QUOTE(je t'aime @ 2014 05 05, 15:06)
ech, jau daugiau nei septynias savaites laukiu tashės, parašiau prieš keletą dienų emeilą ir pasiteiravau, kada bus, taip ir neatrašė nežinau, čia laukt toliau kol teiksis atrašyti, ar rašyt dar vieną emeilą? aš suprantu, kad turi jos tų užsakymų, bet pervedus visą sumą iš karto, jau kaip ir norėtųsi, kad užklausus elementariai praneštų, kad yra taip ir taip, todėl vėluos, o ne dingtų kaip į vandenį.
Ar jau sulaukei savo svajonės?
QUOTE(Snobė @ [
2014 05 06[/B], 14:14]
Aš tokios situacijos netoleruočiau.
Mano užsakytos rankinės terminas taip pat eina į pabaigą. Visko gali nutikti, gali, pavyzdžiui, odos tiekėjai vėluoti su pristatymais, tačiau į el. laišką elementarus etiketas reikalauja atsakyti per 24 valandas, jeigu laiško siuntėjas negauna automatinio atsakymo, kad, tarkime, asmuo išvykęs ir atsakys į laišką tą ir tą dieną.
Jeigu rankinę pagaminti vėluos, aš protingą terminą palauksiu, tačiau, jeigu neatsakys į laišką, rankinės atsisakysiu, nors ir bus truputį gaila.
Aš tokios situacijos netoleruočiau.
Mano užsakytos rankinės terminas taip pat eina į pabaigą. Visko gali nutikti, gali, pavyzdžiui, odos tiekėjai vėluoti su pristatymais, tačiau į el. laišką elementarus etiketas reikalauja atsakyti per 24 valandas, jeigu laiško siuntėjas negauna automatinio atsakymo, kad, tarkime, asmuo išvykęs ir atsakys į laišką tą ir tą dieną.
Jeigu rankinę pagaminti vėluos, aš protingą terminą palauksiu, tačiau, jeigu neatsakys į laišką, rankinės atsisakysiu, nors ir bus truputį gaila.
Paryškinau. Be to, čia kaip matai ne vien tavo atvejis, yra ir kitų laukiančių. Taip kad čia net gi tendencija. O ką tai sako? Jau rašiau ankstesniuose komentaruose.
Snobe, čia nereikia įsižeisti dėl to, kad panorau tave papurtyti, draugiškai forumietiškai ir be pykčio, kad atsitokėtum ir šiek tiek atkakliau veiktum. Bet jei tau patinka, kaip ir rašiau, tai vadinasi patinka. O jiems to ir tereikia, kad kantriai lauktų savo "svajonės". Ar iki šiol nematai to paprasto ir primityvaus prekiavimo - gudravimo modelio? Kvailina. Ir tau tai šiek tiek nepatinka (nors rašei, kad netoleruotum, bet toleruoji), bet dar labiau nepatinka ne pats kvailinimo faktas, o tai, kad tau tai parašiau, kas akivaizdu. Ir kvailina ne tave vieną.
Aš visažinė ta linkme, kad skaitau kas parašyta, kas vyksta, kažkaip norisi jus paskatinti veikti, nes matau nesąžiningos prekybos ir verslavimo pavyzdį. Jei manote, kad "tašė" vienintelė žaidžia, tai apsirinkate, tai įprastas reiškinys, su kuriuo arba nesusidūrėte, arba negalite patikėti, kad taip galima elgtis. Ir kad tikrai netoleruočiau tokių dalykų, bet ne forume ir ne su teoriniu pasvarstymu "tarp mūsų mergaičių", o faktiškai ir praktiškai, realiai domėčiausi, kur gi ta manoji "svajonė". Ne emeilais, į kuriuos kaip matai ne visiems operatyviai atsako, o net jei atsako, tai pučia muilo burbulus, o gyvai, tet a tet, ir dar pasitelkčiau kitas priemones, jei kiltų kažkokių nesusikalbėjimų. Jei gyvenime taip tektų kas kart žaisti su tokiom "tašėm", būtų labai daug problemų. O jūs, kaip matau, laukiate ir toliau. Ir lauksite. Nes... (žr. ankstesni komentarai)
Be to, pagalvokite, kiek yra tokių kaip jūs, tik čia nerašančių ar neparašiusių, nes (ne visos pirkėjos tupi SM) ne visos nori prisipažinti, kad jas išdūrė ar laukė tiek, kad po to nebenorėjo nieko, tik gauti ilgai lauką ir dingti, ir daugiau - niekada, nes atsikando.