Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

QUOTE(Prietarai @ 2014 03 20, 17:20)
man elementaru yra tai, jog atėjus į kokią Kristijaną ir paklausus apie veido kremą, kuris drėkintų, tau būtų suteikiama informacija apie tai ir parodyti produktai. taip pat ir rūbų pardėse konsultantai turi padėti, taip ir čia, atėjus į Tashe Tashe parduotuvę tau turi suteikti pagalbą sprendžiant kokias spalvas pasirinkti. tiesiog logiška, jog atėjus kažko pirkti, žmogus kuris ten dirba tau turi padėti, nes ne šiaip jis ten stovi, jog pasakytų, kad va išssirink pats, turėjai laiko namie žiūrėtis ar skaityt informaciją. jei dizaineres taip erzina besikartojantys klausimai, įkyrūs klientai, tai galbūt laikas samdyti žmogų, kuriam tai nebūtų problema. žinoma, iš kitos pusės, visad atsiras klientų, kuriem neįtiksi, o bet tačiau ne pirmas neigiamas atsiliepimas apie tai, jog klientų aptarnavimas galėtų pagerėti  smile.gif

Labai teisingai viską surašei drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Snobė @ 2014 03 20, 18:02)
Tylene,

o kas verčia Jus mokėti "tokius" pinigus? Jau nekalbant apie tai, kad vienam tie 600 litų yra juokas, o kitam - viso mėnesio pajamos, niekas per prievartą tų rankinių niekam nebruka. Juokinga piktintis prekės kaina, kai turi pasirinkimą pirkti arba ne. Galima nusipirkti tašę prekybcentry už pusšimtį ir gyvent laimingai. Pardavėjas nustato kainas, ne planinės ekonomikos sąlygomis gyvename. Nepirkit, gal kainos sumažės  smile.gif
Aš perku, nes galiu ir noriu. Rankinių kokybė man tinka, modeliai patinka. Mėgstu išskirtinumą ir mokėti "už vardą" nematau nieko blogo.

(...)

Nesipiktinkit, merginos, nei dėl kainų, nei dėl neva kažkam nepatikusio bendravimo. Taigi galite tiesiog nepirkti  4u.gif
Papildyta:
Tai dabar pyksite ne tik dėl kainos, bet ir dėl to, kad norinčioms suteikia galimybę pasirinkti?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Kas nenori (nemoka) rinktis ir spręsti, gali besti pirštu į pagamintos rankinės nuotrauką ir viskas.

Siaip jau pritariu, kad merginu pamokslavimai, kaip turetu ir kaip neturetu elgtis tashes dizaineres, yra beprasmiai. Visi norime, kad su mumis elgtusi pagarbiai, bet (kad ir tos skunda rasiusios merginos atveju) daug kas pacios ir leidziasi, kad is ju issidirbinetu. Vienintelis budas pamokyti tokius pasikelusius issidirbinetojus, yra atsisakyti pirkti. Ir pakankamai demonstratyviai, kad zinotu del ko. Anksciau ar veliau turetu keisti taktika. Ir siaip, juk laisva rinka, pasirinkti yra is ko!
O jei ta skunda parasiusi mergina turetu bent laseli savigarbos, tai paciai dizainerei i akis butu pasakiusi, kad del tokio aptarnavimo is ju rankines tikrai nepirks. arba bent jau atvira pastaba butu "pastaciusi ja i vieta". Bet cia, pasirodo, noras gauti pora spjuviu i veida ir uz tai dar pakloti nemazus pinigus yra tiesiog nenugalimas lotuliukas.gif
Rimtai nesuprantu tokios logikos...
Atsakyti
As manau, kad tai visgi biznis, jei nori, kad jis butu pelningas, tenka kartais nusileisti, isklausyti, patarti, kad ir 100 kartu. Siuo atveju dizaineres yra tokios kokios yra, todel ju klienciu ratas bus toks, kokiam tinka toks bendravimas, o tos, gal but busimos klientes, kuriu tai netenkina, pasirinks kitus gamintuojus ir pirks ten smile.gif Net jei ir labai patinka ju gaminiai, bet netenkina bendravimas su klientais, is principo nepirks pas jas.
Atsakyti
Man tai įdomu, ar tos, kurios čia aktyviausiai diskutuoja dėl netaktiško dizainerių bendravimo, yra pačios asmeniškai su jomis susidūrusios, ar tiki neaišku kieno (gal net ir konkurentų) rašliavom.
Jau rašiau, bet ir dar kartą pakartosiu - man asmeniškai su jomis bendraujant nekilo jokių problemų, pačios parašė kokios spalvos derėtų prie mano išsirinkto modelio. Aišku, aš pati parašiau, kad norėčiau pastelinės rankinės, tai jos tvarkingai surašė -tiktų tokia, tokia ir tokia spalvos. Žinoma, galutinis sprendimas mano. Dėl pamušalo, tai apskritai pirminė idėja buvo net ir tokia, kad jis būna staigmena (jei, pavyzdžiui, klientas neapsisprendžia, ar jam ne visai svarbu).
Žodžiu, moralai per kelis lapus, nors duodu ranką nukirst, kad 80 proc komentuojančių, net nėra su jomis susidūrusios.
Atsakyti
Uuuuuu kokia tema aktyvi netikėtai pasidarė biggrin.gif duok pabambėti, tai atsiras norinčių tuntai biggrin.gif

