Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

Maniske tashe take money and run modelis irgi super nesiojas nuo vasario men. Ant dienu tureciau gaut vasarine sviesia Small crime wub.gif

o apie ta kita nerasykit cia - cia ne tam skirta tema.
Atsakyti
Maciau ir as gyvai thumbup.gif atsitiktinai sedejau prie moters su rankine! ziuriu i rankine- i ja- vel i rankine,tada norejau apkabint ..ta moteri lotuliukas.gif ir pasisveikint lotuliukas.gif manydama,kad mes pazistamos lotuliukas.gif reziume - nzn spalvos liudnos buvo ,nzn ar patiko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 12 rugpjūčio 2013 - 23:13
Liomi, man vakar taip irgi buvo lotuliukas.gif pajūrio kavinėj atėjo mergaitė su tashe tashe, kuri net ir čia lyg rodyta buvo (gal ir maišau) - tai aš irgi tai į rankinę, tai į mergaitę žiūrėjau lotuliukas.gif spalviškai irgi ne mano skonio rankinė buvo, bet vizualiai išsilaikiusi gerai, aišku nežinia, kiek ji nešioja ją.
Man tai ši mažoji old boy dabar nerealiai graži wub.gif kaina 500lt
https://fbcdn-sphoto...779016745_n.jpg[/img]

ir įdomu, kas bus naujoje kolekcijoje bigsmile.gif

i 
 Įkeliamų nuotraukų dydis turi neviršyti 640x480 taškų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolete: 13 rugpjūčio 2013 - 14:42
sakykite ar Old Boy modeli patogu nesti uz tos rankenos , ar pati tashe nesideformuoja jei daugiau prideta ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 08 13, 13:17)
sakykite ar Old Boy modeli patogu nesti uz tos rankenos , ar pati tashe nesideformuoja jei daugiau prideta ?  g.gif

Mano kitas modelis, bet rankenos esmė ta pati, tai niekas nesideformuoja, o aš kartais labai daug prikraunu doh.gif ir man patogu neštis tiek rankoje už trumpos rankenos, tiek įvairiais būdais (ant peties, kaip cross body) ilgąja rankena.
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2013 08 13, 10:05)
Man tai ši mažoji old boy dabar nerealiai graži wub.gif  kaina 500lt

gal teiravotės jos išmatavimų? Aš tai vis laukiu, kol pasirodys koks mažiukas cross body tashe tashe modeliukas - labai reikia man tokio doh.gif gal naujojoje kolekcijoje bus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2013 08 13, 14:27)
gal teiravotės jos išmatavimų? Aš tai vis laukiu, kol pasirodys koks mažiukas cross body tashe tashe modeliukas - labai reikia man tokio doh.gif  gal naujojoje kolekcijoje bus  bigsmile.gif

Old boy mini ismatavimai 23 x 26 cm mirksiukas.gif

o kada nauja kolekcija turi pasirodyti ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letali: 13 rugpjūčio 2013 - 13:32
sulaukiau as savo antrosios grazuolytes tashes Small crime smile.gif tikrai labaaai jau small biggrin.gif

bus kitai vasarai, nors ir dabar dar pasidziaugsiu smile.gif

user posted image
Atsakyti
Labai gaiviai atrodo. Tik man nepatinka tas senoviškas žalvario spalvos užsegimas, kažkaip su senais ridikiuliais asocijuojasi blush2.gif Bet bendras vaizdas gražus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 23 rugpjūčio 2013 - 14:00
QUOTE(katalike @ 2013 08 23, 14:56)
Labai gaiviai atrodo. Tik man nepatinka tas senoviškas žalvario spalvos užsegimas, kažkaip su senais ridikiuliais asocijuojasi blush2.gif Bet bendras vaizdas gražus smile.gif

I small crime tik toki galejo det... pasirinkt nebuvo galima kazkodel. aciu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2013 08 23, 14:46)
sulaukiau as savo antrosios grazuolytes tashes Small crime smile.gif tikrai labaaai jau small biggrin.gif

bus kitai vasarai, nors ir dabar dar pasidziaugsiu smile.gif

kaip dailiai pateikėt, tikrai vasarinės spalvos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2013 08 23, 13:46)

graži smile.gif, nors man gal vienintelis modelis tik gražus ax.gif
Atsakyti