Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

Labai astriai Subjektyvi, na bet tikra tiesa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2014 05 23, 17:26)
Labai astriai Subjektyvi, na bet tikra tiesa  ax.gif

drinks_cheers.gif nors to aštrumo nematau, tiesiog konkrečiai, tiesiai šviesiai ax.gif

Man keista, kai prisiskaičiusios šudovų atsiliepimų apie tas tašes vistiek perka už nemažus pinigėlius ir paskui skundžiasi.. nu juk žinojot ką perkat smile.gif Nejau galvojat, kad "jau man tai pasiseks" biggrin.gif

Aš turiu Pelėdą, kokybe nenusivyliau, jau nešioju tris mėnesius kasdien ir tikrai nesaugau ir nepopinu. Norėjau dar delninę nusipirkt, bet kai parašė "naują" kainą 80lt didesnę, tai apstulbau ir iš principo neperku, nors žiauriai noriu jos.. doh.gif
Atsakyti
Gaila,as moku tik i skype ideti nuotraukas---parodyciau,kaip atrodo tases kampai.
Atsakyti
QUOTE(Snobė @ 2014 05 22, 09:16)
je t'aime, puikiai jus suprantu.
Aš nežinau, ar laukti, ar ne. Esu labai pikta. O būdama pikta, greitų sprendimų stengiuosi nepriimti  biggrin.gif

Gaunasi taip, kad turiu ieškoti ir pirktis kitą rankinę kelionei. Stulbinantis nesiskaitymas su klientais, daugiau komentarų aš neturiu.

QUOTE(Snobė @ 2014 05 23, 16:30)
Subjektyvi, jūs gal susipaprastinkit savo toną?

Snobe, tamstos kantrybė ir naivumas yra perdėm, viršija bet kokias ribas. Na ne tai, kad gaila, bet dar kartą patvirtina, kad tokia kontora naudojasi tokiomis naiviomis kultūromis. Siūlau pasiskolinti mano "nepaprastą" toną ir pakratyti tą Tašę už pakarpos, kreiptis į atitinkamas instancijas. Ar jau atsiėmei pinigus? Ne. Nujaučiu, kad neatsiims nei viena sumokėjusi visą sumą (ar jūs turite proto?) iš anksto ir iki šiol laukianti ant kelmelio. Kas moka visą sumą avansu? Kas? Siūlau griežtinti toną ir pagalvoti, kodėl šita kontora taip elgiasi su naiviom pirkėjom, kurios moka avansu visą sumą ir teikiasi laukti, net jei viršijo visus limitus. Nes patogu, labai apsimoka. Susirinkti pinigus ir dingti, periodiškai nuraminant nerimaujančias, kad "tuoj tuoj". Bet jūs ir kantrios doh.gif Nuvažiuočiau ir išspardyčiau šiknas tom arogantiškom tašėm. Bet už jus to tikrai nedarysiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hartema @ 2014 05 24, 10:43)
Gaila,as moku tik i skype ideti nuotraukas---parodyciau,kaip atrodo tases kampai.

kokia peleda turite, kokios spalvos?
Atsakyti
As ne Peleda turiu--Tase--Paris Texas tabako spalvos
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 05 23, 11:47)
O prieš tai, kai skaitei apie tokius dalykus, nebuvo galimybės pagalvoti prieš perkant? Juk ne viena deklaravo apie Didelį Šūdą, bet jums yra troškimas pamatyti ir pajausti tą savo kailiu. Ir už tai brangiai sumokėti. Sadomazo malonumai. wub.gif
Aš tai matau, kad jums belaukiančioms "svajonių tašės" patinka, kai jumi Tašė daro per vieną galą, skausmingas procesas, bet patinka. Jūs visos jau seniausiai galėjote atsiimti pinigus, nesukti galvos ir nusipirkti kitas "tašes". Bet ne, jums patinka visas šitas beprotybės procesas, kad jus išdūrė ir dar išdurs, nes gausite "oda gali keistis" prekę ir po kelių mėnesių ji atrodys kaip iš konteinerio ištrauktas išmestas daiktas. Tiek skundų, o jūs dar tikite kažkokiom pasakom. Džiaugiasi kai vaikas, kad emeilą parašė su pažadėjimais "tuoj tuoj". Na taip, nuramino, kad toliau sau lauktų ir nekeltų bangų irnesakyk.gif

Snobe, tau labai patinka nemalonus aptarnavimas, patinka, kad aplink tave nešokinėtų, nesišypsotų, verčiau elgtųsi taip, lyg tu jiems skolinga ir trukdai? Tai viską su kaupu gavai, ar kažko kitko po to tikiesi iš tokios kontoros? Kaip elgiasi su pirkėjais, taip ir elgiasi toliau, labai logiška įvykių seka. Kvailina, nes toks jų stilius. Ir kvailina iki galo. Pasiimdai sau nemažus pinigus. O jūs mokate už tai, kad su jumis elgtųsi kaip su gyvuliais. doh.gif

