Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

QUOTE(Fuwari @ 2013 05 05, 22:06)
Va, būtent šito man ir pritrūko. Aš kantrus žmogus - tikrai nekyla labai didelių sunkumų palaukt. Bet, apskritai, visame bendravime/pardavime labai pasigedau konkretumo. Nuo pat pradžių pardavėjas reikėjo tempti už liežuvio, kad nors kokią informaciją išgaučiau. Praktiškai viską iš čia, SM, sužinojau: kišenėlės, skyriai, kojelės, reguliuojamos rankenos ir t.t. Jei nebūčiau pasiskaitinėjus (o tą tikrai ne kiekviena tashe tashe užsisakiusioji daro), būčiau turėjus visai kitokį rankinės variantą.

Bet juk del to is esmes manau ir kviecia pirmiausia atvykti i studija, kad viska aptarti gyvai, ir tik nesant galimybei derina el. pastu.

Tiesa sakant nelabai isivaizduoju, kaip tokiai gausai uzsakovu el. budu sugebeti isiulyti kiseneles, uztrauktukus ir kojeles, arba kitaip tariant, kazka PAPILDOMO, ko nera jau pasiutuose ir i FB ikeltuose modeliuose unsure.gif

As dar vasara buvau uzsukus pasiziurinet su mintim, kad vis tiek niekada neikasiu tos tashes biggrin.gif bet gyvai uzkliuvo iskart, kad norec uztrauktuko, kojeliu, kiseniu skaiciu jau pagal savo poreikius.

Sutinku, kad kol nepaskaiciau cia (jau post factum, aisku), tol nezinojau, kad ir rankena reguliuojama galima uzsipageidaut. Bet velgi, nu is kur joms irgi sugalvoti, kad tau jos reikia ir pasiulyti smile.gif Faktas, kad jei TIKRAI reikia, tai pats ir pasiklausi smile.gif Man nereikejo ir nereikia, ale va GAL buciau norejis doh.gif lotuliukas.gif

--

Siaip ir klientas teisus, kad sunku susigaudyti is serijos "ko galima noreti", bet ir joms sudetinga ta VISKA, ka jos galetu padaryti, pristatyti, ir dar el. budu smile.gif

Jeigu katra bais gudravota zinote toki buda, kad VISI liktu patenkinti, tai tiesiog pasiulykit, nes man siai dienai deja nieko gudriau ir nesusigalvoja smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2013 05 05, 23:58)
.

Tiesa sakant nelabai isivaizduoju, kaip tokiai gausai uzsakovu el. budu sugebeti isiulyti kiseneles, uztrauktukus ir kojeles, arba kitaip tariant, kazka PAPILDOMO, ko nera jau pasiutuose ir i FB ikeltuose modeliuose  unsure.gif

tai gali tureti sabloniska teksta apie tuos pageidavimus, kad yra imanomi tokie ir tokie papildomi dalykai, kaip kiseneles, kojeles ir tt. nemanau,kad sudetinga cia butu joms tureti toki tekstuka ir persiusti ji kai jau zmogus uzsisakineja.
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2013 05 05, 23:58)
Bet juk del to is esmes manau ir kviecia pirmiausia atvykti i studija, kad viska aptarti gyvai, ir tik nesant galimybei derina el. pastu.

O bet tačiau... biggrin.gif Tashe tashe veiklą seku praktiškai nuo jų įsikūrimo pradžios, ir ta studija atsirado tikrai labai neseniai. Dar net metų nėra, jei gerai atsimenu. Visą veiklą jos pradėjo vykdyti būtent e-mailu ir, kaip suprantu, pagrindinis jų darbas vis dar taip ir tebevyksta.

Pati norėjau apsilankyti studijoje prieš darant užsakymą, bet tiesiog nepavyko. Vėlgi organizaciniai aspektai: realiai, kokia dalis dirbančių ar net studentaujančių, ne-vilniečių gali atvykti jų siūlomomis valandomis (12-17, tik šiokiadieniai)?. Bankai lanksčiau šiais laikais dirba. tongue.gif Taigi tenka rinktis virtualiai.

