Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

QUOTE(Tylene @ 2013 05 06, 13:20)
nu Hermes yra Hermes  biggrin.gif  radai ką palyginti biggrin.gif

Sakot labiau apsimoka moket Hermes'o eilej stovet? Ir dar 10 000+ moket. Juk toookie pinigai tai kokia dar eile bigsmile.gif Kazi prie ju pakinktu arkliams irgi eiles budavo? g.gif Jei rimtai, tai tenorejau pasakyt, kad buna ir ilgesniu eiliu. I viena greta ju nestatau, bet ka gali zinot bigsmile.gif Zinoma, terminai turetu buti aiskus ir neveluot, bet, mano nuomone, teisinga kelia merginos pasirinko ax.gif Na, kad negamina masiskai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2013 05 06, 08:52)

QUOTE(Girl. @ 2013 05 06, 09:00)

Na, matyt, bendros nuomonės nepriesim. Jūsų nuomone neturi visko siūlyt, o mano - ne tik kad turi, o dar ir privalo. Kas čia per nelygybė? Vienos žino apie papildomas kišenėles, reguliuojamas rankenas ir t.t., o kitos ne? Kaina tai ta pati. Bet kokiam biznyje turi būti visuotinimo principas. Jei siūlai paslaugą, tai siūlai ją visiem vienodą, - nepriklausomai nuo amžiaus, lyties, iš SM tu esi ar ne.

Beje, Girl., kas čia ta tokia SM paranojikė? Aš? biggrin.gif

Ir dar kartą pasikartosiu, kad laukt man nėra tokia jau didelė problema. Man nepatiko, kad niekas nebuvo pranešta, kol pati nepradėjau įkyriai kas savaitę domėtis.

Zinoma, terminai turetu buti aiskus ir neveluot, bet, mano nuomone, teisinga kelia merginos pasirinko  Na, kad negamina masiskai

Tai, kad panašu, jog būtent masinis gaminimas ir vyksta. Kodėl terminai šitaip išaugo? Mano supratimu, nes reikia patenkinti milžinišką paklausą. Jei vieną tašę pagamina per 2 dienas, tai galit pasiskaičiuot, kiek per 6-7 savaites jų pavyksta prištampuot.

Dar dėl tų kainų. Mano atvejų, jokia diskusija nebuvo vedama. Tiesiai šviesiai buvo pasakyta, kad pervesčiau visą sumą. Na, aš ją visą iškart ir turėjau, tai labai nesiginčijau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fuwari: 06 gegužės 2013 - 13:06
Na gerai, jei viena rankine dvi dienos, tai pe savaite, jei tik darbo dienas skaiciuot, iseina 2-3 rankines, per 7 svaites 20 rankiniu, kuriu ne visi modeliai bei spalvu gama vienodi, tai ne toks jau ir masinis gaminys g.gif Manau, kad masiskuma isivaizduojam kiekviena savaip ax.gif Man va masinis yra va-
user posted image

Beje, irgi ne pigiai, bet be laukimo- atejai ir turi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2013 05 06, 12:03)
Jūsų nuomone neturi visko siūlyt, o mano - ne tik kad turi, o dar ir privalo. Kas čia per nelygybė? Vienos žino apie papildomas kišenėles, reguliuojamas rankenas ir t.t., o kitos ne? Kaina tai ta pati. Bet kokiam biznyje turi būti visuotinimo principas. Jei siūlai paslaugą, tai siūlai ją visiem vienodą, - nepriklausomai nuo amžiaus, lyties, iš SM tu esi ar ne.

as ir manau, kad turetu siulyti viska.
turetu kazkoki teksta, ir jei domisi, tegu siuncia copy-paste ta teksta visom besidominciom - spalvos, pamusalai, uztrauktukai, rankenos, kojeles ir t.t. zo, visa info.
nes trakim ir mano atveju, jei buciau zinojus, 100% buciau rinkusis reguliuojama rankena.
ok, man puikiai tiko ju pagamintas ilgis. bet jei as buciau kokiais 10cm zemesne, tai jau viskas, man tas ilgis absoliuciai netiktu. tada tektu vel siuntinetis tom tashem, laukti ilgiausiai, kol sutvarkytu rolleyes.gif

Atsakyti
nu ką žinau...aš tarkim nueinu į SIRENĄ, išisirenku rankinę, ir kas nors netinka-spalva, dydis ar panašiai-tai per savaitę laiko pasiuva mano norimą. O irgi nėra labai jau masinė gamyba ko gero...

O dėl Hermes-jei būčiau pasaulinio lygio žvaigždė, tai ir stovėčiau eilėj ir pirkčiau Hermes, tikrai ne tashe tashe smile.gif) neįsivaizduoju kaip galima lyginti tokius dalykus smile.gif

Be abejo, šaunuolės merginos, kad turėjo idėją, ją įgyvendino ir toliau sėkmingai tęsia savo malonią veiklą bigsmile.gif aš tik sakau, kad ne mano charakteriui laukti du mėnesius paprastos rankinės.
Išpūstas burbulas sakyčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2013 05 06, 14:15)
nes trakim ir mano atveju, jei buciau zinojus, 100% buciau rinkusis reguliuojama rankena.
ok, man puikiai tiko ju pagamintas ilgis. bet jei as buciau kokiais 10cm zemesne, tai jau viskas, man tas ilgis absoliuciai netiktu. tada tektu vel siuntinetis tom tashem, laukti ilgiausiai, kol sutvarkytu  rolleyes.gif

Nu tu rupūže ražienoj, visai pamiršau paprašyti reguliuojamos rankenos doh.gif verysad.gif o man apie tai nieko nepasakė... Užsakyta tik prieš savaitę, tai gal e.paštu gražiai paprašyti? unsure.gif
Atsakyti
Raudoni bateliai, rašyk jei nori, nes tikrai manau dar net nepradėta siūti.
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2013 05 06, 13:09)
Nu tu rupūže ražienoj, visai pamiršau paprašyti reguliuojamos rankenos  doh.gif  verysad.gif o man apie tai nieko nepasakė... Užsakyta tik prieš savaitę, tai gal e.paštu gražiai paprašyti?  unsure.gif

tik savaite praejo. garantuotai Jusu rankine bus pradeta gaminti po kokiu 5 lotuliukas.gif
Atsakyti
Ne, na, matyt, savaime visoms aišku, kad su rakinių siuvimu „tempiama“ ne tyčia. Čia jau minėtos didelės apkrovos po švenčių + dovanų kuponų, ir, kaip suprantu, dar ir odos yra užsakomos tik po to, kai suderinama, kokia bus naudojama siuvamai rankinei?
Visada galima parašyti, kad rankinė bus pasiūta per 10 savaičių. Tada bus galima džiaugtis, kad pasiuvo per 8. biggrin.gif

O šiaip visas rankinių detalių variacijas, aišku, būtų smagu žinoti. Nes kažkaip... Aš, kaip žmogus be fantazijos, apie nereguliuojamą rankeną net nepagalvočiau. Nors tikrai - nuotraukose dauguma būtent tokios.
Gal bent čia į pirmą puslapį būtų galima sumesti, apie kokius „priedus“ reikia pasvarstyti renkantis rankinę? Kojelės, rankena reguliuojama, užsegimas - užtrauktukas ar magnetas? Kas tos minimos papildomos kišenės? Rankinės viduje esantis standartas - kišenėlė telefonui ir papildoma užtraukiama, ar tai, užsisakinėjant, jau reikia minėti kaip papildomą pageidavimą?
Atsakyti
Standartinės kišenėlės yra dvi - viena telefonu, kita papildomoms smulkmenoms. Užtraukiama užtrauktuku - jau papildoma, bet nemokama. O dar jei kažkokie pageidavimai, tai jau tada reikia primokėti, taip supratau. galima, pvz., prašyti kilpelių raktams.
Dėl užsegimų, tai mano rankinė ir taip užsisegs ir užtrauktuku ir tokiu užsegimu su liežuvėliu (nžn kaip pavadint), o yra kuriose numatytas magnetukas ir pageidaujant užtrauktuko kaina didesnė ax.gif
Atsakyti
Su manim gyvai buvo aptarta reguliuojama rankena, kojelės, tiesa mano modeliui paprastai siūlo su kojelėm ir reguliuojama rankena. Kita vertus, dėl kišenėlių nieko nesakė ir aš nepaklausiau kažkaip, bet įsiuvo ir papildomą su užtrauktuku.
Atsakyti
Sveikos,

mano tashe užsakyta kovo pradžioje, kol kas laukiu dar, neklibinu smile.gif Bus mano antra tashe, pirmoji - Hot skin, cold cash. Esu labai ja patenkinta. Dabar turėtų būti Paris, Texas.

Aišku, jau gal šiek tiek ir nekantrauti pradedu, labai jau norėtųsi pamatyti smile.gif Bet visumoj, nepaisant terminų, manau, kad verta palaukti - geri, gražūs daiktai.
Atsakyti