Super cia thumbup.gif
Atsakyti
nu man is tu tasiu nei viena neliptu,o kaina tikrai nemaza 4u.gif
Atsakyti

Man ju stilius patinka--pirkciau tikrai ne viena.Problema tame,kad oda nekokybiska.
Atsakyti
Mačiau pardavinėjamą visiškai naują tashę, kurios savininkė sakėsi laukusi 13 savaičių, o gavus nepatiko doh.gif unsure.gif
Ir kaip tyčia, apie tokią rankinę galvojau, kaip apie antrą, kurią pirkčiau g.gif
Atsakyti
Subjektyvi,

Daugiau kaip prieš dvidešimt metų visi buvome "draugai piotrai ivanovičiai ivanovičiaus". Nesiūlykite man skolintis jūsų runkeliško tono tujinant visus aplinkui ir didaktiškai, lyg nuo sakyklos, diktuojant pamokslus. Jūs dar ir aiškiaregė, kuri mato, kaip "kaip mums patinka <...> procesas"?
Sakote mus "išdūrė"? Drįstu paprieštarauti: juridiškai viskas tvarkinga.

Man visada buvo staigiai atsakoma į el. laiškus.
Visada buvo išlaikomas dalykiškas, mandagus, tonas (šioje vietoje turite ko pasimokyti).
Visada buvo primenama apie teisę reikalauti, kad avansinio mokėjimo suma būtų grąžinta.
Kas jums sakė, kad sumokėjau visą rankinės kainą? Kuo remiatės teigdama, kad mano rankinė po kelių mėnesių atrodys "kaip iš konteinerio ištrauktas <...> daiktas"? Iš kur jūs žinote, kad tokiu atveju aš nesugebėsiu užtikrinti savo teisėtų interesų ir teisių?
Kas jums sakė, kad man "labai patinka nemalonus aptarnavimas"? Ar jis toks buvo?

Kas per visažinystė ir pamokslų sakymas? Čia, manot, susirinkusios vištos, kurios nesugeba pačios apginti savo interesų? Ką reiškia "kvailina"? Vietoje septynių savaičių palaukiau devynias. Visada galėjau pareikalauti grąžinti pinigus.

Nepateisinu tokio vėlavimo, bet bendravimas malonus ir labai operatyvus.
Dar labiau nepateisinu "visažinių" pamokslininkų, tokių kaip jūs, ne tu.
Kantrybė yra gera savybė, naivumo seniai nebeturiu, bet jūs susapnavote, kad už mane žinote geriau.

Tai jūs važiuokit, ir "spardykit šiknas", o aš išliksiu su savo vidine kultūra ir be jūsų nereikalingų pamokslavimų, ačiū.

Į tolesnes diskusijas ne į temą veltis neketinu.
Temoje parašiau, kad suinteresuoti žmonės žinotų, kad terminai vėluoja. Viskas. Taškas.

Čia jums pamąstymams apie jūsų, mano kuklia nuomone, neadekvatų toną. Jeigu ir sutinku su diskurso dalyvio pozicija, nebūtinai turiu toleruoti tai, kaip ta pozicija yra išsakoma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snobė: 28 gegužės 2014 - 22:55
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 05 24, 11:04)
Snobe, tamstos kantrybė ir naivumas yra perdėm, viršija bet kokias ribas. Na ne tai, kad gaila, bet dar kartą patvirtina, kad tokia kontora naudojasi tokiomis naiviomis kultūromis. Siūlau pasiskolinti mano "nepaprastą" toną ir pakratyti tą Tašę už pakarpos, kreiptis į atitinkamas instancijas. Ar jau atsiėmei pinigus? Ne. Nujaučiu, kad neatsiims nei viena sumokėjusi visą sumą (ar jūs turite proto?) iš anksto ir iki šiol laukianti ant kelmelio. Kas moka visą sumą avansu? Kas? Siūlau griežtinti toną ir pagalvoti, kodėl šita kontora taip elgiasi su naiviom pirkėjom, kurios moka avansu visą sumą ir teikiasi laukti, net jei viršijo visus limitus. Nes patogu, labai apsimoka. Susirinkti pinigus ir dingti, periodiškai nuraminant nerimaujančias, kad "tuoj tuoj". Bet jūs ir kantrios doh.gif Nuvažiuočiau ir išspardyčiau šiknas tom arogantiškom tašėm. Bet už jus to tikrai nedarysiu. 4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti