As pritariu nuomonei kad klientas visada teisus ir mane pvz tokie prasti komentarai atmusa nuo pirkimo. As pvz net geriau sumokesiu daugiau uz kazkokia paslauga ar preke bet zinau kad busiu maloniai aptarnauta, neiseisiu sugadinta nuotaika ir aisku svarbu geras rezultatas. Rankiniu siuveju dygsta kaip grybu is po lietaus tai tikrai pasiulyciau merginom susimastyti apie savo reputacija nes tuoj nebebus paklausos.
QUOTE(jearmaine @ 2014 03 21, 20:25)
Manau, kad jos norėjo sukurti ekskliuzyvinį wow boutiq'a. Deja... Kai aš gyvai atėjau į studija vasara, bendravimas buvo pakenčiamas, bet atsainus, viena iš kūrėju nepakėlė akiu nuo kompo, atsakymai trumpi, tikrai iš tos serijos "greičiau dink". Bet šiaip man tai nesukelia nemalonumo, daug kur būna, kad aptarnavimas ne itin malonus, bet perki, jei neturi kur kitur pirkti. Svarbiau prekės kokybė, aptarnavimas svarbesnis paslaugu sektoriuje - kirpykla ir pan.
Jei gyvenčiau vėl užsienyje, tokios tashes už 600 Lt nepirkčiau. Lietuvoj nèra iš ko rinktis.
Jei gyvenčiau vėl užsienyje, tokios tashes už 600 Lt nepirkčiau. Lietuvoj nèra iš ko rinktis.
Butent - jei nori TO daikto, tai turi tiksla ji tureti..O visa kita - niuansai.
guodzik, o kur tie kurejai kiti?
Merginos, gal galit nuorodu imesti? Peledos kainos begediskos....Daugiau nezinau...O kaip tik vasarai noriu naujos rankines..Galvoju apie tashe tashe day&night....
Bet jei pasidalintumete nuorodomis kitu variantu - butu labai labai aciu
QUOTE(Whatever? @ 2014 03 21, 21:32)
Merginos, gal galit nuorodu imesti? Peledos kainos begediskos....Daugiau nezinau...O kaip tik vasarai noriu naujos rankines..Galvoju apie tashe tashe day&night....
apsilankykit yoox.com ir nusipirksit puikios kokybes zinomu dizaineriu rankine pigiau
Mane tai vis dar truputį nervina tas kainos slėpimas Norisi svarstant dėl modelio palyginti tas kainas kelių rankinių ir pan., tai kiekvieną kartą rašinėt ir klausinėt kažkaip...
Juolab, kad puikiai pamenu pačioje pradžioje bendravimo tam tikrą nepasitenkinimą, kad štai klausinėjau (rašiau ar du ar tris laiškus su klausimais), bet nieko neišsirinkau (išsirinkau po kokio pusmečio). Kai komentuojama, kad kaina priklauso nuo rankenėlių/kišenėlių, etc., tai suprantu, bet parašius e.paštu iš karto juk irgi neklausiama dėl papildomų detalių, klausiama bazinės kainos ir būtent ji paminima, o tos papildomos detalės derinamos individualiai (pvz., man dviguba kišenėlė rankinės viduje - raktams ir telefonui nekainavo nieko).
Kaip įtariu, tyla dėl to, kad kainos auga kaip ant mielių buvo gi, kad kelių mėnesių bėgyje (t.y. per nepilnus metus) kažkurių modelių kaina augo du kart (t.y. ne dvigubai, bet vieną kartą pakilo, po to vėl pakilo).
Įdomu ar The Birds nepakito kaina Ir kiek kainuoja Cool Hand Luke
Juolab, kad puikiai pamenu pačioje pradžioje bendravimo tam tikrą nepasitenkinimą, kad štai klausinėjau (rašiau ar du ar tris laiškus su klausimais), bet nieko neišsirinkau (išsirinkau po kokio pusmečio). Kai komentuojama, kad kaina priklauso nuo rankenėlių/kišenėlių, etc., tai suprantu, bet parašius e.paštu iš karto juk irgi neklausiama dėl papildomų detalių, klausiama bazinės kainos ir būtent ji paminima, o tos papildomos detalės derinamos individualiai (pvz., man dviguba kišenėlė rankinės viduje - raktams ir telefonui nekainavo nieko).
Kaip įtariu, tyla dėl to, kad kainos auga kaip ant mielių buvo gi, kad kelių mėnesių bėgyje (t.y. per nepilnus metus) kažkurių modelių kaina augo du kart (t.y. ne dvigubai, bet vieną kartą pakilo, po to vėl pakilo).
Įdomu ar The Birds nepakito kaina Ir kiek kainuoja Cool Hand Luke
QUOTE(Whatever? @ 2014 03 21, 20:32)
https://www.facebook...sMakackasDesign
https://www.facebook.com/YuliaKiTT
ir dar daaaug kitu. Kvieciu pabludineti http://www.swo.lt/ ir gausit kruvas rekomendaciju
RANKINĖS (mano sąrašiukas).
Marga masė
Tanchel
Julia Janus
Toks Visoks
Robi Agnes
Just In
Emillion
Sugulovai
Muni
Fruze bags
QUOTE(emissaa @ 2014 03 21, 22:31)
RANKINĖS (mano sąrašiukas).
Marga masė
Tanchel
Julia Janus
Toks Visoks
Robi Agnes
Just In
Emillion
Sugulovai
Muni
Fruze bags
Marga masė
Tanchel
Julia Janus
Toks Visoks
Robi Agnes
Just In
Emillion
Sugulovai
Muni
Fruze bags
Tanchel gerulės kainos irgi gerulės. Visos kitos šalia tashių net negulėję mano skoniu
Turiu vieną rankinę iš čia. Kokybe tikrai nenusivyliau: SpiceBags
Ir kainos nurodytos
QUOTE(guodzik @ 2014 03 21, 21:13)
Fainos šitos
dar man patinka Dovilės Bielousovaitės rankinės, ypač ta nauja ruda (nemoku įkelt telefonu foto).
Tanchel labai fainos:)
Papildyta:
QUOTE(Snobė @ 2014 03 21, 21:44)
Yra neblogų o ir kainos juokingos
Tylene, tikrai taip. Man SpiceBags taip pat buvo atradimas, kurį šiandien galiu užsimerkus rekomenduoti.
Atsiprašau už off topic Tashių Tashių temoj.
Atsiprašau už off topic Tashių Tashių temoj.
Aš tarp SpiceBags nepamačiau kas patiktų... Pas Just In vieną kitą delninę patikusią radau ir pas Makacką... Na, dar pas Pelėdas yra pora rankinių mano skoniui. O visa kita kažkaip nekabina nors tu ką
Tiesa, foto dar ne viskas, pačiupinėjus, pasimatavus gal pakeisčiau nuomonę į vieną ar kitą pusę.
Va, pas tashe tashe pirkčiau turbūt pusę, į foto pažiūrėjus bet gyva kai pamačiau, tai dauguma pasirodė prie mano sudėjimo paprasčiausiai per didelės (nors mėgstu dideles rankines), o kai kurios kiek nuvylė... bet buvo ir atvirkštinės reakcijos - foto lyg nepadarė įspūdžio, o gyvai sužavėjo (tarkim, Milk)
Tiesa, foto dar ne viskas, pačiupinėjus, pasimatavus gal pakeisčiau nuomonę į vieną ar kitą pusę.
Va, pas tashe tashe pirkčiau turbūt pusę, į foto pažiūrėjus bet gyva kai pamačiau, tai dauguma pasirodė prie mano sudėjimo paprasčiausiai per didelės (nors mėgstu dideles rankines), o kai kurios kiek nuvylė... bet buvo ir atvirkštinės reakcijos - foto lyg nepadarė įspūdžio, o gyvai sužavėjo (tarkim, Milk)
O mane asmeniskai tashe tashe nuotraukose visos vilioja ir atrodo pirkciau visas, bet gyvai nuvyle..atrodo kaip senoviniai portfeliai (uzsegimai, uztrauktukai tokia piguma)...na cia is tu atveju kai bendras vaizdas visiskai neatitinka foto...galeciau palygint kaip zvaigzde su makiazu ir pafotoshopinta ir be jo.. o ir nesiojasi nestebuklingai..pagal kaina noreciau visiskai kitos kokybes..