Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

QUOTE(je t'aime @ 2014 05 05, 15:06)
ech, jau daugiau nei septynias savaites laukiu tashės, parašiau prieš keletą dienų emeilą ir pasiteiravau, kada bus, taip ir neatrašė  biggrin.gif  doh.gif nežinau, čia laukt toliau kol teiksis atrašyti, ar rašyt dar vieną emeilą?  g.gif aš suprantu, kad turi jos tų užsakymų, bet pervedus visą sumą iš karto, jau kaip ir norėtųsi, kad užklausus elementariai praneštų, kad yra taip ir taip, todėl vėluos, o ne dingtų kaip į vandenį.

Ar jau sulaukei savo svajonės? 4u.gif

QUOTE(Snobė @ [cool.gif
2014 05 06[/B], 14:14]
Aš tokios situacijos netoleruočiau.
Mano užsakytos rankinės terminas taip pat eina į pabaigą. Visko gali nutikti, gali, pavyzdžiui, odos tiekėjai vėluoti su pristatymais, tačiau į el. laišką elementarus etiketas reikalauja atsakyti per 24 valandas, jeigu laiško siuntėjas negauna automatinio atsakymo, kad, tarkime, asmuo išvykęs ir atsakys į laišką tą ir tą dieną.
Jeigu rankinę pagaminti vėluos, aš protingą terminą palauksiu, tačiau, jeigu neatsakys į laišką, rankinės atsisakysiu, nors ir bus truputį gaila.

Paryškinau. Be to, čia kaip matai ne vien tavo atvejis, yra ir kitų laukiančių. Taip kad čia net gi tendencija. O ką tai sako? Jau rašiau ankstesniuose komentaruose.

Snobe, čia nereikia įsižeisti dėl to, kad panorau tave papurtyti, draugiškai forumietiškai ir be pykčio, kad atsitokėtum ir šiek tiek atkakliau veiktum. Bet jei tau patinka, kaip ir rašiau, tai vadinasi patinka. O jiems to ir tereikia, kad kantriai lauktų savo "svajonės". wub.gif nestuke.gif Ar iki šiol nematai to paprasto ir primityvaus prekiavimo - gudravimo modelio? Kvailina. Ir tau tai šiek tiek nepatinka (nors rašei, kad netoleruotum, bet toleruoji), bet dar labiau nepatinka ne pats kvailinimo faktas, o tai, kad tau tai parašiau, kas akivaizdu. Ir kvailina ne tave vieną.

visažinė ta linkme, kad skaitau kas parašyta, kas vyksta, kažkaip norisi jus paskatinti veikti, nes matau nesąžiningos prekybos ir verslavimo pavyzdį. Jei manote, kad "tašė" vienintelė žaidžia, tai apsirinkate, tai įprastas reiškinys, su kuriuo arba nesusidūrėte, arba negalite patikėti, kad taip galima elgtis. Ir kad tikrai netoleruočiau tokių dalykų, bet ne forume ir ne su teoriniu pasvarstymu "tarp mūsų mergaičių", o faktiškai ir praktiškai, realiai domėčiausi, kur gi ta manoji "svajonė". Ne emeilais, į kuriuos kaip matai ne visiems operatyviai atsako, o net jei atsako, tai pučia muilo burbulus, o gyvai, tet a tet, ir dar pasitelkčiau kitas priemones, jei kiltų kažkokių nesusikalbėjimų. Jei gyvenime taip tektų kas kart žaisti su tokiom "tašėm", būtų labai daug problemų. O jūs, kaip matau, laukiate ir toliau. Ir lauksite. Nes... (žr. ankstesni komentarai) 4u.gif

