Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

Siandien vien Pilies gatveje maciau 4 ... bigsmile.gif
Atsakyti
Asmeniškai man visiškai nesvarbu, kiek žmonių dėvi-avi-nešioja-naudoja tai, kas man patinka. Ta pati rankinė skirtingo žmogaus rankose, prie kitokios aprangos, stiliaus ir charakterio seka visiškai kitokią istoriją, todėl niekuomet negąsdina mintis, kad dar kažkas, nors ir visa minia turi tą patį daiktą. Aprangai ir aksesuarams visada keliu tris reikalavimus ir jeigu bent vieno reikalavimo daiktas neatitinka, aš jo paprasčiausiai neperku.

Off topic: Merginos, membershop.lt nuo pirmadienio vyks jūsų furlų išpardavimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rytojryta @ 2014 03 22, 17:31)
kalbant apie pinigus tai 2 tashe kainuoja kaip 1 furla

as ne apie pinigus kalbejau mirksiukas.gif

O tai, kad daug kas turi - tikrai man nera kazkoks minusas.
Pritariu Snobei.... Be to ir spalvos kitokios, gali "susikurti" tokia, kokios nori...
Atsakyti
QUOTE(Snobė @ 2014 03 22, 21:01)
Asmeniškai man visiškai nesvarbu, kiek žmonių dėvi-avi-nešioja-naudoja tai, kas man patinka.

Jei mass-market brand'o daiktas, tai natūralu (bet irgi nefaina), jei išskirtinio, tai būtų nors šiek tiek "abydna". Visi nori to individualumo, juo labiau, daugiau sumokėję, ir sakyt, kad absoliučiai jokio skirtumo, kad gatvėj 4 sutikai su tokiom pačiom - kažkaip neįtikinamai skamba.
Atsakyti
Katalike, nebūsiu kukli, nes tokia niekuomet nebuvau: aš puošiu daiktą, ne jis mane. Tegu keliauja šalia dar keturiolika moterų su Louis Vuitton - maniškė atrodys kitaip. Jokiu būdu nesakau, kad atrodysiu geriau, sakau, kad atrodysiu kitaip.
Dar vienas dalykas, vertas paminėjimo: ne minios nešioja vardinius daiktus, o jeigu kokia vyriškio išlaikoma putytė arba turtingų tėvelių dukrytė makaluojasi su tashe tashe po senamiestį - prašom.
Atsakyti
QUOTE(Snobė @ 2014 03 22, 23:04)
o jeigu kokia vyriškio išlaikoma putytė arba turtingų tėvelių dukrytė makaluojasi su tashe tashe po senamiestį - prašom.

Nu va, sakot, kad tas pats, bet kitas "nešiotojas" norit sumenkint.
Atsakyti
Tai cia tik paciam zmogui atrodo,kad rankine ant jo kitaip atrodo,bet rankine yra rankine,tai ne dzinsai,kuriuos gali puost kazkieno daili figura,o kita figura tuos pacius dzinsus gali priverst atrodyt ne kaip. Zinoma, visuma, ziurint i apranga gali viemoki arba kitoki vaizda sudaryt, bet zmonem gatveje tashe tashe ir yra viena is 4 pilies gatvej matytu tashiu tashiu, nesvarbu gerai ar blogai zmogus atrodo.
Sakydama,kad nepirkciau,nes jos tapo labai atpazistamomis,ta ir turejau galvoje, nors siuo atveju, Tashe tashe ne tik matosi is tolo,kad Tashe Tashe(gali pas kiekviena kad ir skiringu spalvu but),bet dar ir daug kas turi, kas man asmeniskai susilieja i viena NE. Zenklas kaip ir tapo mass market g.gif O vardiniai zenklai juk daugiau tokie,kuriu ant kiekvieno kampo nepamatysi,nes nedaug kas iperka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alaia: 23 kovo 2014 - 06:17
Visokiu zmoniu yra, kuriems jokio skirtumo turi kas ar ne toki pati daikta, bet as asmeniskai kazka isskirtinio pirkciau noredama issiskirt, nes laaaabai nemegstu sutikt su vienodu rubu/daiktu gatvej..kitu atveju visi galetume pirkt gariunuose but kaip klonuoti bet jaustis isskirtiniai :)bet visi zmones skirtingi ir su skirtingais poreikiais ir isivaizdavimais, tuo ir zavus...
p.s. Snobe jusu issireiskimus net "neskanu" skaityt...pavydit smile.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 23 kovo 2014 - 08:27
QUOTE(spygliz @ 2014 03 23, 08:25)
p.s. Snobe jusu issireiskimus net "neskanu" skaityt...pavydit smile.gif ?

Atleiskite, jeigu nuskambėjo neskaniai, absoliučiai jokio pavydo jausmo neturiu 4u.gif
Atsakyti
Aš tashe tashe esu mačius mieste, bet nepasakyčiau, kad masiškai... g.gif Nors ir dirbu, ir gyvenu centre, taigi, dažnai čia makaluojuosi. Va, su Zara terbom ar garsių firmų fake tai dažnokai paneles matau ax.gif
Paprastai tos, kurios krenta į akis, kaip atpažįstamos tashės, yra šie modeliai: Take money and run, Paris, Texas, Spring in the Air, Clockwork Orange.
Su mano turimu modeliuku kol kas nieko neteko matyt, taip pat su Oldboy ar Modern Times ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Snobė @ 2014 03 23, 01:04)
Dar vienas dalykas, vertas paminėjimo: ne minios nešioja vardinius daiktus, o jeigu kokia vyriškio išlaikoma putytė arba turtingų tėvelių dukrytė makaluojasi su tashe tashe po senamiestį - prašom.

tashe tashe nėra vardinis ženklas.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2014 03 26, 19:38)
tashe tashe nėra vardinis ženklas.

Kaip tais nėra? Vardą turi, ženklą turi biggrin.gif Tai kaip ir yra. Ir paklausa nėr mažytė
Atsakyti