Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

Reikia visu pirma sutart kas yra vardinis prekes zenklas? biggrin.gif Turbut is dizainerio vardo ir pavardes?
Atsakyti
QUOTE(Alaia @ 2014 03 27, 22:07)
Reikia visu pirma sutart kas yra vardinis prekes zenklas?  biggrin.gif Turbut is dizainerio vardo ir pavardes?

Na, kokie yra kosmetikos vardiniai prekės ženklai turbūt akivaizdu. "Rasos" ar "O.D.A." lietuviškos profesionalios rūgštinės kosmetikos neapsiverstų liežuvis vadinti vardine kosmetika. Tas pats ir kalbant apie tashe tashe. Yra vardas, pavadinimas, paklausa (kaip ir pvz., "Zaros"), bet kalbam ne apie pasaulinį lygį, prestižinį gaminį ir kokybę. Ne "Celine", "YSL", "Burberry" ar kt. Gal pagal lietuvišką pragyvenimo lygį atrodo, kad tashe tashe kaina suteikia jai kažkokio ypatingumo, bet mano akimis, tai nėra išskirtinis, unikalus ir kokybiškas gaminys. Pažįstama, gyvenanti Londone, norėjo įsigyti tashe, nes jos panašios į vieną ten gerai žinomą prekės ženklą, bet kaina ženkliai mažesnė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 27 kovo 2014 - 23:47
Linksma tema pasidare biggrin.gif pagal merginu ankstesnius aprasymus tai kureju pasiputimas ir tashiu kainos kaip vardiniu, bet kaip tik vakar maciau mergina su tashe rankine, kurios isvaizdai toli grazu iki vardines biggrin.gif tai kas kaip nori tas taip vertina, taciau mano akim geras vardinis daiktas ne per diena ta varda gauna sukurus vien gerai skambanti pavadinima, bet jei kam nors nuo to lengviau tebunie jos vardines biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Snobė @ 2014 03 21, 22:44)
Turiu vieną rankinę iš čia. Kokybe tikrai nenusivyliau: SpiceBags
Ir kainos nurodytos  biggrin.gif

O as nusivyliau sia tase, konkreciai 504 modeliu, ruda spalva, pirkau, beje, ja Kaune, vienoje is Molo parduotuviu, uztrauktas sugedo po menesio, o viduje pamusalas "nuskuro" - nusilupinejo kazkoks virsutinis medziagos sluoksnis po poros menesiu, visi rankineje esantys daiktai aplipdavo nusilupinejusiomis medziagos skiautelemis. Siaip is isores, pati oda - kokybiska, bet viduje sudeta prastos kokybes medziagos. Cia mano patirtis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurga_urte: 28 kovo 2014 - 20:13
QUOTE(Jurga_urte @ 2014 03 28, 20:13)
O as nusivyliau sia tase, konkreciai 504 modeliu, ruda spalva, pirkau, beje, ja Kaune, vienoje is Molo parduotuviu, uztrauktas sugedo po menesio, o viduje pamusalas "nuskuro" - nusilupinejo kazkoks virsutinis medziagos sluoksnis po poros menesiu, visi rankineje esantys daiktai aplipdavo nusilupinejusiomis medziagos skiautelemis. Siaip is isores, pati oda - kokybiska, bet viduje sudeta prastos kokybes medziagos. Cia mano patirtis...

O kurioj Molo parduotuvėje jomis prekiauja? Nes iš jų puslapio susidaro vaizdas, kad tik internetu galima užsisakyti... g.gif visai įdomu būtų pačiupinėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2014 03 22, 14:45)
Cia aisku, skonio reikalas, bet as asmeniskai rinkciausi viena tashe tashe, nei dvi furla....Sitas brendas isvis joks - be jokio cinkelio...

Tashei Tashei dar 200 metu toli iki furlos kokybes. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2014 03 29, 10:52)
Tashei Tashei dar 200 metu toli iki furlos kokybes. biggrin.gif

Visiskai su jumis sutinku.Turiu Tashe ---neatitinka kokybes - oda prasta.
Atsakyti
Tema išvis nemoderuojama, kaip matau g.gif diskutuojama turėtų būti (kaip skelbia pavadinimas) TIK apie tashe tashe, o kad prirašyta apie tą, aną ir nieką doh.gif net užeiti ir skaityti nebesinori irnesakyk.gif

Šiaip tai diskusijoms apie visas kitas rankines yra speciali tam skirta tema - Tema apie rankines dirol.gif
Atsakyti
Tashe tashe palyginimas su kitu firmu rankinemis mano akim ziurint labai i tema wink.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2014 03 29, 15:46)
Tashe tashe palyginimas su kitu firmu rankinemis mano akim ziurint labai i tema wink.gif

drinks_cheers.gif as irgi nieko ne i tema cia nematau schmoll.gif negi temoj tik girti tashetashe reikia, kad butu i tema g.gif
Atsakyti
O man ganetinai keistas tas burnojimas ant tashes ax.gif Ypac tu, kurios, atrodo, turi priesiska nusistatyma, vis kabinejasi del kazko, taciau tashes neturi ir turet neplanuoja, bet temoje ganetinai daznai pakomentuoja. Negi negaila laiko dalykams, kurie jums nepatinka? bigsmile.gif Man pvz Desigual rubai yra 90proc. total koshmar, tai toj temoj esu buvusi viena karta tik ir tai tik pasizvalgyt biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif

kiek paskaitai, tai tik 3 tipu zinutės
1. Noriu pirkt, ką manote?
2. Turiu, labai faina ir labai džiaugiuosi!
3. 60% žinučių: už ką čia mokėt, pusė miesto vaikšto, aš tai tikrai nepirkčiau, geriau prisidėsiu ir D&G nusipirksiu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lemtinga: 30 kovo 2014 - 19:12