Be to, pagalvokite, kiek yra tokių kaip jūs, tik čia nerašančių ar neparašiusių, nes (ne visos pirkėjos tupi SM) ne visos nori prisipažinti, kad jas išdūrė ar laukė tiek, kad po to nebenorėjo nieko, tik gauti ilgai lauką ir dingti, ir daugiau - niekada, nes atsikando.
Atsakyti
Subjektyvi, matote, su manimi bendravo, neignoravo, labai operatyviai ir mandagiai. Todėl sutikau palaukti tas dvi savaites. Šiandien jau galėjau pasiimti.
Netoleruočiau ignoravimo, delsimo atsakyti, netoleruočiau nemandagaus tono. Mano atveju to nebuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snobė: 29 gegužės 2014 - 18:34
Bet rezultate - trys papildomos laukimo savaitės. Jei atsiimti sutrukdė tik asmeninės priežastys, tai taip, bet jei ne, tai jau keturios savaitės priedo. Bet kokiu atveju linkiu kokybiškos "svajonės". smile.gif
Atsakyti
Atsiimti sutrukdė tai, kad aš ne Lietuvoje dabar. Taip, planavau savo gegužės-birželio garderobą su teisėtu lūkesčiu, kad rankinė tikrai bus. Bet, kai taip operatyviai ir gražiai paprašė palaukti, na ok, palauksiu, man nieko nuo to neskauda.
Buvau laiku informuota, bendravimas sklandus, viskas gerai. Kokybė, tikiuosi, nenuvils, o jeigu nuvils, tai jau bus antroji "jurgitos" tema. Nors, sprendžiant iš pardavėjo bendravimo, tokio akibrokšto nesitikėčiau. Vienintelis nepatogumas iš mano pusės - dviem savaitėm ilgesnis terminas. Tai tikrai nedarysiu iš musės dramblio.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 05 29, 16:33)
Ar jau sulaukei savo svajonės? 4u.gif

svajonės laugh.gif

sulaukiau. vienintelis minusas - jeigu tašė potuštė, nelaiko formos. pats modelis man labai mielas ir gražus. pasiūta gerai ir kokybiškai, tik drįstu abejoti metalinių dalių patvarumu.
Atsakyti
Aš turiu 5 tashe tashe. Pradžioje man jos labai patiko, tik kad gaminimo terminas užtrukdavo iki 7 savaičių. Kai kurios nešiojant nenusidevi, atrodo labai gerai, tačiau kitos labai braižosi, matyt ne visų vienoda odos kokybė. Daugiau nepirksiu, nes man nepatinka ilgai laukti gaminio, plius aptarnavimas tikrai atsainus, galima ir kitų gražių rankinių rasti.
Atsakyti
Itariu, kad ir man reikia smile.gif

Noriu paklaust merginu turinciu Tashe ilga laika, nes komentarai tai tokie maisyti, vienoms viskas OK, kokybe nesiskundzia, o kitos labai nusivylusios g.gif . Ypatingai domina nubukas... Jearmaine kaip jusu Milk po metu? Ir kaip odyte atrodo? Tiuriu as pora batu nubukiniu, tai vieni kaip nauji net ir po 1.5metu, o kiti labai apdauzyti ir nezinau ar butent rankine man taip nudrozta patiktu (nors batus dar labiau pamilau vien del to tokio "sendinto" efekto)

Visas temas perskaiciau, o "some like it hot" nei kainos neradau, nei fotkiu (asmeniniu). Gal kuri esat pirkusi?
Patinka standzios storos odos, nesubliuskusios (kad butu negeda ir pustuste nestis)

Labai gaila, bet neturiu galimybes pati nuvaziuot ir gyvai odu pavyzdeliu, pamusalu, galu gale ir paciu rankiniu apziuret verysad.gif Tai itariu email'ais viska reiks susiderint...

Dar del spalvu tai visai susibalamutinau doh.gif Ta pati cocoa at triju skirtingu rankiniu kaip skirtinga spalva atrodo. Vienoj fotkej grynai balintos kakavos (vos vos rozini atspalvi nesanti) Na pvz ant Milk sitoj fotkej tai man si spalva tobula wub.gif
user posted image

Sita irgi patinka, bet atrodo, kaip dvi skirtingos spalvos man cia

user posted image

Na o cia tai jinai grynai pilka g.gif
user posted image

Ar jie atsiuncia odu, pamusalu spalvu paletes? (berods raset, kad siunte, bet tikslinuos) Ir ar spalvos paletej atitinka tikrasiais?

Ir dar del tu gaminimo terminu g.gif Niekaip nesuprantu as... As tarkim jei kelionei (kaip Snobe) rankine sakaus ir visa garderoba prie to derinu, na pvz as gyvenu ne lt (10val man skrydis tarkim)ir savo kelione planuoju, kad itraukt ir rankines pasiemima? Ir jei man pasake 7 savaites tai ir tikiuosi ja po septyniu savaiciu gaut.
Ar yra kokie teises aktai del sutarties terminu nesilaikymo? Na tarkim, man toks pasiulymas, nenori nebelauk, pinigus grazinsim netinka schmoll.gif Visu pirma rankines per daug noriu (o galejau kita pries 7 savaites nusipirt) O dar priedo jei kelione aplink visa ta reikala planuota?
Kazkaip man atrodo, lietuviu gamintojai "dizaineriai" is savo klientu tyciojasi verysad.gif Jei zinai kad neprasisuksi su 7 savaitem, tai but konkretus tai sakyk pries leisdama klientei uzsakyma padaryt, kad uztruks 10 savaiciu, tai ir pykciu nusivylimu poto nebus, nes klientas turi pasirinkimo galimybe pries uzsakydamas... Zinau kad visko atsitinka, bet sita tema skaitydama supratau, kad visoms paskutinems pirkejoms tai buvo.

