Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

QUOTE(spygliz @ 2013 10 30, 14:09)
na sumokejus 600 litu man vien atsakymo neuztektu  biggrin.gif

A, nu taip, geriau sumokėjus 600 litų apskritai nesikreipti ir svarstyti, ką jos gali sugalvoti atsakyti biggrin.gif Štai kažkuriom dalyvėm tai pripažino broką ir sutvarkė nemokamai. O kažkas turbūt laukia serviso kuomet pačios susisieks su klientėm paklausti "kaip jums nešiojasi kampučiai"? biggrin.gif

Aš pati turiu kitokią rankinę, bet irgi toli gražu ne iš nepigių, ir ji irgi pasitrynė ir kampučiai ir kai kur matosi konkretūs įbrėžimai, bet kažkaip man pofig. Rankinę naudoju pagal paskirtį, nuo kalniuko žiemą ant jos sėdėdama nevažinėju, automobilių nekuliu ir nelabai įsivaizduoju koks turėtų būti daiktas, kurį nuolat naudojant neatsirastų jokių dėvėjimo žymių.

Atsakyti
Marla, jei čia man kažką bandot pritaikyt, kad aš sėdžiu ir laukiu kažko, tai labai klystat. Man irgi kaip ir jums šiek tiek pofig ir dėl kiekvienos smulkmės aš nepergyvenu, bet tos smulkmės Tashe tashe rankinėje atsirado, mano suvokimu, per greit. Tik tiek. Kai situacija nebetenkins, aš su gamintojoms ir susisieksiu, dabar dar nematau reikalo to daryti, juolab , kad ir ne Vilniuje gyvenu.
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2013 10 30, 17:07)
Marla, jei čia man kažką bandot pritaikyt, kad aš sėdžiu ir laukiu kažko, tai labai klystat. Man irgi kaip ir jums šiek tiek pofig ir dėl kiekvienos smulkmės aš nepergyvenu, bet tos smulkmės Tashe tashe rankinėje atsirado, mano suvokimu, per greit. Tik tiek. Kai situacija nebetenkins, aš su gamintojoms ir susisieksiu, dabar dar nematau reikalo to daryti, juolab , kad ir ne Vilniuje gyvenu.

Buvo labiau taikyta Spygliz komentarui. Ir bendrai Jūsų aprašytai situacijai- yra nusidėvėjimo ženklų, bet tai galima traktuoti bet kaip. Jei situacija dar tenkina- tada išvis neverta į tai kreipti dėmesio, jei ne- tiesiog parašyti el. laišką. Ir tiek.
P>S> nesikabinėju, jei ką
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marla: 30 spalio 2013 - 17:30
QUOTE(Marla @ 2013 10 30, 15:35)
A, nu taip, geriau sumokėjus 600 litų apskritai nesikreipti ir svarstyti, ką jos gali sugalvoti atsakyti biggrin.gif Štai kažkuriom dalyvėm tai pripažino broką ir sutvarkė nemokamai. O kažkas turbūt laukia serviso kuomet pačios susisieks su klientėm paklausti "kaip jums nešiojasi kampučiai"? biggrin.gif

Aš pati turiu kitokią rankinę, bet irgi toli gražu ne iš nepigių, ir ji irgi pasitrynė  ir kampučiai ir kai kur matosi konkretūs įbrėžimai, bet kažkaip man pofig. Rankinę naudoju pagal paskirtį, nuo kalniuko žiemą ant jos sėdėdama nevažinėju, automobilių nekuliu ir nelabai įsivaizduoju koks turėtų būti daiktas, kurį nuolat naudojant neatsirastų jokių dėvėjimo žymių.

