Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

Idomu,kiek tokia panesiota Tashe kainuotu?
Atsakyti
QUOTE(Hartema @ 2014 04 12, 16:14)
Idomu,kiek tokia panesiota Tashe kainuotu?

Kad nedaug kas Tashe tashe perleidžia smile.gif
Bet va galima rasti kainas
Tashe
Tashetashe
Atsakyti
Netycia darbe pas koleges pastebejau dvi tashes tashes. Paklausus kai nesiojasi abi surauke nosis. Vienos tashei pusmetis ir jau apsitrynus, kitos jau pora metu tai atrodo isvis baisiai blink.gif abi pasake kad antra karta nebepirktu. ech, sudauze visas viltis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 04 17, 07:36)
Netycia darbe pas koleges pastebejau dvi tashes tashes. Paklausus kai nesiojasi abi surauke nosis. Vienos tashei pusmetis ir jau apsitrynus, kitos jau pora metu tai atrodo isvis baisiai blink.gif abi pasake kad antra karta nebepirktu. ech, sudauze visas viltis lotuliukas.gif

na va sakiau, kad nesinesioja puikiai schmoll.gif bet ka kito nusipirkt irgi nerandu...arba bobiska arba modelis su per daug detaliu....kazkaip sunku man su rankinem unsure.gif
Atsakyti
Maniškei metai, bet nešiojasi puikiai, jokių defektų nėra. Ir nelabai aš ją saugau... Pradžioje, aišku, atidžiai žiūrėjau, bet... nemoku daiktams tarnauti, o gal tingiu biggrin.gif Net nebeimpregnuoju blush2.gif Bet maniškė mažutė, standi.
Keletą didelių, minkštesnės odos mačiau apsitrynusių, tikrai nebekaip atrodančių ax.gif
Atsakyti
As savaja ja beveik 2 metus tampau, nesaugau, bet ji neiveikiama, matos, tikrai kokybe puiki smile.gif tik blizgesnes odos detales ( rankenos pasibraize)
O va kita, kuria tik vasara nesioju, tai minkstesnes odos, todel kampai pasitryne...
Taigi, kaip pasitaikts, patarciau imti standesne, storesnes odos ir viskas bus liuks
Atsakyti
ech, jau daugiau nei septynias savaites laukiu tashės, parašiau prieš keletą dienų emeilą ir pasiteiravau, kada bus, taip ir neatrašė biggrin.gif doh.gif nežinau, čia laukt toliau kol teiksis atrašyti, ar rašyt dar vieną emeilą? g.gif aš suprantu, kad turi jos tų užsakymų, bet pervedus visą sumą iš karto, jau kaip ir norėtųsi, kad užklausus elementariai praneštų, kad yra taip ir taip, todėl vėluos, o ne dingtų kaip į vandenį.
Atsakyti
Kovo men.pasidovanojau sau Paris Texas------kokybe labai bloga.Esu nusivylusi.Noriu pasakyti-odos kokybe.
Atsakyti
QUOTE(Snobė @ 2014 03 21, 22:44)
Turiu vieną rankinę iš čia. Kokybe tikrai nenusivyliau: SpiceBags
Ir kainos nurodytos  biggrin.gif

QUOTE(Snobė @ 2014 03 21, 23:06)
Tylene, tikrai taip. Man SpiceBags taip pat buvo atradimas, kurį šiandien galiu užsimerkus rekomenduoti.
Atsiprašau už off topic Tashių Tashių temoj.

QUOTE(Tylene @ 2014 03 29, 09:16)
O kurioj Molo parduotuvėje jomis prekiauja? Nes iš jų puslapio susidaro vaizdas, kad tik internetu galima užsisakyti... g.gif  visai įdomu būtų pačiupinėt 4u.gif

Aš turiu šitokią: http://www.spicebags...33;507/hazelnut
Pirkau prieš porą metų Palangoj, kažkokioj lino parduotuvėj (priešais stotį), ale kaip žiūriu riebiai permokėjau, net 380lt man sukainavo biggrin.gif Nuo džinsų nusidažė mėlynai mano tašė, ir oda neskaniai kvepia.. Bet oda stora, tvirta ir labai atspari pakenkimams.
Papildyta:
Gundausi Tashe Tashe rankinėmis, nes sunervino Gėda Pelėda biggrin.gif Turiu Pirmąją Pelėdą, jau du mėnesius ją nešioju, viskas liuks. Dabar parašiau, kad noriu delninės Pelėda Mieste, tai atrašė, jog pakeitė tiekėjus ir juridinį statusą, tad dabar ta delninė 80 litų brangesė blink.gif blink.gif Apakus aš blink.gif Be vistiej jos baisiai noriu, nes gražesnės nemačiau dar.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hartema @ 2014 05 05, 19:58)
Kovo men.pasidovanojau sau Paris Texas------kokybe labai bloga.Esu nusivylusi.Noriu pasakyti-odos kokybe.

O konkrečiai kas su ta oda darosi ir kokia ji pas jus?smile.gif Į gamintojus bandėte kreiptis?
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2014 05 05, 14:06)
ech, jau daugiau nei septynias savaites laukiu tashės, parašiau prieš keletą dienų emeilą ir pasiteiravau, kada bus, taip ir neatrašė  biggrin.gif  doh.gif nežinau, čia laukt toliau kol teiksis atrašyti, ar rašyt dar vieną emeilą?  g.gif aš suprantu, kad turi jos tų užsakymų, bet pervedus visą sumą iš karto, jau kaip ir norėtųsi, kad užklausus elementariai praneštų, kad yra taip ir taip, todėl vėluos, o ne dingtų kaip į vandenį.

Aš tokios situacijos netoleruočiau.
Mano užsakytos rankinės terminas taip pat eina į pabaigą. Visko gali nutikti, gali, pavyzdžiui, odos tiekėjai vėluoti su pristatymais, tačiau į el. laišką elementarus etiketas reikalauja atsakyti per 24 valandas, jeigu laiško siuntėjas negauna automatinio atsakymo, kad, tarkime, asmuo išvykęs ir atsakys į laišką tą ir tą dieną.
Jeigu rankinę pagaminti vėluos, aš protingą terminą palauksiu, tačiau, jeigu neatsakys į laišką, rankinės atsisakysiu, nors ir bus truputį gaila.
Atsakyti
QUOTE(Snobė @ 2014 05 06, 14:14)
Aš tokios situacijos netoleruočiau.
Mano užsakytos rankinės terminas taip pat eina į pabaigą. Visko gali nutikti, gali, pavyzdžiui, odos tiekėjai vėluoti su pristatymais, tačiau į el. laišką elementarus etiketas reikalauja atsakyti per 24 valandas, jeigu laiško siuntėjas negauna automatinio atsakymo, kad, tarkime, asmuo išvykęs ir atsakys į laišką tą ir tą dieną.
Jeigu rankinę pagaminti vėluos, aš protingą terminą palauksiu, tačiau, jeigu neatsakys į laišką, rankinės atsisakysiu, nors ir bus truputį gaila.

nusiunčiau antrą emeilą, atsakymo sulaukiau per kelias minutes. suveikė biggrin.gif tik tiek, kad mano tashė bus pagaminta papildomų dviejų savaičių bėgyje...
Atsakyti