Nezinau, tiek svarscius ar pirkti ar ne rankine dar nesu biggrin.gif (aisku jei jos kaina proto ir mano kisenes ribose)

Grazus man ju modeliai, bet... isbaigtumo dar truputeli truksta blush2.gif Na is kokiu 3 ju modeliu sau tobula susirinkciau wub.gif Na bet tai jau nebebutu tashes tashes rankine tongue.gif

Bet mane vistiek jos traukia kaip magnetas doh.gif Perdaug neatbaido nei nusiskundimai del greito susidevejimo, nei zaidimas su klientais ir terminu nesilaikymas, nei kaina (kuri pasiskaicius komentarus neadekvati gaminio kokybei)

Jorky dar paklausiu, tai kaip cia visas 5 kai nusipirkot patiko (itariu, kad ne vienu kartu jas pirkot?) O dabar jau nepatinka? Juk jei penkiu islauket ir po pirmos ne tik antra, bet ir trecia, ketvirta, penkta saketes?

Ot ir prirasiau doh.gif
Atsakyti
turiu sia dvejus metus. bet nesioju tik siltuoju sezonu. siaip grazi, man patinka. tik jos kampai nulinksta, jei prikrauta mazai, nera standi. odyte minksta, tad kampai pasųtryne, nedaug, bet dabar imciau tvirtesnes odos, ir siaip, ji tokua lepesne, kita turima juoda tvirtesne tikrai atrodo:) tik as emiau dvieju spalvu (rankenas ir logotipa taip pat geltonos spalvos). dabar einamiausia mano rankine, galima ir rankoj nest ir per peti persimest, neipareigojanti, prie visko tinkanti:)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2014 05 31, 12:15)
Jearmaine kaip jusu Milk po metu? Ir kaip odyte atrodo? Tiuriu as pora batu nubukiniu, tai vieni kaip nauji net ir po 1.5metu, o kiti labai apdauzyti ir nezinau ar butent rankine man taip nudrozta patiktu (nors batus dar labiau pamilau vien del to tokio "sendinto" efekto)

Metai dar nepraėjo, rugsėjį bus smile.gif rankinė tikrai pasikeitė, tik nežinau, ar man tai atgrasu.
Nubuko oda labai tvirta, stora, niekur neapsitrynė taip, kad atrodydytu, kad nudėvėta. Pasikeitė odos faktūra - nubukas tapo apšflifuofas, slidesnis tose vietose, kurios gauna daugiausia trinties. Taip pat rankinė ir suminkštėjo bei sukrito. Yra keli odos įbrėžimai, bet ant tamsios odos nubuko jie neatrodo prastai. Manau, kad yra galimybė, kad jie dar pasitrins ir oda suvienodės, nes tie pasibraižymai sumažėja impregnavus tashe. Deja, tai darau retai, apskritai nelabai ja prižiūriu, šviesus pamušalas kažkiek pasitepė, o jį valyti sunku. Buvo man rankinėj kažkada išbėgęs pienas, tai išvis nežinojau ka daryt doh.gif kažkiek skalbiau vos ne rankomis, bet dugne, kur tas pienas buvo subėgęs, išdžiūvus liko tam tikri standumai biggrin.gif

Dar pastebėjimas - Milk man šiek tiek per didelė. Ji labau tinkama savaitgalio kelionėms, nes yra labai talpi. Nešioju kasdien ir į darba, nes kitos neturiu, bet savaitgaliu išėjimams tai neturiu ka į ja dėt.