Kaip jau ir kažkuri anksčiau rašiusi neturėjau jokių problemų su tashe tashe kūrėjomis, nes tiksliai žinojau, kokio modelio noriu. Dėl spalvų (kadangi abejojau dėl keletos) padėjo apsispręsti, aprašydamos, kuo skiriasi vieno tipo oda nuo kitos. Dėl pamušalo taip pat kadangi turėjau keletą variantų, pasiteiravau jų nuomonės ir padėjo apsispręsti, pasakiusios, kuris prie mano išsirinkto spalvų derinio tiktų labiau.
Tiesa, del papildomų kojelių turėjau pati pasiteirauti, bet tas man nesukėlė problemų. Viską puikiausiai suderinome el.paštu, o gyvai įvyko tik atsiėmimas - ramiai apžiūrėjau, pasiteiravo, ar viskas tenkina ir išėjau laiminga ax.gif

Nesuvokiu pasisakymų, kad dizainerės turi jums siūlyti spalvas ir derinius doh.gif juk yra pagamintų modelių, kur jau viskas apgalvota, parinkta ir galit sakytis lygiai tokią pačią rankinę nieko nekeisdamos ax.gif jei norit kažko autentiškesnio, tai PAČIOS ir renkatės - spalvas, derinius, o abejojant visuomet galima paklausti, bet ne pvz., "geriau man darytis juodą ar mėlyną rankinę?" doh.gif - čia gi ir yra jūsų laisvė reikštis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mureanda: 20 kovo 2014 - 20:22
Laisvai gali būti, kad tas straipsnis yra konkurentų užsakytas. Čia daug išmanymo nereikia. Kas patvirtins, kad istorija tikra?
Atsakyti
internetinej erdvej niekada niekuo negali buti tikras, kaip ir tuo, kad cia ginancios ne pacios tashe tashe atstoves lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ką reiškia ginančios? tiesiog išsakančios savo patirtį. Ši diskusija prasidėjo nuo elementaraus klausimo - ar iš tikrųjų jos taip bendrauja? aš atsakiau - ne, su manim jos taip nebendravo. Bet, žinoma, šiuo klausimu daugiau pasisakyt turi tos, kurios tik bobiškų vyrų komentarus skaito.
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2014 03 20, 22:36)
Ką reiškia ginančios? tiesiog išsakančios savo patirtį. Ši diskusija prasidėjo nuo elementaraus klausimo - ar iš tikrųjų jos taip bendrauja? aš atsakiau - ne, su manim jos taip nebendravo. Bet, žinoma, šiuo klausimu daugiau pasisakyt turi tos, kurios tik bobiškų vyrų komentarus skaito.

as asmeniskai nuo vasaros dar laukiu zadetu odos spalvu ir pamusalu...2 laiskus siunciau ir kaip i siena...o jus irgi kategoriskai ginat, visko buna ir blogu ir geru dienu.. biggrin.gif
siaip diskusija sita tik laiko gaisimas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 20 kovo 2014 - 22:41
As tai linkus tiket, kad bendravimas ju nelabai koks, nes kiek pamenu viena kureja anskciau taip "graziai" forume bendravo, kad as iki siol pamenu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Skaitau, ir netikiu...
Su manim bendravo labai draugiskai...Atejau net dorai nezinodama, kokio modelio noriu..Padejo issirinkti modeli, tada spalvas, pamusala ax.gif Saunios merginos ten dirba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2014 03 20, 22:06)
As tai linkus tiket, kad bendravimas ju nelabai koks, nes kiek pamenu viena kureja anskciau taip  "graziai" forume bendravo, kad as iki siol pamenu doh.gif  biggrin.gif

Aš ir pamenu. biggrin.gif
Atsakyti