Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

Nesipeskit merginos...tasiu kainos nemazos, o atejus apsiziuret tikrai tikeciausi malonaus aptarnavimo, kaip ir bet kur kitur pirkdama paslauga..tikrai apsisukciau ant kulno jei taip su manim bendrautu kaip parasyta...o jei nuomone keiciasi kas man, galiu keist ir 100 kartu..o kaip "dizaineres" turi patart del spalvu...
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 03 20, 16:35)
tai leiskite paklausti- už ką šitoms dizainerėms pinigus mokėt? už medžiagas ir pasiuvimą? tai tikrai neturėtų kainuoti 600 lt už rankinę....

Už pačių modelių kūrimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2014 03 20, 15:53)
Už pačių modelių kūrimą smile.gif

tai jei negali patarti-tai gal tada nevertėtų palikt tokios galimybės kaip spalvų ir viso kito pasirinkimas? tegu kuria tas rankines, o mes rinksimės kas patinka iš jų bigsmile.gif
Atsakyti
Tylene,

o kas verčia Jus mokėti "tokius" pinigus? Jau nekalbant apie tai, kad vienam tie 600 litų yra juokas, o kitam - viso mėnesio pajamos, niekas per prievartą tų rankinių niekam nebruka. Juokinga piktintis prekės kaina, kai turi pasirinkimą pirkti arba ne. Galima nusipirkti tašę prekybcentry už pusšimtį ir gyvent laimingai. Pardavėjas nustato kainas, ne planinės ekonomikos sąlygomis gyvename. Nepirkit, gal kainos sumažės smile.gif
Aš perku, nes galiu ir noriu. Rankinių kokybė man tinka, modeliai patinka. Mėgstu išskirtinumą ir mokėti "už vardą" nematau nieko blogo.

Dėl spalvų derėjimo: sakote nesąmonė? Pasakykite man dvi - tris spalvas, kurios nedera tarpusavyje.
Jeigu mokėsime suderinti visą aprangos spalvinę gamą, tai bet kokių spalvų rankinė gali atrodyti tinkamai ir puikiai suderinta. O galima iš to ir haute couture išspausti, kas draudžia? biggrin.gif

Nėra nederančių spalvų, yra tik skonio ir fantazijos neturėjimas, o rankinė - aksesuaras, kuri pati savaime, padėta viena, nieko apie save nepasako, todėl, ar dera, ar nedera spalvos, reikia spręsti įvertinus savo spintos turinio spalvas. Va štai čia jau dizaineris padėtų, tiems, kas pojūčio ir polėkio neturi.

Nesipiktinkit, merginos, nei dėl kainų, nei dėl neva kažkam nepatikusio bendravimo. Taigi galite tiesiog nepirkti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tylene @ 2014 03 20, 15:56)
tai jei negali patarti-tai gal tada nevertėtų palikt tokios galimybės kaip spalvų ir viso kito pasirinkimas? tegu kuria tas rankines, o mes rinksimės kas patinka iš jų bigsmile.gif

Tai dabar pyksite ne tik dėl kainos, bet ir dėl to, kad norinčioms suteikia galimybę pasirinkti? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kas nenori (nemoka) rinktis ir spręsti, gali besti pirštu į pagamintos rankinės nuotrauką ir viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snobė: 20 kovo 2014 - 15:59
QUOTE(Snobė @ 2014 03 20, 16:02)
Tylene,

o kas verčia Jus mokėti "tokius" pinigus? Jau nekalbant apie tai, kad vienam tie 600 litų yra juokas, o kitam - viso mėnesio pajamos, niekas per prievartą tų rankinių niekam nebruka. Juokinga piktintis prekės kaina, kai turi pasirinkimą pirkti arba ne. Galima nusipirkti tašę prekybcentry už pusšimtį ir gyvent laimingai. Pardavėjas nustato kainas, ne planinės ekonomikos sąlygomis gyvename. Nepirkit, gal kainos sumažės  smile.gif
Aš perku, nes galiu ir noriu. Rankinių kokybė man tinka, modeliai patinka. Mėgstu išskirtinumą ir mokėti "už vardą" nematau nieko blogo.

Dėl spalvų derėjimo: sakote nesąmonė? Pasakykite man dvi - tris spalvas, kurios nedera tarpusavyje.
Jeigu mokėsime suderinti visą aprangos spalvinę gamą, tai bet kokių spalvų rankinė gali atrodyti tinkamai ir puikiai suderinta. O galima iš to ir haute couture išspausti, kas draudžia?  biggrin.gif

Nėra nederančių spalvų, yra tik skonio ir fantazijos neturėjimas, o rankinė - aksesuaras, kuri pati savaime, padėta viena, nieko apie save nepasako, todėl, ar dera, ar nedera spalvos, reikia spręsti įvertinus savo spintos turinio spalvas. Va štai čia jau dizaineris padėtų, tiems, kas pojūčio ir polėkio neturi.

