QUOTE(Siges @ 2013 05 06, 08:52)
QUOTE(Girl. @ 2013 05 06, 09:00)
Na, matyt, bendros nuomonės nepriesim. Jūsų nuomone neturi visko siūlyt, o mano - ne tik kad turi, o dar ir privalo. Kas čia per nelygybė? Vienos žino apie papildomas kišenėles, reguliuojamas rankenas ir t.t., o kitos ne? Kaina tai ta pati. Bet kokiam biznyje turi būti visuotinimo principas. Jei siūlai paslaugą, tai siūlai ją visiem vienodą, - nepriklausomai nuo amžiaus, lyties, iš SM tu esi ar ne.
Beje,
Girl., kas čia ta tokia SM paranojikė? Aš?
Ir dar kartą pasikartosiu, kad laukt man nėra tokia jau didelė problema. Man nepatiko, kad niekas nebuvo pranešta, kol pati nepradėjau įkyriai kas savaitę domėtis.
Zinoma, terminai turetu buti aiskus ir neveluot, bet, mano nuomone, teisinga kelia merginos pasirinko Na, kad negamina masiskai
Tai, kad panašu, jog būtent masinis gaminimas ir vyksta. Kodėl terminai šitaip išaugo? Mano supratimu, nes reikia patenkinti milžinišką paklausą. Jei vieną tašę pagamina per 2 dienas, tai galit pasiskaičiuot, kiek per 6-7 savaites jų pavyksta prištampuot.
Dar dėl tų kainų. Mano atvejų, jokia diskusija nebuvo vedama. Tiesiai šviesiai buvo pasakyta, kad pervesčiau visą sumą. Na, aš ją visą iškart ir turėjau, tai labai nesiginčijau...