Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

QUOTE(jearmaine @ 2013 09 04, 12:49)
Aš žmogus nefotografuojantis, bet padariau porą nuotraukų mobiliaku smile.gif O ta pilkoji, tai gal Paris, Texas  g.gif

Grazuole wub.gif

Pilkoji panasi, bet man kazko pasirode, kad rankine eina labiau i auksti, o ne i ploti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2013 09 04, 19:37)
eina sau kaip nepasisekė unsure.gif
mano tashės dugne irgi toks įdrėskimas atsirado.. nors aš ją impregnavau ir ne kartą, ir tikrai saugau ir nemėtau..biški gaila..

is pradziu labai gaila buvo, o dabar galvoju is kitos puses: panesiojau, o dabar vasara baigesi, tai siaip ar taip man jos nebereikia biggrin.gif aisku dziaugiuosi kad be problemu grazino pinigus, labai geranoriskos merginos smile.gif
tikiu kad gaila verysad.gif nors man sake kad ant naturalios odos rankiniu visada liks nesiojimo zenklu, nenusaugosite mazdaug g.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 09 05, 00:57)
is pradziu labai gaila buvo, o dabar galvoju is kitos puses: panesiojau, o dabar vasara baigesi, tai siaip ar taip man jos nebereikia  biggrin.gif aisku dziaugiuosi kad be problemu grazino pinigus, labai geranoriskos merginos  smile.gif
tikiu kad gaila  verysad.gif nors man sake kad ant naturalios odos rankiniu visada liks nesiojimo zenklu, nenusaugosite mazdaug  g.gif

na turiu tikrsi kokybisku rankiniu ir net po ne vieneriu metu nesiojimo joms toli iki tashe tashe ne metu nesiekiancio nusidevejimo. Nuotraukas ziurint tikrai seile kaskart varva, bet kai pamatau gyvai iskart dingsta noras dsr uz tokius pinigus aisku vel ju fb pasiziuri vel atrodo nori ir taip pasaka be galo.... schmoll.gif
Atsakyti
Nu ka gavau as savo tasike ax.gif

va sita mano, irgi juoda

https://www.facebook.com/TasheTashe#!/p...e=3&theater

truputi nusivyliau. unsure.gif
tikejausi truputi geriau. nes ir kaina unsure.gif

labiausiai nuvyle amne pamusalas. Emiau melsva, su rastu. Tikejausi kad jis bus, kaip "silkinis" bet jis is paprastos medziagos. tokios nemalonios. Visas apkibes nuo juodos odos pukeliais unsure.gif

Nezinau gal priprasiu. bet pirmas ispudis, dideliu lukesciu neispilde.. ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2013 09 17, 20:49)
Nu ka gavau as savo tasike  ax.gif

va sita mano, irgi juoda

https://www.facebook.com/TasheTashe#!/p...e=3&theater

truputi nusivyliau.  unsure.gif
g.gif tikejausi truputi geriau. nes ir kaina  unsure.gif

labiausiai nuvyle amne pamusalas. Emiau melsva, su rastu. Tikejausi kad jis bus, kaip "silkinis" bet jis is paprastos medziagos. tokios nemalonios. Visas apkibes nuo juodos odos pukeliais  unsure.gif

Nezinau gal priprasiu. bet pirmas ispudis, dideliu lukesciu neispilde..  ax.gif  ax.gif

troliuke neliudek, cia tik tase... Imk balioneli 4u.gif buvau ir as uzsikepus ja pirkt, bet uz tokia kaina tikeciausi kokybiskesnio daikto.. Gal susigyvensi wink.gif
Atsakyti
Čia turbūt tas "persilaukimo" sindromas pasireiškė 4u.gif man (kaip ir nemažai daliai kitų merginų) jis irgi apsireiškėdrinks_cheers.gif Tiesiog tikėjomės ooooooo bigsmile.gif o gavom aaaa biggrin.gif
gerai yra tai, jog didžiajai daliai (man irgi) po kurio laiko jų tashės ėmė patikti, "prilipo" rolleyes.gif dabar tampau kas antrą dieną ir džiaugiuos, nes pusę gyvenimo susitalpinu.
Atsakyti
Man tai atvirkščiai su tashe buvo - per laukimo perioda galvojau, ka čia gausiu, turbūt nieko įspūdingo, bet pamačius buvo wow wub.gif Šiaip, mano nuomone, reikia prieš užsisakant nuvykti pas jas į studija, kiek leidžia galimybès. Aš apčiupinėjau pamušalu medžiagas, tai nebuvo siurprizo, kad jos tokios storesnės, ūkiškos medžiagos. Ir iškart pamačius tashes, žinojau kad rudeniui noriu tik nubuko, nes paprasta oda nepatiko. Iš nuotrauku nebūčiau galėjus teisingai apsispręst.
Beje, naujos kolekcijos tashes kažkaip nesužavėjo kol kas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 19 rugsėjo 2013 - 20:19
QUOTE(Girl. @ 2013 09 04, 18:56)
Pritariu Zarazai, kad dėl nudažytų šviesių rankinių kalti yra rūbai, dažniausiai džinsai. Čia ne rankinės kaltė. Manoji tashe tashe nors ir šviesi, tačiau jokių nudažymų nebuvo, nors ją ištisai nešiojau, tiesiog nebeturiu tokių džinsų, kurie dažo. Pernai vienus buvau iš zaros pirkus, tai šviesių UGG vidų visą nudažė doh.gif  Tiesą sakant man netgi keista, kaip Pelėda sutiko ją priimti atgal. g.gif
ir išvis Guodzik, taigi nepatinka jums tashės, tai kaip čia dabar link jų vėl linksta širdis? labai džiaugėtės savąja pelėda kiek pamenu ax.gif
Jearmaine, labai daili thumbup.gif

Matėt naujiena tashe tashe - birds serija kažkokia g.gif  ar čia kažin rudens kolekcijoj tik bus (kaip vasaros inkaras) ,ar čia jau visad toks logo kažin. Tiesą sakant man kažkaip nelabai kol kas, o jei dar už tą ženklą papildomai ims.. rolleyes.gif

mano šviesią small crime dažė, bet net nesupratau iš pradžių iš kur tos dėmės, tik paskui dašilo, kad suknelė reaguodama su lietum nudažo.. verysad.gif Gal žinot kur rankines valo?

Mėlyna oldboy, kad ir nubukas, bet tokia, kur lengvai nepažeisi, jei ten ir pasibraižo kas, impregnuoju ir vėl kaip nauja
Atsakyti
jei suzinosit kas naujuju rankiniu kainas, mestelkit 4u.gif
tik kazkodel turiu nuojauta, kad kainos bus dar didesnes...
Atsakyti
Vakarykštis pirkinys - Gabs orange tašytė
user posted image
Labai patogi, o svarbiausia - didelė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo In hell: 20 rugsėjo 2013 - 13:51
ne ta tema ax.gif

QUOTE(In hell @ 2013 09 20, 14:48)
Vakarykštis pirkinys - Gabs orange tašytė

Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2013 09 20, 10:09)
jei suzinosit kas naujuju rankiniu kainas, mestelkit  4u.gif
tik kazkodel turiu nuojauta, kad kainos bus dar didesnes...

jei dar pakels kainas, tai isvis su protu susipyke bus smile.gif nes jau dabar jos neadekvacios kokybei doh.gif
Atsakyti