Pritariu Marlai...devimas daiktas visada turi devejimo zymiu, kiek jis bekainuotu, ar 600, ar 6000.....
Neverta tiketis, kad rankine bus amzina, kokia ji bebutu....
Atsakyti
Niekas ir nekalba apie tai, kad daiktas (rankinė) nesidėvi ir bus naujas amžinai. Esmė yra tame, kaip dėvisi - kokie tie dėvėjimo ženklai ir kaip greitai jie išlenda. Forumas čia - stebime, klausinėjame ir diskutuojame.smile.gif
Lygiai tas pats galioja ir kitiems aksesuarams ar drabužiams - tarkime, kokie kašmyro megztiniai - sudėtis abiejų identiška, bet vienas sėkmingai nusivelia po trumpo laiko, kitas gerai atrodo daug ilgiau.
Atsakyti
Sveikos merginos,

Buvau pas jas šiandien studijoje ir užsisakiau savo "Donnie Darko" (500 LT) smile.gif dabar lauksiu kaip kokio vaiko...
O kainos tai pakilusios. kai tik jos pradėjo veiklą, didžiosios rankinės 400 LT kainavo, o dabar pvz. naujausias jų modelis "Silence" - 600 LT.
Apčiupinėjau modeliukus tai faini, jaučiasi kad tikras daiktas, iš trikros odos. Ypač sužavėjo "Day and Night" modelis (450 LT) iš nubuko odos. Nes rankinė atrodo ir jaučiasi švelniai, bet yra standi ir išlaiko formą. Gaila, kad šis modelis kiek mažokas pasirodė.
Atsakyti
Merginos, gal kuri užmatėt kokia Left behind kainytė?
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2013 10 30, 18:28)
Buvo labiau taikyta Spygliz komentarui. Ir bendrai Jūsų aprašytai situacijai- yra nusidėvėjimo ženklų, bet tai galima traktuoti bet kaip. Jei situacija dar tenkina- tada išvis neverta į tai kreipti dėmesio, jei ne- tiesiog parašyti el. laišką. Ir tiek.
P>S> nesikabinėju, jei ką

As tai jau tikrai nelaukciau, bet ir nematyciau prasmes pirkt daikta, kuri zinociau, kad reikes grazint "remontuot" biggrin.gif
Atsakyti
Maniškė Small Crime tampoma po pasaulį nuo birželio 10d, t.y. jau 5 mėn., nusidėvėjimo žymių nematyti ax.gif Pradžioje tikrai kruopščiai keletą kartų impregnavau ir saugojau, dabar nebesu tokia atidi ir skrupulinga blush2.gif Buvau keletą kartų patekus po lietumi - gamintojos sakė tiesą, kad ši oda yra atspari. Buvo nugarėlė pasidažius nuo džinsų - išvaliau drėgnu muiluotu skudurėliu. Viduje buvo įkritus ir susitraiškius spanguolė doh.gif išverčiau pamušalą ir praskalbiau su dėmių šėmėju, praktiškai neliko biggrin.gif
Žodžiu, kol kas skundų neturiu.
Ai, tiesa, ilgosios rankenos prisegimas ėmė atsiseginėti, tai vyras kažką ten su replytėm spustelėjo, kad taip nebūtų, viskas ok dabar smile.gif
O kaip bus toliau, matysis, suprantu, kad amžinai netarnaus, bet nešioju beveik kasdien, o nusitrynusių kampučių ar pan. dalykėlių kol kas nėra ir tikiuosi, bent iki metų nebus smile.gif
Atsakyti
Gal kuri turite DAY AND NIGHT modeliuka ir galetumet pakomentuoti bigsmile.gif
Atsakyti
Na aš savo Milk jau dvi savaites nešioju ir tikrai neturiu jokių nusiskundimų wub.gif Žiūrėsim kaip toliau smile.gif
Atsakyti
Vieną Tashę turiu metus, kitą - daugiau kaip pusmetį,nešioju pakaitom, jokių bėdų nėra. Kampai neapsitrynė, siūlės neatbrizgo, vasarai ruošiuosi trečią užsisakyti.

Beje, kai atsiėmiau antrąją, man pasakė, kad jei kas nors atplyš, nulūš ar pan., kreiptis bet kada, t.y. bet kiek laiko praėjus - sutvarkys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo UpeJura: 20 gruodžio 2013 - 11:00