Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

dabar kažką rengia su firma laba diena smile.gif
Atsakyti
Aš savąja tashe vis dar labai patenkinta wub.gif per du mėnesius niekas nenusidėvėjo nė trupučio, nubukas tik pakeitė spalvą. Bet ar norėčiau kažko daugiau iš jų nežinau, reikia man mažo rankinuko labai, bet iš jų kažkaip niekas nekabina ir laukimas atbaido.
Atsakyti
Per kiek laiko pastaruoju metu gaunate tashes tashes? smile.gif
Man nuo užsakymo praėjo 3 savaitės ir jau kirbu. Turiu vilties, kad nereiks laukti 6 savaičių ax.gif
Atsakyti
Nežinau... Aš kažkaip truputį nusivyliau savo Tashe, nors atrodo labai gražiai, tačiau kampai apsitrynė po poros mėnesių schmoll.gif Žavi ta idėja, kad gali savo spalvas ir tt pasirinkti, bet kaina kokybės atžvilgiu šiek tiek perdėta.
Bandysiu dar delninukę pavasariui užsisakyti, tačiau manau, jog čia labiau pagunda o ne racionalus sprendimas bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Partena! @ 2013 10 27, 18:18)
Per kiek laiko pastaruoju metu gaunate tashes tashes?  smile.gif
Man nuo užsakymo praėjo 3 savaitės ir jau kirbu. Turiu vilties, kad nereiks laukti 6 savaičių ax.gif

As vasara laukiau 10savaiciu.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Epogeja @ 2013 10 28, 17:06)
Nežinau... Aš kažkaip truputį nusivyliau savo Tashe, nors atrodo labai gražiai, tačiau kampai apsitrynė po poros mėnesių  schmoll.gif  Žavi ta idėja, kad gali savo spalvas ir tt pasirinkti, bet kaina kokybės atžvilgiu šiek tiek perdėta.
Bandysiu dar delninukę pavasariui užsisakyti, tačiau manau, jog čia labiau pagunda o ne racionalus sprendimas bus biggrin.gif

O kaip su garantija? g.gif

QUOTE(Whatever? @ 2013 10 28, 17:28)
As vasara laukiau 10savaiciu.... ax.gif

Paguodėte... biggrin.gif
Atsakyti
Yra garantija, jei tai ne dėl kliento kaltės, jos viską apsiėma pataisyt. Bet tai sunku įrodyt, ar ta rankinė susidėvi dėl to, kad nešiot nemokama, ar dėl odos. Aš saviškę laaabai saugojau, ir jau yra ant dugno keletas ženklų. Tai kaip tai traktuoti?aš sakyčiau, kad nekokybiška oda, o jos gali įvariai primąstyti. rolleyes.gif
Atsakyti
Na aš savo irgi tikrai labai saugoju verysad.gif Nemanau, kad kreipsiuosi pas jas, po kurio laiko kitą nusipirksiu ir tiek, tiesiog gaila, kad už ganėtinai nemažą sumą nesijaučia kokybės. Gal oda nekokybiška pasitaikė smile.gif Šiaip ar taip TasheTashe man daug fainiau negu visokios zaros ir tt, todėl ir sekantį tašiuką iš ten užsisakysiu, gal antrą kartą labiau pasiseks smile.gif
Turbūt kvailai skamba - nepatenkinta, bet vėl į tą pačią balą bris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2013 10 29, 23:11)
Yra garantija, jei tai ne dėl kliento kaltės, jos viską apsiėma pataisyt. Bet tai sunku įrodyt, ar ta rankinė susidėvi dėl to, kad nešiot nemokama, ar dėl odos. Aš saviškę laaabai saugojau, ir jau yra ant dugno keletas ženklų. Tai kaip tai traktuoti?aš sakyčiau, kad nekokybiška oda, o jos gali įvariai primąstyti.  rolleyes.gif

Aš tai sakyčiau, kad reikėtų kreiptis ir paklausti, o ne mąstyti ką jos išmąstys ar primąstys. Ar tai nekokybiška oda, ar natūralus nusidėvėjimas ar kt. bet bent jau turėsit konkretų atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2013 10 30, 13:18)
Aš tai sakyčiau, kad reikėtų kreiptis ir paklausti, o ne mąstyti ką jos išmąstys ar primąstys. Ar tai nekokybiška oda, ar natūralus nusidėvėjimas ar kt. bet bent jau  turėsit konkretų atsakymą.

na sumokejus 600 litu man vien atsakymo neuztektu biggrin.gif
Atsakyti
O kas, kalbant apie rankines, yra „nemokama nešioti“? Aš tikriausiai būčiau prie tų nemokančių nešioti, nes rankinės su savimi netampau kaip eksponuojamos šventos relikvijos. Bet va turėtos odinės rankinės po pusmečio, net po metų ar daugiau neatrodydavo „pavargusios“, apie jokius savarankiškus impregnavimus ir pan. net nebūčiau sumąsčiusi.
O tie neteisingo nešiojimo(?) variantai, kuriuos čia rodė merginos ar teko matyti mieste - nusitrynę kampai, akivaizdūs pasibraižymai ir kt. jau neatrodo labai gerai, ir tiek sumokėjus už rankinę tai jau nėra labai smagu.smile.gif Mačiau ir gražių, bet kas gali pasakyti, ar ten ne tik ką įsigytos?

Jau metus turbūt trypiu vietoje su noriu-nenoriu. Šiuo metu Tashe Tashe rankinės man tikrai yra vienos dailiausių net ir savo kainos kategorijoje (už mažiau nelabai kas ir yra, o jei jau randu - tai kaina virš 1 tk.). Merginos šaunios, kūrybingos, tikiu, kad ir lengvai sukalbamos dėl išlindusių brokų. Bet nugi... Tas „pavargęs“ panešiotų rankinių vaizdas realybėje vis dar atbaido.
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2013 10 30, 14:44)
...Tas „pavargęs“ panešiotų rankinių vaizdas realybėje vis dar atbaido.

Kiek teko matyti visos taip atrodo smile.gif as vis tema stebiu ir laukiu gal kokybe pageres lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti