Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

QUOTE(Prietarai @ 2013 09 03, 19:24)
o kada nauja kolekcija kazi, baisu uzsisakinet, gal isimylesiu kazka is naujos kolekcijos..

Man irgi įdomu, ar yra toks dalykas kaip kolekcijos.
Atsakyti
Šiandien atsiėmiau savo Milk, esu laabai patenkinta, sakyčiau, gal net viršijo lūkesčius. Tvirta, standi, kokybiška, dydis idealus, spalva subtili wub.gif Dėl naujos kolekcijos, sakė, kitą savaitę, o gal jau net šią sukels naujų modelių į FB smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2013 09 03, 20:20)
Šiandien atsiėmiau savo Milk, esu laabai patenkinta, sakyčiau, gal net viršijo lūkesčius. Tvirta, standi, kokybiška, dydis idealus, spalva subtili  wub.gif Dėl naujos kolekcijos, sakė, kitą savaitę, o gal jau net šią sukels naujų modelių į FB smile.gif

pavydziu - del spalvos, formos smile.gif wub.gif biggrin.gif o manoji small crime sviesi nuo dzinsu tepas unsure.gif impregvaimas pades, kazin? dzinsai nauji, neplauti dar...

5 proc nuolaida antrajai tashei...
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2013 09 03, 19:20)
Šiandien atsiėmiau savo Milk, esu laabai patenkinta, sakyčiau, gal net viršijo lūkesčius. Tvirta, standi, kokybiška, dydis idealus, spalva subtili  wub.gif Dėl naujos kolekcijos, sakė, kitą savaitę, o gal jau net šią sukels naujų modelių į FB smile.gif

Imeskite savo tashes foto bigsmile.gif

Beje, gal kas buvote ju studijoje neseniai ir prisimenate matytas tases. Nuziurejau buvo viena visa pilka pilka, gal kas zinote, kas ten per modeliukas, kazkaip neatkapstau.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2013 09 03, 21:57)
Imeskite savo tashes foto bigsmile.gif
Beje, gal kas buvote ju studijoje neseniai ir prisimenate matytas tases. Nuziurejau buvo viena visa pilka pilka, gal kas zinote, kas ten per modeliukas, kazkaip neatkapstau..  ax.gif

Aš žmogus nefotografuojantis, bet padariau porą nuotraukų mobiliaku smile.gif O ta pilkoji, tai gal Paris, Texas g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
mmmmm wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2013 09 03, 19:38)
pavydziu - del spalvos, formos smile.gif wub.gif  biggrin.gif o manoji small crime sviesi nuo dzinsu tepas unsure.gif impregvaimas pades, kazin? dzinsai nauji, neplauti dar...

5 proc nuolaida antrajai tashei...

as turejau sviesia peleda tai irgi lb tepesi doh.gif impregnavimas man padejo, lengviau nusivalydavo bet vis tiek reziume kad as ja grazinau g.gif galvoju irgi rudeniui apie tashe tashe g.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 09 04, 15:58)
as turejau sviesia peleda tai irgi lb tepesi  doh.gif impregnavimas man padejo, lengviau nusivalydavo bet vis tiek reziume kad as ja grazinau g.gif galvoju irgi rudeniui apie tashe tashe  g.gif

Ne rankine reik grazint, o dzinsus mest lauk ax.gif As turejau vienus... daze rankines, kojas ir megztuku vidines puses. Nepadejo nei skalbimas, nei mirkymas acte... Teko atsisveikint smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaRAza: 04 rugsėjo 2013 - 16:34
Pritariu Zarazai, kad dėl nudažytų šviesių rankinių kalti yra rūbai, dažniausiai džinsai. Čia ne rankinės kaltė. Manoji tashe tashe nors ir šviesi, tačiau jokių nudažymų nebuvo, nors ją ištisai nešiojau, tiesiog nebeturiu tokių džinsų, kurie dažo. Pernai vienus buvau iš zaros pirkus, tai šviesių UGG vidų visą nudažė doh.gif Tiesą sakant man netgi keista, kaip Pelėda sutiko ją priimti atgal. g.gif
ir išvis Guodzik, taigi nepatinka jums tashės, tai kaip čia dabar link jų vėl linksta širdis? labai džiaugėtės savąja pelėda kiek pamenu ax.gif

Jearmaine, labai daili thumbup.gif

Matėt naujiena tashe tashe - birds serija kažkokia g.gif ar čia kažin rudens kolekcijoj tik bus (kaip vasaros inkaras) ,ar čia jau visad toks logo kažin. Tiesą sakant man kažkaip nelabai kol kas, o jei dar už tą ženklą papildomai ims.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2013 09 03, 19:20)

Groziu grozis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na as nesakiau kad grazinau tik del to biggrin.gif aisku nekalti gamintojai bet visai pamirsau kad jie dazo ir isejau kazkada per lietu. istepliojimas nusivale ir peleda as labai dziaugiausi kol ji man per menesi nesusinesiojo taip kaip kitiems turbut rankines per metus nesusinesioja. biggrin.gif gale visa spalva nuo trynimosi i kelnes, kojas nusitryne, priekyje nuo lietaus liko lasai doh.gif nusiunciau atgal ir be problemu sutiko grazinti pinigus del per greito susinesiojimo smile.gif tokia mano istorija su peleda.
o tashes tashes man visada buvo grazios tik ziauriai ilga slaukimo terminas. dabar paleis rudens kolekcija, kol pasius, ateis ziema doh.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 09 04, 20:22)

eina sau kaip nepasisekė unsure.gif
mano tashės dugne irgi toks įdrėskimas atsirado.. nors aš ją impregnavau ir ne kartą, ir tikrai saugau ir nemėtau..biški gaila..
Atsakyti