda.
Mano some like it hot 650 (cia su perskyrimu) Be perskyrimo 600lt.
Ai uzsisakiau Jei neveluos liepos pabaigot tureciau gaut
Del nubuko, tai kam patinka tas sendintas efektas truputi panesiojus tam tiks...
Ai uzsisakiau Jei neveluos liepos pabaigot tureciau gaut
Del nubuko, tai kam patinka tas sendintas efektas truputi panesiojus tam tiks...