O dėl tų papildomų detalių, tai visiškai sutinku su kitomis. Labai paprasta išetis - užsakymo forma, šablonas, kur viskas detaliai nurodyta su kainomis, nuotraukomis. Tas labai lengvai įgyvendinama ir tuomet klientūrai nereiks landžiot po FB ar tampyt už liežuvio...

Ale, kad ir kaip ten bebūtų, vis vien man šios rankinės nerealiai gražios. Labai noriu kuo greičiau saviškę turėt rankose. Tikiuosi jau trečiadienį-ketvirtadienį. ax.gif
Atsakyti
Na apie sablona su visom imanomom detalem galvojau ir as, bet manau turi priezasti VISKO visiems nesiulyt biggrin.gif Nes nemanau, kad jos tokios kvailos ir trecius ar kelintus metus dirba apie nieka "nepagalvodamos" smile.gif Matyt dirba taip, kaip reikia joms ir tiek smile.gif

Na siaip ar taip man dar norisi vienos mazos terbeles, bet su tokiais terminais jau reikejo apie ja kazniakada galvot, nes rudeniui kam ji man bus reikalinga doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, bent man laiške tai jos pačios surašė apie tas reguliuojamas rankenas, užtrauktukus ir papildomas kišenėles. Va tik papildomų kojelių nepaminėjo biggrin.gif iš tiesų, kas bent kiek esate susidūrusios su tokia ir panašia prekyba, tai turėtų suprasti, kad pasakyti klientui VISKO tiesiog neįmanoma, ir parašyti kiekvieno žingsnio neįmanoma. Gal, jei turi didesnę komandą, tada.. o dar dirbant darba, kur pagrindinės klientės moteriškės (ir dar nemaža dalis protingų iš SM biggrin.gif ) tai tashei tashei tik užuojauta.. ax.gif cool.gif
Atsakyti
gražios man tos tashes tashes..bet laukti 8-9 savaites schmoll.gif gali ir noras praeiti turėti būtent tokią, kokią užsisakysiu biggrin.gif jos tinka tik toms, kurios tikrai žinai ko nori ir norės to paties po kelių mėnesių.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2013 05 06, 10:00)
Na, bent man laiške tai jos pačios surašė apie tas reguliuojamas rankenas, užtrauktukus ir papildomas kišenėles. Va tik papildomų kojelių nepaminėjo biggrin.gif  iš tiesų, kas bent kiek esate susidūrusios su tokia ir panašia prekyba, tai turėtų suprasti, kad pasakyti klientui VISKO tiesiog neįmanoma, ir parašyti kiekvieno žingsnio neįmanoma. Gal, jei turi didesnę komandą, tada.. o dar dirbant darba, kur pagrindinės klientės moteriškės (ir dar nemaža dalis protingų iš SM biggrin.gif ) tai tashei tashei tik užuojauta.. ax.gif  cool.gif

Na tai tegu turi didesnę komandą? bigsmile.gif Ir siuvėjų tegu pasisamdo, kas yra? Jūs taip pat ta ''protinga'' iš SM. O visą forumiečių bendravimą tashės pačios karts nuo karto pareguliuoja, kaip matyti iš ankstesnių temų su fake nariais, tai ko joms jaudintis bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2013 05 06, 08:52)
Na apie sablona su visom imanomom detalem galvojau ir as, bet manau turi priezasti VISKO visiems nesiulyt biggrin.gif Nes nemanau, kad jos tokios kvailos ir trecius ar kelintus metus dirba apie nieka "nepagalvodamos" smile.gif Matyt dirba taip, kaip reikia joms ir tiek smile.gif