Nesipiktinkit, merginos, nei dėl kainų, nei dėl neva kažkam nepatikusio bendravimo. Taigi galite tiesiog nepirkti  4u.gif
Papildyta:
Tai dabar pyksite ne tik dėl kainos, bet ir dėl to, kad norinčioms suteikia galimybę pasirinkti?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Kas nenori (nemoka) rinktis ir spręsti, gali besti pirštu į pagamintos rankinės nuotrauką ir viskas.

niekas neverčia, aš ir neperku jų smile.gif
Mes nesipiktinam, tikrai wink.gif tik sakom, kad kaip dizainerės, jos galėtų padėti žmogui pasirinkti spalvas smile.gif šiek tiek maloniau bendrauti, kad nesijaustum kaltas užėjęs užsisakyt rankinę...tik tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 03 20, 16:08)
niekas neverčia, aš ir neperku jų smile.gif
Mes nesipiktinam, tikrai wink.gif tik sakom, kad kaip dizainerės, jos galėtų padėti žmogui pasirinkti spalvas smile.gif šiek tiek maloniau bendrauti, kad nesijaustum kaltas užėjęs užsisakyt rankinę...tik tiek  4u.gif

Man primena tą pagarsėjusią parduotuvę ir jos savininką - Egoistas biggrin.gif Ten irgi nemoka bendraut, bet dirba.
O man smagu, kad ir tokių yra. Gyventi linksmiau juk, būtų neįdomu, jeigu visi lankstytųsi ir būtų malonūs. O dabar ateini ir jautiesi kaltas lotuliukas.gif Fantastika! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Snobė @ 2014 03 20, 16:14)
Man primena tą pagarsėjusią parduotuvę ir jos savininką - Egoistas  biggrin.gif  Ten irgi nemoka bendraut, bet dirba.
O man smagu, kad ir tokių yra. Gyventi linksmiau juk, būtų neįdomu, jeigu visi lankstytųsi ir būtų malonūs. O dabar ateini ir jautiesi kaltas  lotuliukas.gif Fantastika!  biggrin.gif

o man visai nesmagu ax.gif moteriai apsipirkimas yra vaistas nuo blogos nuotaikos, depresijos , o čia ateini pirkt- ir dar nuotaiką sugadina biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 03 20, 16:18)
o man visai nesmagu ax.gif  moteriai apsipirkimas yra vaistas nuo blogos nuotaikos, depresijos , o čia ateini pirkt- ir dar nuotaiką sugadina biggrin.gif  4u.gif

Na štai, aš prisijuokiau biggrin.gif Visur ir į viską stengiuosi reaguoti pozityviai ir jeigu man kažkas gadina nuotaiką, tai stengiuosi pralinksminti surūgėlį, pasiūlyti kokios ženšenio šaknies pagraužti, arba pati pasijuokiu iš rūškanų mimikų biggrin.gif

Įdomu, ar dėl filmų pamišusių sukurta The Birds yra įkvėpta siaubo filmo The Birds? Reikės pasiklausti atsiimant g.gif

Geros nuotaikos visoms! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Snobė @ 2014 03 20, 16:24)

Įdomu, ar dėl filmų pamišusių sukurta The Birds yra įkvėpta siaubo filmo The Birds? Reikės pasiklausti atsiimant  g.gif

Manau, kad taip, nes ir Dial M for Murder yra Hitchcock'o filmas, kaip ir The birds 4u.gif
Atsakyti
Visi tašių pavadinimai pagal filmus. smile.gif
Atsakyti
man elementaru yra tai, jog atėjus į kokią Kristijaną ir paklausus apie veido kremą, kuris drėkintų, tau būtų suteikiama informacija apie tai ir parodyti produktai. taip pat ir rūbų pardėse konsultantai turi padėti, taip ir čia, atėjus į Tashe Tashe parduotuvę tau turi suteikti pagalbą sprendžiant kokias spalvas pasirinkti. tiesiog logiška, jog atėjus kažko pirkti, žmogus kuris ten dirba tau turi padėti, nes ne šiaip jis ten stovi, jog pasakytų, kad va išssirink pats, turėjai laiko namie žiūrėtis ar skaityt informaciją. jei dizaineres taip erzina besikartojantys klausimai, įkyrūs klientai, tai galbūt laikas samdyti žmogų, kuriam tai nebūtų problema. žinoma, iš kitos pusės, visad atsiras klientų, kuriem neįtiksi, o bet tačiau ne pirmas neigiamas atsiliepimas apie tai, jog klientų aptarnavimas galėtų pagerėti smile.gif
Atsakyti
Jei taip ir toliau bendraus aukstai kilusios zemai kris..
vien del tokio kureju elgesio nenereciau nesioti ju kurtos rankines... Neigiamu emociju ir taip pilna aplink, o daiktas kurtas su meile daug fainesnis smile.gif o labiausiai tai noreciau, kad paskaitytu sia tema ir susimastytu..
o tos kurioms atrodo, kad toks elgesys su klientu nprmalus tai irgi siulyciau galvelej viska permest biggrin.gif tases gi ne uz aciu dalina..
Atsakyti