Pabandysiu padaryti bent telefonines nuotraukas, nes būtu įdomus komentarai temoje, kaip išilaikius rankinė po beveik kasdienio nešiojimo daugiau nei pusę metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 31 gegužės 2014 - 12:28
lindrukai, o Tu dar nesiteiravai pačių gamintojų dėl terminų ir kainų? Kai aš užsisakinėjau, dar klausiau ar gali nutikti taip, kad vėluos, bet pasakė, kad taip nebus. Ir iš tiesų ne vėlavo, net keletu dienų anksčiau pagamino g.gif Bet tai buvo prieš metus. Kažkas minėjo, kad prisiskaičius apie vėlavimus parašė gamintojoms, jog reikės rankinės tam tikrai progai ir jokiu būdu ne vėliau, tai irgi pagamino laiku. Gal reiktų iš karto įspėti, kad esi ne LT ir t.t.?
Šiaip manau, kad labai verta apžiūrėti tiek odų pavyzdžius, tiek pačias rankines gyvai, gaila, kad neįmanoma ax.gif Nes mano požiūris po gyvos apžiūros pasikeitė gana stipriai. Pakeičiau iš pradžių norėtą odą kita. Mano rankinės spalva ganėtinai skiriasi nuo jų internetinės foto. Taip pat daugelis rankinių gyvai pasirodė man per didelės, ne visos laikančios formą ax.gif

miaaau rašė, kad turi Some Like it Hot va su tokiu pamušalu, gal į AŽ plačiau užklausk mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 31 gegužės 2014 - 13:06
Labai aciu uz komentarus aciuks.gif
Prie to paciu dar klausimu pazersiu smile.gif

Kavamale o jusu butent cocoa pagrindine spalva yra vienos is rankiniu?
Ar jinai atitinka spalva sioje nuotraukoje?
As tases jau noriu rudeniui pavasariui (ateinanciam) Tai si spalva man atrodo ideali (na nei per sviesi nei per tamsi tokia)

QUOTE(jearmaine @ 2014 05 31, 10:27)
Taip pat rankinė ir suminkštėjo bei sukrito.

Vat sito as labiausiai ir bijau verysad.gif Na nepatinka man subliuskusios beformes neprokur...
Tas nubuko pasitrynimas manes ir nebaugina, bet jei po nepilnu metu praras forma tai labai nusivilsiu.
O kaip jusu akims tas pakritimas? Tik gavus jusu tashe nauja nuotraukose (jusu asmeninese) puiki.

QUOTE(jearmaine @ 2014 05 31, 10:27)
Dar pastebėjimas - Milk man šiek tiek per didelė. Ji labau tinkama savaitgalio kelionėms, nes yra labai talpi. Nešioju kasdien ir į darba, nes kitos neturiu, bet savaitgaliu išėjimams tai neturiu ka į ja dėt.

Pabandysiu padaryti bent telefonines nuotraukas, nes būtu įdomus komentarai temoje, kaip išilaikius rankinė po beveik kasdienio nešiojimo daugiau nei pusę metu.

Man jusu Milk tai tobula (beveik biggrin.gif ) rankine saltajam sezonui.

Lyginau su savo turimu rankiniu dydziais tai +-Milk'o dydis. Na bet dabar as ties some like it hot ar strictly business uzsiciklinus smile.gif Noriu dalykiskos, bet i some like it hot galima daugiau spalvu inest (ir vien del to blyno prie rankenu biggrin.gif )

Labaaaaai butu idomu dabartines fotkes pamatyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2014 05 31, 11:05)
lindrukai, o Tu dar nesiteiravai pačių gamintojų dėl terminų ir kainų?

As jau emaila turiu pasirasius draftuose joms biggrin.gif Na bet pirma (kaip ir daugeli pirkiniu) SM issityrineju kas ir kaip pries issiusdama...

Del paciupinejimo tai jooo... Dar simtu procentu neapsisprendziau ar dabar sakytis, ar vaziuot ir pirma apsiziurinet. Bet reikalas yra tas, kad LT tik vasaros pabaigoj tesilankysiu ax.gif Tai tuom paciu manau butu neblogai ir tashe pasiimt biggrin.gif Na o dar Vilniui nei artimuju nei pazistamu ner (o is Siaures Lietuvos vos ne 400km i Vilniu vaziuot atbaido) Na neatbaidytu, jei nuvaziuoju ir pasiimu ja, bet dar priedo ir +7sav. laukt kol pagamins o iki manes kol atkeliaus, tai dar +savaite min. Tai ant kaledu ir tureciau tada biggrin.gif Vajetau juokas per asaras, kaip kudikio reikia islaukt biggrin.gif

O kaip jus rankine kaip supratau vis dar patenkinta?

Atsakyti