Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

QUOTE(Lemtinga @ 2014 03 30, 20:09)
biggrin.gif  biggrin.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

kiek paskaitai, tai tik 3 tipu zinutės
1. Noriu pirkt, ką manote?
2. Turiu, labai faina ir labai džiaugiuosi!
3. 60% žinučių: už ką čia mokėt, pusė miesto vaikšto, aš tai tikrai nepirkčiau, geriau prisidėsiu ir D&G nusipirksiu....

Dar yra 4 tipas: "Jei nepatinka, tai ko čia rašot." biggrin.gif
Atsakyti
Atsiprasau uz off topic..
Manau, kad i tema eina tos, kurios nori pirkti..domisi kaip kokybe, kaina ir tt..merginos papraso palyginti su kitu firmu rankinemis, manau visiskai normalu, o kai pazeriama siek tiek kritikos jau prasideda pyktis...pagirtumet, kad fainos, kuo geros, o ne sudarinetumet sarasus cia apsilankanciu ...jei nenorit temoj diskusiju ir rasykit Tashe Tashe gerbeju burelis tik turincios ir giriancios biggrin.gif be to nepykit, bet labiausiai ne i tema kalbancios ir esat biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 30 kovo 2014 - 20:35
QUOTE(spygliz @ 2014 03 30, 21:27)
Manau, kad i tema eina tos, kurios nori pirkti..domisi kaip kokybe, kaina ir tt..

Tas ta taip, negaliu sakyti, kad tokiu post'u nera. Bet didziausios diskusijos, kiek pamenu, issirutuliojo del uz kelias siules tiek moket? ir kokios chames kurejosbiggrin.gif O tai su kokybe nieko bendro neturi, mano nuomone ax.gif

Pati turiu Sunrise, kokybe nesiskundziu, tiesa, tik vasara nesioju, dar viena tashe pirkciau, bet kol ateis eile pagal mano wishlist'a gal jau ir virs tukstancio kainuos doh.gif

Sarasu nesudarinejam 4u.gif Tiesiog uzkliuvo kai kuriu nuolatinis negatyvas ju atzvilgiu biggrin.gif
Papildyta:
P.S. lygint, aisku, visai neblogai palygint, bet su kitu lietuviu kureju rankinem, o ne su Furla biggrin.gif Nes daugumai yra skirtumas uz rankine 500 ar 1500 biggrin.gif O man asmeniskai, geriau trys po 500, nei viena uz 1500, nes kad ir kokia nenudevima butu, galiausiai sveisciau lauk, nes nusibodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2014 03 30, 21:39)
nei viena uz 1500,

cia apie Furlas? g.gif va Furlos, kainos 200-250 doleriu, gautusi apie 800 lt per tarpininke g.gif buna ju ir pigiau kartais...
http://www.ideeli.co...&...rt=0&page=1
Atsiprasau, as cia irgi ne i tema blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2014 03 30, 21:39)
O man asmeniskai, geriau trys po 500, nei viena uz 1500, nes kad ir kokia nenudevima butu, galiausiai sveisciau lauk, nes nusibodo doh.gif

drinks_cheers.gif vat cia tai sutinku. As saves irgi neisivaizduoju puse gyvenimo vaikstant su ta pacia rankine ar tai butu LV ar Prada schmoll.gif nusiboooosta rolleyes.gif ax.gif 4u.gif

o kad nebutu ne i tema, tai dizainas tashe tashiu mane uzkabino, kaina kuo toliau tuo labiau nepatinka, o paskaicius komentarus apie kokybe jau irgi nezinau ar pirkciau ax.gif o nuomoniu, manau, reikia visokiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 03 31, 21:10)
cia apie Furlas? g.gif va Furlos, kainos 200-250 doleriu, gautusi apie 800 lt per tarpininke g.gif buna ju ir pigiau kartais...
Atsiprasau, as cia irgi ne i tema blush2.gif  smile.gif

o gražių ir nematau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2014 03 31, 20:41)
o gražių ir nematau  smile.gif

tai grozis cia jau skonio reikalas, as tik idejau kaip pvz, kad nera tu Furlu kainos tokios kosmines, taip kaip cia ne karta merginos rase... smile.gif
Atsakyti
Ir jokio cinkelio nematau tose furlose... schmoll.gif schmoll.gif Rankines be charakterio..
taip, gal kokybiskos, gal ilgaamzes...Bet tikrai nera isskirtines, mano galva.
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 03 31, 21:10)

Taip, apie Furlas. Pamirsote pamineti, kad tokia kaina butu praeito ar net uzpraeito sezono rankiniu 4u.gif Suraskit man pvz. CORTINA Tote uz 800 su visias mokesciais mirksiukas.gif Naturalu, kad senu kolekciju likucius isparduoda pigiau. Jei tashes butu siuvamos ne pagal individualius uzsakymus, t.y. pagal poreiki, o masiskai, butu gi nemazai neisparduotu likuciu, kuriuos isparduotu pigiau, atsiradus naujai kolekcijai. Matyt, tokiu likuciu daug neturi, tai ir ispardavimais neuzsiima.
Siuo savo postu nenoriu pasakyt, kad jei jau senesne kolekcija, tai jau blogis, bet jei lygint, tai reiktu lygint siandienines rankines ir kainas.

enura, na LV, Prada, Chanel ir kt., cia jau kaip investicija butu, ypac klasikiniu modeliu... Nusipirkes panesiojes neismestum, bet spintoj laikytum, kol pasiilgsti, jei nusibosta. Tai rankines, kurios neiseis is mados ir kurias sugalvojes parduot, didziaja dali isleistu pinigu atsiimtum, nes netgi devetos jos brangios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 03 29, 09:16)
O kurioj Molo parduotuvėje jomis prekiauja? Nes iš jų puslapio susidaro vaizdas, kad tik internetu galima užsisakyti... g.gif  visai įdomu būtų pačiupinėt 4u.gif

As pirkau rankiniu parduotuveje Mole, o kaip ji vadinas, nepasakysiu, ten tik rankines, lagaminai, pinigines. Gal "|Kelioniu reikmenys" g.gif
Pirkau rugpjucio menesi smile.gif
Atsakyti
Parduotu mažai dėvėtą, labai geros būklės lietuvių dizainerių „Tashe Tashe“ rankinę. Siūta pagal individualų užsakymą. Tai nuostabi vienetinė rankinė, kuri ne tik itin stilinga, bet ir talpi.
Modelis- „Batman“.
Dydis: 40 cm - plotis, prie jo prisideda dar po 16 cm rankinės šonai, 32 cm – aukštis.
Pagrindo spalva - storesnė, lygi, juoda, natūrali oda. Trumposios rankenos - ryža, faktūrinė oda. Dekoratyvinė juostelė - light sand. Vienoje pamušalo sienelėje kišenėlė su užtrauktuku, kitoje - dvi standartinės kišenėlės. Rankinės užsegimas - užtrauktukas. Ant dugno - kojelės.Pamušalas žaismingų spalvų, dryžuotas.
Besidominties galiu atsiųsti daugiau foto el.paštu. Kaina-sutartinė.
Kaunas, siunčiu.

Pirma foto paimta iš Tashe tashe internetinio tinklapio perteikti modeli:
user posted image

Antra foto- originali mano.
user posted image

Atsakyti
čia ne skelbimų lenta, čia pardavinėti draudžiama.
Atsakyti