Na siaip ar taip man dar norisi vienos mazos terbeles, bet su tokiais terminais jau reikejo apie ja kazniakada galvot, nes rudeniui kam ji man bus reikalinga doh.gif lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif sutinku su jumis. Kuo daugiau paliks lankstumo, tuo sunkiau bus suderinti modeli... tada vietoj 5 emailu, joms reikes atrasyti 10 biggrin.gif biggrin.gif

dailios man tashe tashe, bet tokie terminai yra nesamoningi.. tada geriau maziau klientu, bet ju nenuvilti blush2.gif ..gera varda uzsitarnauti sunku, bet susigadinti baisiai lengva...
Atsakyti
QUOTE(censoriuoslady @ 2013 05 05, 23:10)
tai gali tureti sabloniska teksta apie tuos pageidavimus, kad yra imanomi tokie ir tokie papildomi dalykai, kaip kiseneles, kojeles ir tt. nemanau,kad sudetinga cia butu joms tureti toki tekstuka ir persiusti ji kai jau zmogus uzsisakineja.

Būtent drinks_cheers.gif
Ir šiaip pora kišenėlių man netgi būtina atrodo tašėje, manau dauguma jų prašo, jei žino, kad yra tokia galimybė.

QUOTE(sygyta @ 2013 05 06, 09:30)

dailios man tashe tashe, bet tokie terminai yra nesamoningi.. tada geriau maziau klientu, bet ju nenuvilti blush2.gif ..gera varda uzsitarnauti sunku, bet susigadinti baisiai lengva...

Mane irgi kas labiausiai atbaido, tai terminai doh.gif
Nes vistiek nors ir rankų darbo, bet ne vienetinis gi kūrinys, o daromas pagal jau turimą šabloną...
galvojau apie pavasarinę vasarinę tašę, dabar jau apie rudeninę, nes jei gaučiau vasarinę maždaug liepą-rugpjūtį, tai kažkaip vėloka gal...
Atsakyti

QUOTE(Fuwari @ 2013 05 05, 15:30)
Man liepė pervest iškart visą sumą - 615 LT. Argumentavo taip:
"kadangi rankinė bus siunčiama, taip, visa suma yra mokėtina iš karto."

g.gif idomiai. man buvo siunciama, bet is anksto prase pervesti tik 200.

Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2013 05 06, 10:16)
gražios man tos tashes tashes..bet laukti 8-9 savaites schmoll.gif  gali ir noras praeiti turėti būtent tokią, kokią užsisakysiu  biggrin.gif  jos tinka tik toms, kurios tikrai žinai ko nori ir norės to paties po kelių mėnesių.. smile.gif

Ai, del Hermes zmones ir 6men eilej stovi biggrin.gif

QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 05 06, 10:28)
Na tai tegu turi didesnę komandą?  bigsmile.gif  Ir siuvėjų tegu pasisamdo, kas yra?

Ir kaina tuo paciu pakelia smile.gif

QUOTE(Langoza @ 2013 05 06, 11:58)
g.gif idomiai. man buvo siunciama, bet is anksto prase pervesti tik 200.

Man irgi. Is anskto sutarem, kad pervesiu puse, kai buvo pagaminta likusius pervedziau. Manau, tai tiesiog susitarimo reikalas g.gif O gal kartais tiesiog apyvartiniu lesu stygius vercia prasyt iskart visos sumos.
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 05 06, 10:28)
Na tai tegu turi didesnę komandą?  bigsmile.gif  Ir siuvėjų tegu pasisamdo, kas yra? Jūs taip pat ta ''protinga'' iš SM. O visą forumiečių bendravimą tashės pačios karts nuo karto pareguliuoja, kaip matyti iš ankstesnių temų su fake nariais, tai ko joms jaudintis  bigsmile.gif .

Jei nori kažką gyvenime turėti, pradžioj turi nemažai paarti pats: būti ir siuvėju, ir dizaineriu, ir vadybininku, ir valytoju ir dar n etatų užimti. O dėl to protingumo SM, tai taip, aš irgi iš čia. Kur sakiau, kad ne. Ir tam tikri klausimai, kuriuos pateikiau tashei - buvo SM pasufleruoti. Tik dar neesu tokia paranoiška kaip nekurios, tai bent tas + cool.gif
Atsakyti