QUOTE(Fuwari @ 2013 05 05, 22:06)
Va, būtent šito man ir pritrūko. Aš kantrus žmogus - tikrai nekyla labai didelių sunkumų palaukt. Bet, apskritai, visame bendravime/pardavime labai pasigedau konkretumo. Nuo pat pradžių pardavėjas reikėjo tempti už liežuvio, kad nors kokią informaciją išgaučiau. Praktiškai viską iš čia, SM, sužinojau: kišenėlės, skyriai, kojelės, reguliuojamos rankenos ir t.t. Jei nebūčiau pasiskaitinėjus (o tą tikrai ne kiekviena tashe tashe užsisakiusioji daro), būčiau turėjus visai kitokį rankinės variantą.
Bet juk del to is esmes manau ir kviecia pirmiausia atvykti i studija, kad viska aptarti gyvai, ir tik nesant galimybei derina el. pastu.
Tiesa sakant nelabai isivaizduoju, kaip tokiai gausai uzsakovu el. budu sugebeti isiulyti kiseneles, uztrauktukus ir kojeles, arba kitaip tariant, kazka PAPILDOMO, ko nera jau pasiutuose ir i FB ikeltuose modeliuose
As dar vasara buvau uzsukus pasiziurinet su mintim, kad vis tiek niekada neikasiu tos tashes bet gyvai uzkliuvo iskart, kad norec uztrauktuko, kojeliu, kiseniu skaiciu jau pagal savo poreikius.
Sutinku, kad kol nepaskaiciau cia (jau post factum, aisku), tol nezinojau, kad ir rankena reguliuojama galima uzsipageidaut. Bet velgi, nu is kur joms irgi sugalvoti, kad tau jos reikia ir pasiulyti Faktas, kad jei TIKRAI reikia, tai pats ir pasiklausi Man nereikejo ir nereikia, ale va GAL buciau norejis
--
Siaip ir klientas teisus, kad sunku susigaudyti is serijos "ko galima noreti", bet ir joms sudetinga ta VISKA, ka jos galetu padaryti, pristatyti, ir dar el. budu
Jeigu katra bais gudravota zinote toki buda, kad VISI liktu patenkinti, tai tiesiog pasiulykit, nes man siai dienai deja nieko gudriau ir nesusigalvoja