Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 09 20, 08:08)
mano šviesią small crime dažė, bet net nesupratau iš pradžių iš kur tos dėmės, tik paskui dašilo, kad suknelė reaguodama su lietum nudažo.. verysad.gif  Gal žinot kur rankines valo?

Kazkieno forume paprotinta dzinsu nudazyta rankine isvaliau siltu muituotu vandeniu sudrekinusi skepetaite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 09 22, 15:48)
Kazkieno forume paprotinta dzinsu nudazyta rankine isvaliau siltu muituotu vandeniu sudrekinusi skepetaite ax.gif

atsiprasau uz poster_offtopic.gif kokiu muilu, paprastu ar kokiu ukisku, su tulzim ar pan???
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 09 22, 15:07)
atsiprasau uz  poster_offtopic.gif  kokiu muilu, paprastu ar kokiu ukisku, su tulzim ar pan???

mama bande mano peleda valyti, nepasakyciau kad buvo geras rezultatas. geriau nusipirkti specialu odos valikli o eigoje apsitrins g.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 09 22, 16:57)
mama bande mano peleda valyti, nepasakyciau kad buvo geras rezultatas. geriau nusipirkti specialu odos valikli o eigoje apsitrins g.gif

man specialus nepadejo, kelis isbandziau...
Atsakyti
na ir ramuma temoje mastau.gif negi nei viena nebeužsisakinėja tashių g.gif
aš tai taip ir nesupratau, ar tai ką laiks nuo laiko įmeta į FB jau ir turėtume traktuoti kaip naują kolekciją, ar bus kažkoks oficialus pristatymas photo.gif
Atsakyti
as tampau savo senaja ir ji man nebegrazi... nebenoriu smile.gif daugiau is ju. Vasarine nesiosiu, dar neatsibodus. Bet sita "rudenine"... matau pas merginas zymiai grazesniu modeliu ir ne tashes smile.gif

perdegiau, zodziu.
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2013 10 23, 06:53)
as tampau savo senaja ir ji man nebegrazi... nebenoriu smile.gif daugiau is ju. Vasarine nesiosiu, dar neatsibodus. Bet sita "rudenine"... matau pas merginas zymiai grazesniu modeliu ir ne tashes smile.gif 

perdegiau, zodziu.

o kokia tavo rudeninė? ax.gif
Atsakyti
maniškė man dar neatsibodo, bet kad kelis metus tampysiu abejoju g.gif
Atsakyti
Man ziauriai nepatiko ju pamusalas, uztrauktukai tarybiniais laikais kvepia..
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2013 10 23, 08:18)
o kokia tavo rudeninė?  ax.gif

Take money and run wink.gif melynai ruda... nebepatinka lotuliukas.gif bet kol kitos neturiu, nesioju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2013 10 24, 06:57)
Take money and run wink.gif melynai ruda... nebepatinka lotuliukas.gif bet kol kitos neturiu, nesioju smile.gif

graži šiaip ax.gif na gal pasidėsi į spintą, ir po kiek laiko vėl "pasiilgsi" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 10 23, 22:12)
Man ziauriai nepatiko ju pamusalas, uztrauktukai tarybiniais laikais kvepia..

O kodėl pamušalas nepatiko? kad ne slidus? aš tai savuoju su paukštukais labai patenkinta, patiko man vasarą jis labai smile.gif

Kažkaip nurimo tashių bumas bent jau SM, ir pačios kažkaip mažai naujų modelių įkelia. Gal kūrybinė krizė g.gif
Atsakyti