Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

Puke, dailiai tašiokas atrodo thumbup.gif dar tikrai visą rugsėjį galėsit nešiot biggrin.gif
Atsakyti
daug tu tashiu tashiu jau mieste smile.gif istisai pastebiu smile.gif grazios mielos tashytes, bet skaitau kad brangokos visgi doh.gif as jau geda peleda nusipirkau ir sugadinau tai bijau kad su siomis panasiai nebutu verysad.gif as visai nemoku nesioti sviesiu tasiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 24 rugpjūčio 2013 - 13:47
Laukiu tashes jau 9 savaites, ryt 10ta prasidės, kažkaip jau net man toks laukimas per ilgas, skonis jau triskart pasikeite biggrin.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2013 09 01, 18:34)
Laukiu tashes jau 9 savaites, ryt 10ta prasidės, kažkaip jau net man toks laukimas per ilgas, skonis jau triskart pasikeite biggrin.gif  gun_bandana.gif

siaubas kazkoks! man jau 30 kartu butu pasikeites lotuliukas.gif as vien delto ir nenoriu uzsisakineti is ju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2013 09 01, 19:34)
Laukiu tashes jau 9 savaites, ryt 10ta prasidės, kažkaip jau net man toks laukimas per ilgas, skonis jau triskart pasikeite biggrin.gif  gun_bandana.gif

o paraset, paklauset? gal jau yr? As saviskes tik uzklausiau, parasiau, kad sueina siandien 8 sav nuo uzsakymo, ir atrase, kad galit ateit ryt pasiimt...

siaip dabar noreciau kokios bordo, kokios rudos... vienspalves, grazios odos...
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2013 09 01, 21:25)
o paraset, paklauset? gal jau yr? As saviskes tik uzklausiau, parasiau, kad sueina siandien 8 sav nuo uzsakymo, ir atrase, kad galit ateit ryt pasiimt...

siaip dabar noreciau kokios bordo, kokios rudos... vienspalves, grazios odos...

Rasiau uzpraejusia savaite, parase, kad kita savaite turi buti ir parasys, kai bus. Bet per visa savaite neparase, tai tikiuosi, kad jau sia parasys. Mano bus vienspalvė Milk. Tik be inkaro.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2013 09 01, 22:55)
Mano bus vienspalvė Milk. Tik be inkaro.

mmm wub.gif vat tokios butent dabar noreciau smile.gif

Atsakyti
o gal kas žinot, kiek laiko galioja nuolaida užsakant antrą rankinę? O gal jos nebėra išvis g.gif norėčiau kokią small crime arba oldboy mini užsisakyti rudeniui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2013 09 02, 22:30)
o gal kas žinot, kiek laiko galioja nuolaida užsakant antrą rankinę? O gal jos nebėra išvis  g.gif norėčiau kokią small crime arba oldboy mini užsisakyti rudeniui ax.gif

as taip suprantu, kad visada galioja si nuolaida wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2013 09 03, 08:14)
as taip suprantu, kad visada galioja si nuolaida wink.gif

bigsmile.gif o kiek - 10%? o gal palaukti naujos kolekcijos dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2013 09 03, 11:01)
bigsmile.gif o kiek - 10%? o gal palaukti naujos kolekcijos dar  g.gif

man rase, kad 5 4u.gif
Atsakyti
o kada nauja kolekcija kazi, baisu uzsisakinet, gal isimylesiu kazka is naujos kolekcijos..
Atsakyti